Įkraunama...
Įkraunama...

Toms, kurioms nepavyko DAUG kartų

QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 20:17)
Aš galiu papasakot apie save  smile.gif  Mokykloj nuo fiz.lavinimo buvau atleista, krosą teko bėgti gal kartą ar du, prisimenu kaip didžiausią košmarą  doh.gif  O bėgiot pradėjau šį pavasarį, nes susilažinau su vyru  smile.gif  Pirmi kartai, dėl nežinojimo ir nenorėjimo žinot kėlė diskomfortą, nes išeidavau bėgt ir bėgdavau, lyg kas vytųsi  biggrin.gif  Paskui gavau velnių nuo vyro už nesąmonių darymą, pradėjau bėgt lėtai. Labai lėtai. Realiai mano bėgimo greitis buvo praktiškai toks pat, kaip ėjimo, bet taip organizmą pratinau prie fizinio krūvio. Palaipsniui, nubėgti atstumai didėjo, greitis irgi. Pradėjau bėgioti kovo pradžioj, gegužės 10 dieną sudalyvavau Trakų pusmaratonyje, bėgau 10,5km, šiaip dienai mano maksimalus nubėgtas atstumas yra 15,37km, ruošiuosi Vilniaus maratone rudenį bėgti pusmaratonį  smile.gif  Bėgti gali visi, reikia tik rasti savo tempą ir nereikia lėkt, kaip akis išdegus, bėgt turi būt smagu ir malonu, o ne kančia  mirksiukas.gif

O, ačiū, vadinasi galiu ir aš! smile.gif Lentelė kiek gasdina, nes ir tos 17 min pradžiai atrodo nemažai man nors ir ne nuolatinio bėgimo, gal ją būtų galima išsitempti kiek padarant porą papildomų eilučių viršuj su didesniais žaliais tarpais, kaip manai? g.gif šiaip nesu labai ištižus, bet vat bėgiojimas man kažkoks net bauginančiai nemalonus, bet turi begales pliusų tai negaliu nepabandyti unsure.gif

Man šiaip labiausiai patinka plaukimas, pilates, kalanetika, aerobika, kol nėra per daug kardio pratimų ax.gif labai patiko lankyt aerobikos studiją visorių gatvėj - ten nesi pririštas prie konkretaus grafiko, o yra treniruočių grafikas ir laisvai lankai kurias nori treniruotes ir į kurias gali atvykti tą dieną pagal narystę arba neribotai arba 12 kartų per mėnesį tai nors ir kasdien nesunku rasti laiko į kurią nuvažiuot thumbup.gif Bet va, persikrausčiau ir nieko panašaus nerandu arčiau (ten dar kurį laiką porą kart į savaitę nuvažiuodavau kol narystė baigės, bet pirmyn - atgal apie 25 km) arba kainos man per aukštos unsure.gif dar impulse esu nusipirkus vasarai savaitgaliams ir švenčių dienoms narystę (buvo beta akcija), bet tos dienos tokios ir yra, kad Vilniuj retai būnu, tai dar bus matyt ar atsipirks g.gif
Papildyta:
QUOTE(d'esprit @ 2015 06 10, 20:28)

LENTELĖ

O kaip skaičiuojama grafa "numesta %"? 4u.gif
Atsakyti
Labos iš ryto 4u.gif

GeraŽinia - sveika prisijungus 4u.gif

vakar meniu:
pusryčiai - juoda kava su pienu+keli gabaliukai varškės sūrio
priešpiečiai - bananas
pietūs: 2 virtos vištienos kulšelės su agurku
pavakariai : 2 trapučiai su 3in1 kava
pms'inės meters vakarienė :mažas kebabas (namie gamintas), po jo ledų porcija ir dar kai norisi ko nors skanaus - traškučiai ph34r.gif sąžinė graužė, oj kaip graužė...bet išėjau keletui valandų stipriai darže paravėti, tai šiandien pliuso svarstyklės neparodė biggrin.gif

šaunuolės mergaitės prizines vietas skinat kaip turi būt biggrin.gif thumbup.gif reiks pasistengt ir man, nors trečią vietą užimt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2015 06 10, 14:32)
  O jums neskauda pėdu bėgant?  4u.gif  Gal kažkiek turi jaustis toks nemalonus tempimas, tik reik priprast  blush2.gif  Labai įdomu lentelė  bigsmile.gif

Man skauda doh.gif ir ilgai nesportavus skaudėdavo darant intensyvias kardio treniruotes namuose pagal visokius įrašus (Insanity ir pan.). Tai irgi darydavau pertraukėlę, kad pėda atsipalaiduotų, atlaisvindavau sportbačius. Ir po kiek laiko dingo tas skausmas, gal apsiprato kūnas, nežinau g.gif
Ar sportavai intensyviai prieš tai?
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2015 06 11, 09:13)
Man skauda doh.gif ir ilgai nesportavus skaudėdavo darant intensyvias kardio treniruotes namuose pagal visokius įrašus (Insanity ir pan.). Tai irgi darydavau pertraukėlę, kad pėda atsipalaiduotų, atlaisvindavau sportbačius. Ir po kiek laiko dingo tas skausmas, gal apsiprato kūnas, nežinau g.gif
Ar sportavai intensyviai prieš tai?

Gera išgirst, kad aš ne viena tokia bigsmile.gif Nesportavusi aš, tik šiaip prijaučianti blush2.gif Išeinu pasivaikščiot su lazdom gan didelius atstumus, pasiplaukiot išeinu, ar šiaip su dviračiu. Aj, dar elipsinį valandą išminu, bet bėgt daaaug kartų sunkiau, nei elipsinis g.gif

Kepiau naminį morkų pyragą, taip jis mane vilioja, bet laikausi thumbup.gif Matyt sulieknėt labiau noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GeraŽinia @ 2015 06 10, 21:53)
O, ačiū, vadinasi galiu ir aš! smile.gif Lentelė kiek gasdina, nes ir tos 17 min pradžiai atrodo nemažai man nors ir ne nuolatinio bėgimo, gal ją būtų galima išsitempti kiek padarant porą papildomų eilučių viršuj su didesniais žaliais tarpais, kaip manai?  g.gif šiaip nesu labai ištižus, bet vat bėgiojimas man kažkoks net bauginančiai nemalonus, bet turi begales pliusų tai negaliu nepabandyti  unsure.gif

O kaip skaičiuojama grafa "numesta %"?  4u.gif

Žinoma, kad galima, prisitaikyk tą lentelę pagal save mirksiukas.gif Ir nenusiteik, kad bėgimas yra kažkas nemalonaus, svarbiausia pradėt ir, kaip sakiau, rast sau tinkamą bėgimo tempą, po to nebenorėsi sustot bigsmile.gif

Numesta % skaičiuojama numestų kilogramų skaičių dauginant iš 100 ir dalinant iš pradinio svorio 4u.gif

QUOTE(braske09 @ 2015 06 11, 08:00)

pms'inės  meters vakarienė :mažas kebabas (namie gamintas), po jo ledų porcija ir dar kai norisi ko nors skanaus - traškučiai ph34r.gif sąžinė graužė, oj kaip graužė...bet išėjau keletui valandų stipriai darže paravėti, tai šiandien pliuso svarstyklės neparodė biggrin.gif

hihihi.gif Skani vakarienė biggrin.gif

QUOTE(Highlander @ 2015 06 11, 09:25)
Kepiau naminį morkų pyragą, taip jis mane vilioja, bet laikausi  thumbup.gif  Matyt sulieknėt labiau noriu  lotuliukas.gif

Iki 12 val gali sau leist tai, ko labai norisi, aišku, protingą kiekį, išdeginsi per likusią dienos dalį tas kalorijas mirksiukas.gif

Labas rytas ax.gif
Atsakyti
Šiandien apsigyniau ir baigiau universitetą!!!!!! thumbup.gif clap.gif clap.gif sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchid69 @ 2015 06 11, 23:13)
Šiandien apsigyniau ir baigiau universitetą!!!!!! thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  sunglasses2.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai, Orchid69 thumbup.gif 4u.gif

Papildyta:
Vakar tokia pozityvi diena. Mano pusseserės (kuri artimesnė už seserį) viena dukra taip pat apsigynė, o kita labai fainą mašiniuką nusipirko. Aš pati "Figaro vedybas" dar kartą pažiūrėjau su beveik nauja sudėtim (iš 11 - 7 savo partijas dainavo pirmą kartą), nes pamačiau, kad kitais metais nei šio, nei "Sevilijos kirpėjo" repertuare nebėra. O salė tiek vienam tiek kitam pilna.
Atsakyti
QUOTE(Orchid69 @ 2015 06 11, 22:13)
Šiandien apsigyniau ir baigiau universitetą!!!!!! thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  sunglasses2.gif

ogo, šaunuolėėėėė thumbup.gif thumbup.gif SVEIKINIMAI 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
vakar:
pusryčiai: kava su pienu, juoda duona su lydytu rukytu suriu keliais gabaliukais
priešpiečiai bananas
pietus: desreles, duona, pomidoras
pavakariai: obuolys, kava 3in1
vakariene: 2 kepti kiausiniai su salotom (spinatai, salotu lapai, krapai su graik jogurtu )
naktipieciai smile.gif kokteilis (saldytas bananas, vynuoges, kefyras, chia, linu semenys ) labai gerai numalsino jausma " noriu ko nors skanaus " biggrin.gif
Atsakyti

Sveikinimai!!! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Orchid69 @ 2015 06 11, 21:13)

Sveikinimai thumbup.gif Labai džiugu, laukiu nesulaukiu kol man irgi viskas baigsis ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Sveikinu thumbup.gif

-----------------------

Mano vakarykštis meniu
Pusryčiai - omletas, 1.5 pomidoro
Pietūs - grilyje keptas vištienos kumpelis, kopūstų-morkų salotos su neriebiu majonezu
Pavakariai - sauja lazdyno riešutų
Vakarienė - varškės sūris, kefyras
Atsakyti
Sveikos.Sveikinu su mokslu baigimu. Prisiminiau savo jaunyste. Vakar buvo su vyru eilines vedybu metines.Net buvome abu pamirse.Pirma karta gyvenime. Dukra pasveikino ,o mes per tuos darbus pamirsome. Na ji per anksti pasveikino is ankstaus ryto tai iki vakaro butume prisimine.Pagalvojau senstame.Tai isgereme vakare sampano.O siandien galva skauda nors tik kelis gurksnelius isgeriau.O gal tie karsciai kalti.
Atsakyti