Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(lindrukas @ 2015 10 26, 19:47)
Jolkuce kaip visad menininke perfekcioniste (ir lakavimo ir dizaino ir nuotrauku kokybes ir ju pateikimo prasme) Tiesiog kaifas i tavo darbus ziuret  wub.gif

As kazkaip retai pasijungiu... Vis dar lakuojuos, bet aprimus ziauriai esu ir laku ir visokiu pribumbasu pirkime... Kur seniau dar dizainu pasigooglindavau idomesniu- dabar nei laiko nei noro nebeatrandu terliotis (krapstaus ilgai su idomesniu lakavimu-tai apsiriboju viena spalva)
O dar priedo su nagenom pykstuos daznai... Seniau kas pusmeti uztekdavo pertraukos, dabar ziuriu reikia jau kas kokius 4men ilsint. Issauseja ziauriai-pasekoje pradeda sluoksniuotis ir ilgaikis po keleto dienu su nago plokstele sluoksniuojas. Nors drekinu pastoviai. Vat db taip pat menesi nelakuotais vaiksciojau- truko kantrybe, vakar nusilakavau, ziuresiu ar atsigavo kiek per ta menesi...
Kaip jus darbininkes? Jolkuce vis dar pasirodo ir paerzina groziais, Jurginos nebematau, Andorinha matau rimtai musu dirba...

Aiktu blush2.gif kokia cia meninyke as biggrin.gif Aisku aciu tamstai 4u.gif
Zinok kas del naujienu tai man baisiai rupi labai idomu, o va su lakavimu panasiai kaip tau, as sau arba tingiu, arba irgi daznai turiu daryti pertraukas doh.gif o ir dizaina sau uzpypina su kaire raityt, tai dazniausia pas mane tik kairioji buna idomesne smile.gif O kad panu darbu ner , man ir liudna verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 26 spalio 2015 - 20:04
Na pirmiausia labai grazus visu naguciai 4u.gif Pati nelakuoju ir kolkas nesidomiu visiskai tuo, bet drauge uzsiprase dovanu lempos. Tad labai reikia Jusu patarimo. Visiskai pasimeciau kokia uv lempa pirkti (su oro ausintuvu ar be ir pan.) ir ar geriau viena lempa ir papipdomai to ko reikia pakomplektuot ar is kart komplektuka? Labai lauksiu Jusu patarimu.
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2015 10 27, 17:12)
Na pirmiausia labai grazus visu naguciai  4u.gif Pati nelakuoju ir kolkas nesidomiu visiskai tuo, bet drauge uzsiprase dovanu lempos. Tad labai reikia Jusu patarimo. Visiskai pasimeciau kokia uv lempa pirkti (su oro ausintuvu ar be ir pan.) ir ar geriau viena lempa ir papipdomai to ko reikia pakomplektuot ar is kart komplektuka? Labai lauksiu Jusu patarimu.

Tai jei prase lempos, tai ir pirkit ja, kodel daba abejones komplektai ar dar kazko reikia, juk pati drauge zino ko jai labiau reik mirksiukas.gif O apie lempas cia pilna temose aprasyta 100kart. Kaip tik siandien ir ryt Perfect nails UAB Dagiva nuolaidos parduotuvese ju,susiraskit nuvaziuokit ir pasiziurekit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 28 spalio 2015 - 12:24
As noriu paklausti. Kokios firmos termo gelinius lakus naudojate?
Atsakyti
QUOTE(editule2552 @ 2015 10 28, 16:04)
As noriu paklausti. Kokios firmos termo gelinius lakus naudojate?

As turiu lechiat, bet jie nebuvo paklausus visai, pinigai i bala smile.gif gerai kad tik 1 spalva tepirkus buvau.
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 10 28, 13:23)
Tai jei prase lempos, tai ir pirkit ja, kodel daba abejones komplektai ar dar kazko reikia, juk pati drauge zino ko jai labiau reik  mirksiukas.gif  O apie lempas cia pilna temose aprasyta 100kart. Kaip tik siandien ir ryt Perfect nails UAB Dagiva nuolaidos parduotuvese ju,susiraskit nuvaziuokit ir pasiziurekit.

Na abejoju, nes ji nieko neturi ir dar tuo irgi neuzsiiminejo anksciau, bet nori. O bile ka nupirkt nesinori.... Visu temu neskaiciau 4u.gif , tai geriau su ausinimu ar be? Be to idomu pastebejimai is patirties...
Atsakyti
Aušinimas aktualus priauginime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 10 28, 21:01)
Aušinimas aktualus priauginime smile.gif

Aciu
Atsakyti
Sveikos, ilendu i tema su klausimu smile.gif. Ar planuojat per black friday pirkti/siustis laku? Gal zinot, kur bus geru nuolaidu? Del amazon kazkaip abejoniu man kyla, bet kokiam buynails gal bus?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 10 30, 10:24)
Sveikos, ilendu i tema su klausimu smile.gif. Ar planuojat per black friday pirkti/siustis laku? Gal zinot, kur bus geru nuolaidu? Del amazon kazkaip abejoniu man kyla, bet kokiam buynails gal bus?

buynails visada pigiau nei lt, tik kad ne visos tarpininkes perka, o viena perka tik asmeninius. tad jei kazkas is klp pirktumet prisijungciau prie uzsakymo.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2015 10 30, 21:17)
buynails visada pigiau nei lt, tik kad ne visos tarpininkes perka, o viena perka tik asmeninius. tad jei kazkas is klp pirktumet prisijungciau prie uzsakymo.

is buynails uzsakinejau per tarpininke, kuri fb pasivadinusi Amerika Lietuvoje. Viskas labai puikiai ir greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 10 26, 19:47)
Jolkuce kaip visad menininke perfekcioniste (ir lakavimo ir dizaino ir nuotrauku kokybes ir ju pateikimo prasme) Tiesiog kaifas i tavo darbus ziuret  wub.gif

As kazkaip retai pasijungiu... Vis dar lakuojuos, bet aprimus ziauriai esu ir laku ir visokiu pribumbasu pirkime... Kur seniau dar dizainu pasigooglindavau idomesniu- dabar nei laiko nei noro nebeatrandu terliotis (krapstaus ilgai su idomesniu lakavimu-tai apsiriboju viena spalva)
O dar priedo su nagenom pykstuos daznai... Seniau kas pusmeti uztekdavo pertraukos, dabar ziuriu reikia jau kas kokius 4men ilsint. Issauseja ziauriai-pasekoje pradeda sluoksniuotis ir ilgaikis po keleto dienu su nago plokstele sluoksniuojas. Nors drekinu pastoviai. Vat db taip pat menesi nelakuotais vaiksciojau- truko kantrybe, vakar nusilakavau, ziuresiu ar atsigavo kiek per ta menesi...
Kaip jus darbininkes? Jolkuce vis dar pasirodo ir paerzina groziais, Jurginos nebematau, Andorinha matau rimtai musu dirba...

Gerai jau, pazadu kelt savo pavykusius ir nepavykusius darbus cia, kaip ir senais laikais biggrin.gif
Atsakyti