Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(andorinha @ 2015 11 04, 18:39)
Gerai jau, pazadu kelt savo pavykusius ir nepavykusius darbus cia, kaip ir senais laikais biggrin.gif

Valioooo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2015 11 04, 18:49)
Valioooo  clap.gif

biggrin.gif
Crystal Nails melynas, 1sl ant balto lako:
user posted image

Sudetingas nepavykes variantas, geriau taip nedaryti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 04 lapkričio 2015 - 18:55
QUOTE(andorinha @ 2015 11 04, 18:52)
biggrin.gif
Crystal Nails melynas, 1sl ant balto lako:

Sudetingas nepavykes variantas, geriau taip nedaryti biggrin.gif

bigsmile.gif bet foto vaizdelis geras wub.gif
Atsakyti
profes, SOS verysad.gif nusipirkau situos vandeninius lipdukus, prisiziurejau youtube kaip juos deti, ir ka, neprikimba nei trupucio ant nago man jie, toks vaizdas kad per storas tas 'celofanas' arba nera visai lipnumo (jei jis ten turi buti). bandziau ir ant lipnaus sluoksnio, ir nuvalius lipnuma. kame cia kampas, ar tie lipdukai prasti, ar juos uzdeti labai sudetinga ir reikia daug pratikos, ar jie su geliu nedraugauja..?
Atsakyti
Andorinha labai grazu wub.gif O kodel nepavykes?

As jau savaite ir trys dienos su nulakuotais, kad ir tik menesi daviau nagems ilsetis-bet ziuriu nesilupa... Idomu ar ilgam g.gif

Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 11 05, 00:18)
profes, SOS  verysad.gif nusipirkau situos vandeninius lipdukus, prisiziurejau youtube kaip juos deti, ir ka, neprikimba nei trupucio ant nago man jie, toks vaizdas kad per storas tas 'celofanas' arba nera visai lipnumo (jei jis ten turi buti). bandziau ir ant lipnaus sluoksnio, ir nuvalius lipnuma. kame cia kampas, ar tie lipdukai prasti, ar juos uzdeti labai sudetinga ir reikia daug pratikos, ar jie su geliu nedraugauja..?

nerimstu biggrin.gif isieskojau uzsienio forumus, youtube perziurejau viska kiek radau, rusiskuose video lygiai tokie patys lipdukai, ir jie visiskai kitaip elgiasi, iskart prilimpa prie nago ploksteles. bandziau ir i karsta vandeni merkt, ir ilgiau laikyt, ir ant nudildinto top'o klijuot- tas pats sh. ar to lipduko antroj pusej yra kazkoks kliju sluoksnis? jei taip, tai itariu, kad pasenusius nusipirkau, nes visas lipnumas lieka ant popieriuko vandeny doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominica: 05 lapkričio 2015 - 09:52
QUOTE(lindrukas @ 2015 11 05, 00:51)
Andorinha labai grazu wub.gif  O kodel nepavykes?

As jau savaite ir trys dienos su nulakuotais, kad ir tik menesi daviau nagems ilsetis-bet ziuriu nesilupa... Idomu ar ilgam g.gif

Persisviecia kai kur baltas pagrindas, nors mergina sake, kad tik as ta matau biggrin.gif
Lindruk, tau ibx sistema isbandyti reiktu.
Papildyta:
QUOTE(dominica @ 2015 11 05, 09:43)
nerimstu biggrin.gif isieskojau uzsienio forumus, youtube perziurejau viska kiek radau, rusiskuose video lygiai tokie patys lipdukai, ir jie visiskai kitaip elgiasi, iskart prilimpa prie nago ploksteles. bandziau ir i karsta vandeni merkt, ir ilgiau laikyt, ir ant nudildinto top'o klijuot- tas pats sh. ar to lipduko antroj pusej yra kazkoks kliju sluoksnis? jei taip, tai itariu, kad pasenusius nusipirkau, nes visas lipnumas lieka ant popieriuko vandeny  doh.gif

vandeniniai lipdukai lipinami ant spalvos lipnaus sluoksnio, jei nelimpa, tai arba ju kokybe prasta, arba kazka ne taip darote.
Atsakyti
andorinha,gražu,tvarkinga,o kad persišviestų mano akys nemato biggrin.gif smile.gif foto graži 4u.gif
dominica,aš ne profė,bet parašysiu,kaip darau.Išsikerpu norimą lipduką,nuimu plėvelę,dedu lipduką ant drėgnos servetėlės,palaikau kelias sekundes ir lengvai nusiima jis,tada dar palaikau trumpam,kad drėgnas nebūtų ir dedu ant išdžiovintos spalvos (lipnumą palieku).Paskui dar tepu bazę(nes be bazės nusilupa man tie lipdukai,ypač jei jie per visą nagą) ir ant viršaus topo sluoksnį.
Šiaip nelabai draugauju aš su tais lipdukais,sunku gražiai uždėti,praktikos matyt tikrai reikia.
Atsakyti
Aciu uz pagalba, merginos 4u.gif susirasiau dar su pardaveja, pasirodo as nenuemiau virsutines apsaugines pleveles lotuliukas.gif net nemaciau, kad ten tokia yra. Ant pasiausto topo puikiai uzsidejo, bus matyt kaip laikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 11 05, 16:29)
Aciu uz pagalba, merginos  4u.gif  susirasiau dar su pardaveja, pasirodo as nenuemiau virsutines apsaugines pleveles  lotuliukas.gif net nemaciau, kad ten tokia yra. Ant pasiausto topo puikiai uzsidejo, bus matyt kaip laikys smile.gif

Man ir buvo toks atvejis,kai nenuėmiau biggrin.gif svarbu viskas pavyko 4u.gif
Atsakyti
Kas mane gali paprotinti biggrin.gif g.gif
Labai noriu pasimokinti daryti tokius "mezginukus"
MEZGINUKAI

ant nupiešto dizaino beria permatomą akrilo pudrą....tai čia ta pati skaidri akrilo pudra priauginimams ar aš ko nesuprantu?Šiandien norėjau nusipirkti,bet suabejojau,o ir pardavėja nieko nežinojo,likau nesuprasta ax.gif
Ačiukas kas pasidalinsit info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irce6 @ 2015 11 06, 15:55)
Kas mane gali paprotinti  biggrin.gif  g.gif
Labai noriu pasimokinti daryti tokius "mezginukus"
MEZGINUKAI

ant nupiešto dizaino beria permatomą akrilo pudrą....tai čia ta pati skaidri akrilo pudra priauginimams ar aš ko nesuprantu?Šiandien norėjau nusipirkti,bet suabejojau,o ir pardavėja nieko nežinojo,likau nesuprasta  ax.gif
Ačiukas kas pasidalinsit info  4u.gif

kaip gražu wub.gif
Atsakyti