Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

QUOTE(extravaganza @ 2015 06 13, 23:16)
O tai ar isdriso kuri ismeginti baseina?  rolleyes.gif

biggrin.gif Nea, bet ketino noreti... bigsmile.gif
Atsakyti
u jo, baseinas liko neišmėgintas biggrin.gif po teisybei kai toks lietus pylė buvo galima dėtis maudymkes ir nė nelipant į bseiną išsimaudyti po lietum smile.gif
Labai smagus susibėgimas buvo thumbup.gif ačiū visoms už smagią dieną 4u.gif
Na ir biškis nuotruakų, vėliau ir kitos manau įkels smile.gif
Pedritas judesy
user posted image
user posted image
dar Pedrito
user posted image
ir dar wub.gif
user posted image
user posted image
Erendiros uodeguotieji tiesiog nuostabūs ir čia nieko naujo nepasakiau, ir taip tą žinom biggrin.gif Pedritas į kokį kacainį išaugęs wub.gif nai nai kokio glotnumo katins wub.gif o jau ppzas kokias išlaužia biggrin.gif Runculis tiesiog be žodžių, vien į jo išraišką pasižiūrėjus nė nepajunti kaip tūpi šalia ir pradedi glostyti wub.gif mažylė Zylutė tikra patiešnybė wub.gif ir kaip gražiai abu berniokai ją myli wub.gif Bižū buvo maloninga ir leidosi netgi ant rankų paimama thumbup.gif Žodžiu dienelė praėjo turiningai - katinus apglostėm, saldainius suvalgėm, lietaus buvo, saulės irgi buvo, Extriuko žinduolį pamatėm, ir prisiplepėjoooooooom biggrin.gif
Galų gale mamka parėjo namo (grįžau po meeto ir išlėkiau dar su drauge miestan - Kruopa barėsi kai galiausiai grįžau unsure.gif Grikis puolė glėbin ir išsireikalavo dvigubos paglostymų dozės biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
a kėno ten drugeliota sūknia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 13, 21:36)

Vėtriukės ten drugelių nutūpta suknia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 13, 23:36)

hihihi.gif mano... bigsmile.gif

Apziurejau Busy katinaites...nu grozis labai labai wub.gif Kaip atsargiai Tute vaiksto po terasa..Tyrineja viska... Grazi mergiote thumbup.gif Kiara irgi labai grazute. Man tokia surimtejus atrodo, suaugus rolleyes.gif
Atsakyti
todėl, kad prieš Tutės vaikiškus žaidimus atrodo rimta cioce biggrin.gif

A saldainiai nieko buvo? Man rods įmečiau vieną kitą šlykštuką, bet niekam neužkliuvo biggrin.gif
Atsakyti
Na ką gi, tikiuosi, nesupyksit, kad kažkiek papasakosiu biggrin.gif

Įžanga.
Įsimetu į bagažinę paplūdimio tašę su dideliu rankšluosčiu ir maudomuku, ant nosies nutupdau saulės akinius, creme brulee 9 indelius sutupdau į blėką, šalia jų įtaisau degiklį, rudojo cukraus, braškių indelį ir putojančio vyno butelaitį. Tvarka. Lekiu pas Magnuną. Pas ją jau čiauška Vėtra su dukra Rūta ir Colomba. Prisimenam vardus, kad nickais nešauktume viena kitos. Mano pageidavimu Grikis ištraukiamas iš spintos, dėl to priverstinio pasirodymo džiaugsmu tikrai netrykšta, bet, jei mamka taip daro, mamka žino, pakenčia. Kruopos spintoje lengvuoju būdu aptikti nepavyksta. Susinešame visus daiktus pas Vėtrą į mašiniuką, na, tiesą sakant, visai didelę mašiną. Pajudam. Vairuotoja, žinoma, Vėtra. Šturmanas, žinoma, Magnuna. Colomba, Rūtelė ir aš- galiorka su atitinkamomis galiorkos funkcijomis. "Į dešinę... ne, ne va ten" (šturmanės Magnunos gestas ranka) "Į kairę, vėl į kairę...visą laiką tiesiai...eeee...na, t.y.vingiuok kaip kelias..." (šturmanės gestai abiejomis rankomis darosi panašūs į stiuardesės, rodančios avarinius išėjimus ties sparnais).

Pas Erendirą.
Saulutė tvieskia, dar labiau už saulutę švyti ant palangės išsidrėbęs Runcius. Auksinis katinas. Glostykite ir mylėkite:
user posted image
Tuojau pat prisistato ir Pedras, visuomet pasiruošęs žaisti, nukniaukti kokį meliono gabalėlį, na ir šiaip katinas aktyviai dalyvaujantis susitikime.
user posted image
user posted image
Ateina ir išdidžioji karalienė Bižū, gerai žinanti savo vertę ir vis bandanti naujus žmones įtikinti, kad laukas- mirtinai reikalingas jos karališkosioms grožio procedūroms. Deja, nesupratingi svečiai pasitaikė, niekas Bižū laukan neišleido.
user posted image
user posted image
Na, ir paskutinė, bet sukelianti daugiausiai paplonintų moteriškų balsų laviną, iš siūlų krepšio pabudusi išstraksi Zylutė. Na, išties šitą klecką reikia gyvai matyti. Tokio švelnumo, naivumo, žaismingumo ir pozityvo katytė, kad norisi dėtis ją širdin ir neštis namolio kaip talismaną. wub.gif
user posted image
user posted image
Zylutė puikiai pristaiko ir prie uodeguotųjų įbrolių- Runciaus ir Pedro, panašu, kad mažylė su visais randa bendrą kalbą:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar, tiesą sakant, man pavyko pamatyti antrame aukšte ant fotelio besiilsinčią gražuolę Matildą. Bet nufotografuoti- na, gal kitą kartą... mirksiukas.gif
Ir jūs nemanykit, moteriškės mes multitaskinės- vienu metu ir su katinais pasibovijom, ir Protasovo salotėles pagaminom, ir puikų pyragą šeimininkė iškepė, ir vaisius nuplovėm, žodž, neužilgo Runciui buvo užsegtos petnešėlės su pavadžiu ir visos sutūpėme lauke prie vaišėmis nukloto stalo šalia baseino. Labai gražus mėlynas baseinas. Mes su Magnuna jau beveik buvome į jį bešoką, ale lietus užpuolė. Neilgai lijo. Bet po lietaus aptingome ir baseinu gėrėjomės tik vizualiai. Aš, tiesą sakant, kažkiek gailiuosi, kad nebuvau ryžtinga ir praradau progą. Šiaip gi gyvenime vadovaujuosi taisykle- geriau gailėtis dėl to, ką padarei, nei dėl to, ko nepadarei. doh.gif Prieš važiuojant namo svarsčiau bent po kranu pakišti maudymosi kostiumėlį, bo vyrui ryte sakiau, kad važiuoju su katininkėmis pasimaudyti, o dabar grįžtu sausa visa.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Magnuna nuostabiai iškepė kalakutų kepenėles. Man tai buvo atradimas. Labai skanu.
Ach, pamiršau dar paminėti Extriuko žinduolį- nerealiai gražus ir geras vaikinukas. Žiūrėjo, akytėmis klapsėjo, mamytei šypsojosi, kažkiek snaudė- puikus susitikimų dalyvis auga. wub.gif wub.gif 4u.gif
Extriuko vyrui labai ačiū už rūpestį moteriška kompanija, profesionalų putojančio vyno butelio atidarymą ir Runciaus išvedžiojimą. biggrin.gif
Per prasidėjusią liūtį laužą kurstyti likusios Magnuna ir Rut- ačiū jums labai!!! Rut iš viso man pasirodė super šauni mergina, su kuria labai gera pašnekėti. 4u.gif
Ypatingai dideliausias AČIŪ Erendirai už pakvietimą ir jaukų pasibendravimą. Labai gražu pas jus- gėlynai klesti, žolytė tvarkinga, ech... trumpai tariant- puikios šeimininkės puikūs namai. thumbup.gif Ačiū tau labai labai, mieloji. 4u.gif
Jei ką praleidau bepasakodama, prašau dalyves mane papildyti, nes dabar jau noriu eiti miegoti. mirksiukas.gif
Toms, kurios man parašėte į az savo el.paštus, atsiųsiu asmeniškai daugiau foto rytoj.
Pabaigai Bižū žvilgsnis į mus pro langą: " Kad jūs paspringtumėte bevalgydami, geriau mane laukan išleistumėte, nesusipratėliai" doh.gif biggrin.gif
user posted image

Busy, ačiū už saldainius. Skanūs buvo, visiems skoniams, kam su anyžiais, kam be, kam raudonas, kam juodas... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 14 birželio 2015 - 01:01
Va kaip smagu 4u.gif O ten prie baseino Vėtra tu su dukra sėdi? 4u.gif
Atsakyti
Taip Busy, as su dukryte bigsmile.gif

Aist, Tau garbes zodis reikia rasyt knyga. As kantri, palauksiu...Ir kai tik iseis knyga, pirmoji nusipirksiu. Ir nesvarbu kokio zanro 4u.gif Graziau nebuc aprasius. Labai sklandziai ir aiskiai.
Atsakyti
Panašios 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aist puikus fotoreportazas! Tau reikejo tapt zurnaliste a ni dantuku feja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo extravaganza: 14 birželio 2015 - 07:53