Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

BigBang,man ir gražu 4u.gif
jau sužinojau ko klausiau,pasirodo aš teisingai viską supratau.
Atsakyti
Pilkoji Elite99 kates akis (nuotraukoje neperduotas rozinis zerutis) :

user posted image

apacioje 2sl HG Easy Jet.
Atsakyti
Labai grazu wub.gif
Man tos kates akys niekad nepatikdavo, bet ziuriu, kad greit nuomone pakeisiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as ir pasirodysiu savo katiniskasias spalvas smile.gif
Trandy Nails spalva: 79 (3 ploni sluoksniai)
user posted image

Pagrindas ACG Swag 2sl. ant virsaus Trandy Nails sp.: 29 nr. (1 sl.)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2015 11 09, 11:13)
Labai grazu wub.gif
Man tos kates akys niekad nepatikdavo, bet ziuriu, kad greit nuomone pakeisiu biggrin.gif

Teisingai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(meskute86 @ 2015 11 09, 11:41)

Oooooo grozis, i sita 29nr as seniai akis spiginau rolleyes.gif
Atsakyti
As tai savaitgaly pirma karta bandziau pasidaryti prancusu smile.gif ilgokai uztrukau, kaire ranka visai nieko atrodo, o desine tai baisi biggrin.gif kaip jus pasidarot ta prancuza? smile.gif
Atsakyti
Aš pradedančioji, tai man Jūsų darbai kaip iš kosmoso, net neįsivaizduoju kaip įmanoma taip padaryti smile.gif Bet labai gražu. 4u.gif

Aš kol kas lakuojuosi paprastai vienspalviai - jau beveik įveikiau iššūkį neapkreivaliot aplinkui biggrin.gif biggrin.gif

Dabar labai knieti užsidėti antspauduką nuo diskelio. Priemones turiu. Žiūrėjau daug video, bet turiu klausimų, gal galit labai trumpai atsakyti?

1. Nors lakuojam geliniu laku, anspauduką dedam paprasu. Teisingai?

2. Kada dėti? Užlakavus spalvą prieš topą? O lipnumą prieš dedant antspauduką nuimti?

3. Uždėjus antspauduką reikia palaukti kol išdžius ar iš karto galima tepti topą?

4u.gif Ačiū už atsakymus.

O gal galit parekomenduot kokį labai suprantamą video?
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2015 11 10, 08:14)
...
Dabar labai knieti užsidėti antspauduką nuo diskelio. Priemones turiu. Žiūrėjau daug video, bet turiu klausimų, gal galit labai trumpai atsakyti?

1. Nors lakuojam geliniu laku, anspauduką dedam paprasu. Teisingai?

2. Kada dėti? Užlakavus spalvą prieš topą? O lipnumą prieš dedant antspauduką nuimti?

3. Uždėjus antspauduką reikia palaukti kol išdžius ar iš karto galima tepti topą?

4u.gif Ačiū už atsakymus.

O gal galit parekomenduot kokį labai suprantamą video?

cia paskaitykite pirmaja zinute, ten surasyta viskas, kas gali buti neaisku lakuojant. .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 10 lapkričio 2015 - 12:01
sveikos merginos smile.gif turiu ir as klausimeli, turiu orly firmos baze topa ir nail tip primer o lakai visi gelish. ir atsoka tas gelis po savaites,kaip manot gal jie nedraugauja tarpusavyje?ar as kazka ne taip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(egzzzotika @ 2015 11 09, 21:45)
As tai savaitgaly pirma karta bandziau pasidaryti prancusu smile.gif ilgokai uztrukau, kaire ranka visai nieko atrodo, o desine tai baisi biggrin.gif kaip jus pasidarot ta prancuza? smile.gif

nu kaip kaip, sedi ir darai biggrin.gif padrebini pataisai per pora valandu ir pasidarai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lindrinka @ 2015 11 10, 13:22)
sveikos merginos smile.gif turiu ir as klausimeli, turiu orly firmos baze topa ir nail tip primer o lakai visi gelish. ir atsoka tas gelis po savaites,kaip manot gal jie nedraugauja tarpusavyje?ar as kazka ne taip darau g.gif

keista, siaip turetu laikyt g.gif O vat imkit ir pabandykit HG baze isigyti ir tada bus aisku ar su ja ir nesilaikys-tada pasitvirtins, kad kazka tikrai gal ne taip darot mirksiukas.gif

bigsmile.gif Kiek "kates akiuu" prikelet wub.gif geeeras!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 10 lapkričio 2015 - 17:02
beja, prancuza dariau su orly firmos laiku, nu ka galiu pasakyt - arba prasti lakai,arba mano klaida. siandien vienas nagas atsilupo, kiti kolkas laikosi smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 11 10, 12:00)
cia paskaitykite pirmaja zinute, ten surasyta viskas, kas gali buti neaisku lakuojant. .

Ačiū. Užsisaugosiu nuorodą. 4u.gif
Atsakyti