Dar, tiesą sakant, man pavyko pamatyti antrame aukšte ant fotelio besiilsinčią gražuolę Matildą. Bet nufotografuoti- na, gal kitą kartą...
Ir jūs nemanykit, moteriškės mes
multitaskinės- vienu metu ir su katinais
pasibovijom, ir Protasovo salotėles pagaminom, ir puikų pyragą šeimininkė iškepė, ir vaisius nuplovėm, žodž, neužilgo Runciui buvo užsegtos petnešėlės su pavadžiu ir visos sutūpėme lauke prie vaišėmis nukloto stalo šalia baseino. Labai gražus mėlynas baseinas. Mes su Magnuna jau beveik buvome į jį bešoką, ale lietus užpuolė. Neilgai lijo. Bet po lietaus aptingome ir baseinu gėrėjomės tik vizualiai. Aš, tiesą sakant, kažkiek gailiuosi, kad nebuvau ryžtinga ir praradau progą. Šiaip gi gyvenime vadovaujuosi taisykle- geriau gailėtis dėl to, ką padarei, nei dėl to, ko nepadarei.

Prieš važiuojant namo svarsčiau bent po kranu pakišti maudymosi kostiumėlį, bo vyrui ryte sakiau, kad važiuoju su katininkėmis pasimaudyti, o dabar grįžtu sausa visa.

Magnuna nuostabiai iškepė kalakutų kepenėles. Man tai buvo atradimas. Labai skanu.
Ach, pamiršau dar paminėti Extriuko žinduolį- nerealiai gražus ir geras vaikinukas. Žiūrėjo, akytėmis klapsėjo, mamytei šypsojosi, kažkiek snaudė- puikus susitikimų dalyvis auga.
Extriuko vyrui labai ačiū už rūpestį moteriška kompanija, profesionalų putojančio vyno butelio atidarymą ir Runciaus išvedžiojimą.
Per prasidėjusią liūtį laužą kurstyti likusios Magnuna ir Rut- ačiū jums labai!!! Rut iš viso man pasirodė super šauni mergina, su kuria labai gera pašnekėti.
Ypatingai dideliausias AČIŪ
Erendirai už pakvietimą ir jaukų pasibendravimą. Labai gražu pas jus- gėlynai klesti, žolytė tvarkinga, ech... trumpai tariant- puikios šeimininkės puikūs namai.

Ačiū tau labai labai, mieloji.

Jei ką praleidau bepasakodama, prašau dalyves mane papildyti, nes dabar jau noriu eiti miegoti.
Toms, kurios man parašėte į az savo el.paštus, atsiųsiu asmeniškai daugiau foto rytoj.
Pabaigai Bižū žvilgsnis į mus pro langą: " Kad jūs paspringtumėte bevalgydami, geriau mane laukan išleistumėte, nesusipratėliai"

Busy, ačiū už saldainius. Skanūs buvo, visiems skoniams, kam su anyžiais, kam be, kam raudonas, kam juodas...