Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(*Elli* @ 2015 06 14, 13:53)
1. Ar patiko knyga? Sužinojai ką nors naujo?

2. Man vandens gėrimas irgi didelė problema, per dieną mažai skysčių suvartoju (kava juk nesiskaito) doh.gif Įdomu kaip kitoms su vandeniu sekasi: ar geriat? Kaip prisipratinot? g.gif

1. Man patiko . Parašyta trumpais lakoniškais skyriukais, yra neblogų patarimų. Gal kažko labai naujo ir nežinomo buvo nedaug, bet labai smagiai viskas susisteminta, sudėliota.
Dabar pasiėmiau iš bibliotekos šitą:
user posted image

2. Aš irgi daugiau vandens geriu nebent vasarą. Bet savęs labai ir neprievartauju, atsimenu - išgeriu. O darbo dienom rytais , prieš išeidama iš namų, nevalgau, bet visada geriu didelį puodelį karštoko vandens. Pusryčiauju jau darbe

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 14, 20:40)
Merginos, turiu klausimą, gal kuri norit perimti mano darbus šioje temoje? Aš svorio neprisidavinėju, o mano patarimai nelabai čia reikalingi, nes daugelį labiau sunervina, nei naudos duoda, taip kad nebėra man čia ką veikt  4u.gif

Nu jau nesakyk taip. Tavo patarimai labai vertingi ir reikalingi, kam nepatinka, tai jų bėdos. Kadangi Tu pati svorio nemeti, tai ir gali geriausiai mums , metančioms svorį, patart. Nes pati praėjai visą tą reikalą ir turi daug patirties. Manau, kad jei neliks Tavęs temoje, tai ir tema sunyks. Aišku, tai ne prievarta - jei tikrai nenori ir negali, suprasim. Bet būtų labai gaila, žiauriai gaila verysad.gif
Pamenu, kad beveik prieš metus atėjau į šitą temą būtent dėl to, kad buvo daug patarimų, pamokymų
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2015 06 14, 12:53)
Man vandens gėrimas irgi didelė problema, per dieną mažai skysčių suvartoju (kava juk nesiskaito) doh.gif Įdomu kaip kitoms su vandeniu sekasi: ar geriat? Kaip prisipratinot? g.gif

man organizmas jo visiškai nereikalauja...blogai...negeriu visai doh.gif

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 14, 19:40)
Merginos, turiu klausimą, gal kuri norit perimti mano darbus šioje temoje? Aš svorio neprisidavinėju, o mano patarimai nelabai čia reikalingi, nes daugelį labiau sunervina, nei naudos duoda, taip kad nebėra man čia ką veikt  4u.gif

nu čia dabar blink.gif būk gerutė, mes gi be tavęs pražūsim, ir tikrai tema sunyks unsure.gif Tu mūsų mokytoja bigsmile.gif
Juk reikia ir patarimų, ir pamokymų, ir pabarimų, kaip gi mes be Tavęs cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske09: 15 birželio 2015 - 07:21
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(alkaja @ 2015 06 13, 18:32)
Joje, be mitybos ir judėjimo, žiauriai akcentuojamas gero miego poveikis sveikatai ir lieknėjimui : 

user posted image

O kas akcentuojama apie miegą? ax.gif Yra kažkas praktiško? Kokie tie pagrindiniai akcentai? Kiek valandų miegoti? Kada užmigti, kada pabusti?
Mano ši sritis labai ydinga doh.gif Gal ir įtakoja tą svorį..Bandau koreguot, bet ne visada nui mano valios priklauso.

QUOTE(*Elli* @ 2015 06 14, 13:53)
Įdomu kaip kitoms su vandeniu sekas

Taip pat biggrin.gif Esu visai džiūstanti. Neturiu jokių ritualų, nei kavų, nei arbatų nel.mėgstu. Ne taip retai ir vandenį su citrina ryte užmirštu doh.gif
Prisiverčiu 1-2 sav daugiau suvartot ir vėl prie senų įpročių.
Baisiausia, kad aš išvis galiu negert ir atsipeikėju, kai jau blogai pasidaro.
Man nuo skysčių trūkumo pradeda galvą skaudėt doh.gif Šiaip neskauda.
Tai va, kai pajuntu skausmą, tai išgeriu 1-1.5 l vandens (ne iš karto žinoma, bet pvz.po stiklinę kas pusvalandį) ir jokių vaistų nereikia.
Buvau parsisiuntus water body apps'ą į tel. Šiek tiek padėjo, vėlgi 1-2 sav. Po to priminimus matydavau, bet neprisiversdavau atsigert kas valandą po truputį..
Papildyta:
d'esprit, norinčių nėra - teks tęsti biggrin.gif Bet tai sugalvok, man taip..
Geriau šokoladuką ir žudyt biggrin.gif
O jei rimtai, tai ir patarimų reikia, ir visai nesiruošk pabėgti - svarbi bei reikalinga!
Aš irgi ne pavyzdinga svorio metėja/pridavėja, bet va trūniju čia ir naudos gaunu. Sužinau visokių įdomių dalykų, kai laiks nuo laiko ką perskaitom ir pan.

Papildyta:
QUOTE(alkaja @ 2015 06 14, 22:28)
Dabar pasiėmiau iš bibliotekos šitą:
user posted image

Šita visai nebloga, FB yra grupė, ten ir atsispausdinimui lentelės sudėtos.
Mane tik erzino ta romantinė/grožinė dalis..nesugebėjau nuosekliai, žodį į žodį, perskaityt, vis norėjos greičiau prie esmės, tai matyt kažką ir praleidau g.gif
Reiktų nuosekliau dar sykį perskaityti, gal tada veiktų patarimai labiau g.gif
Nes kai kurios tiek svorio numeta, kai pažiūriu tas sėkmės istorijas..net nuo palyginti mažai numeta (ta prasme, be didelio antsvorio moterys)
Atsakyti
w.i.o, sveika prisijungusi ir linkėjimai nepastebimai tirpančių kg bigsmile.gif 4u.gif

Kalbant apie vandenį, tai tikrai sunkoka nepamiršti apie jį, bet jei kurį laiką stengiesi ir geri jo daugiau, pastebimai pagražėja oda, norisi stengtis dar labiau wub.gif
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 14, 20:40)
Aš svorio neprisidavinėju, o mano patarimai nelabai čia reikalingi, nes daugelį labiau sunervina, nei naudos duoda, taip kad nebėra man čia ką veikt  4u.gif

Kaip liūdna skaityti, kad yra planų mus palikti... verysad.gif D'esprit, Tavo patarimai patys geriausi, kaip gi mes be jų... verysad.gif Nepalik mūsų 4u.gif
Atsakyti
d'esprit, kas čia dabar nutiko, ar kažką praleidau g.gif Kaip tik reikia patarimų, palaikymų ir pabarimų, tuo ši tema ur vertinga unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na, panašu, kad lieku toliau prižiūrėti temos smile.gif Bet, jei tik kuri pajausit, kad norit užimti mano vietą, šaukit garsiai, mielai perleisiu pareigas smile.gif

Elli, aš vandens išgeriu apie 2-2,5 litro per dieną, jei karštą ir daugiau. Vakar visą dieną praleidau lauke, vakare paskaičiavau, kad išgėriau beveik 5 litrus skysčių (bet į tai įeina 2 puodeliai kavos, mažas buteliukas kolos ir 2 skardinės nealkoholinio alaus, gryno vandens apie 3 L gavosi). O kaip įpratau gerti, tai net nežinau, kažkuriuo metu pradėjau kontroliuoti skysčių kiekį, po to natūraliai pradėjo troškinti. Būna dienų, kai išgeriu mažiau, bet iškart jaučiuosi prasčiau, tokia visa sunki ir negraži biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alkaja @ 2015 06 13, 18:32)
O kodėl lašinukai su svogūnais blogai? Man atrodo, kad lašinukai geriau nei sausainiai ar bandelės

Perskaičiau šitą knygą. Joje, be mitybos ir judėjimo, žiauriai akcentuojamas gero miego poveikis sveikatai ir lieknėjimui : 

user posted image

Lašinukai su svogūnais nėra blogai, jei valgoma be duonos wub.gif

Einu ieškot, kas čia per knyga, ačiū, kad pasidalinai rolleyes.gif

QUOTE(Rasma @ 2015 06 15, 08:42)

Geriau šokoladuką ir žudyt biggrin.gif

Keista, bet šiuo metu nenoriu nei to, nei to biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 09:45)
Na, panašu, kad lieku toliau prižiūrėti temos  smile.gif 

bigsmile.gif Ačiū Tau d'esprit už didelį darbą: lenteles, pamokymus ir temą, kurioje susirenkam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 15, 10:07)
bigsmile.gif  Ačiū Tau d'esprit už didelį darbą: lenteles, pamokymus ir temą, kurioje susirenkam  4u.gif

4u.gif
Ar bandei bėgt dar kartą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 10:11)
4u.gif
Ar bandei bėgt dar kartą?  ax.gif

Nebandžiau blush2.gif Sulaukiau mmm, truputį atidedu šį projektą geresniems laikams blush2.gif Bet bijau, kad čia tik taip maskuoju tinginystę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 15, 07:45)
Elli, aš vandens išgeriu apie 2-2,5 litro per dieną, jei karštą ir daugiau. Vakar visą dieną praleidau lauke, vakare paskaičiavau, kad išgėriau beveik 5 litrus skysčių (bet į tai įeina 2 puodeliai kavos, mažas buteliukas kolos ir 2 skardinės nealkoholinio alaus, gryno vandens apie 3 L gavosi). O kaip įpratau gerti, tai net nežinau, kažkuriuo metu pradėjau kontroliuoti skysčių kiekį, po to natūraliai pradėjo troškinti. Būna dienų, kai išgeriu mažiau, bet iškart jaučiuosi prasčiau, tokia visa sunki ir negraži  biggrin.gif

Oho thumbup.gif nu aš dabar darbe stiklinę vandens pasistačiau ir gurkšnoju. Iki pietų tik 1,5 sugebėjau išgert. Gal prisipratinsiu po truputį ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Pirmiausiai tai Desprit, nepalik sios temos, perskaicius tavo zinute apie tai net per sirdi perejo. Man si tema neisivaizduojama be taves ir R's wub.gif
Nors pati mazai reiskiuosi paskutiniu metu temoje, kalta, bet siuo metu pas mane ne tai yra pirmoje vietoje, is tikruju tai anksciau laikas nuo laiko mane nervindavo pastovus galvojimas apie ka valgyti o siuo metu maziau galvoju, tiesiog stengiuosi kuo graziau valgyti, matyt begiojimas savo daro. ax.gif

Jau si sestadfieni isvaziuojam atostogu i LT wub.gif Labai laukiu jau, reiks pradeti lagamina krautis. O grizus rugpjuti naujas etapas prasides musu gyvenime wub.gif
Papildyta:
Rasma, gal zinai is kur galima butu gauti, aisku jei tai imanoma tos knygos pdf variantas. As cia apie Slapta sulieknejusios merginos dienorasti. ax.gif

Del vandens as jo apie 2,5 -3L paskutiniu metu isgeriu, plius arbatos 3-4 puodeliai tai per diena nemazai skysciu gaunasi. Anksciau vos po 2L isgerdavau. biggrin.gif
Atsakyti