QUOTE(*Elli* @ 2015 06 14, 13:53)
1. Ar patiko knyga? Sužinojai ką nors naujo?
2. Man vandens gėrimas irgi didelė problema, per dieną mažai skysčių suvartoju (kava juk nesiskaito)
Įdomu kaip kitoms su vandeniu sekasi: ar geriat? Kaip prisipratinot? 
2. Man vandens gėrimas irgi didelė problema, per dieną mažai skysčių suvartoju (kava juk nesiskaito)

1. Man patiko . Parašyta trumpais lakoniškais skyriukais, yra neblogų patarimų. Gal kažko labai naujo ir nežinomo buvo nedaug, bet labai smagiai viskas susisteminta, sudėliota.
Dabar pasiėmiau iš bibliotekos šitą:

2. Aš irgi daugiau vandens geriu nebent vasarą. Bet savęs labai ir neprievartauju, atsimenu - išgeriu. O darbo dienom rytais , prieš išeidama iš namų, nevalgau, bet visada geriu didelį puodelį karštoko vandens. Pusryčiauju jau darbe
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 14, 20:40)
Merginos, turiu klausimą, gal kuri norit perimti mano darbus šioje temoje? Aš svorio neprisidavinėju, o mano patarimai nelabai čia reikalingi, nes daugelį labiau sunervina, nei naudos duoda, taip kad nebėra man čia ką veikt 

Nu jau nesakyk taip. Tavo patarimai labai vertingi ir reikalingi, kam nepatinka, tai jų bėdos. Kadangi Tu pati svorio nemeti, tai ir gali geriausiai mums , metančioms svorį, patart. Nes pati praėjai visą tą reikalą ir turi daug patirties. Manau, kad jei neliks Tavęs temoje, tai ir tema sunyks. Aišku, tai ne prievarta - jei tikrai nenori ir negali, suprasim. Bet būtų labai gaila, žiauriai gaila

Pamenu, kad beveik prieš metus atėjau į šitą temą būtent dėl to, kad buvo daug patarimų, pamokymų