Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Labas rytas 4u.gif
Rariuk - tikiuosi kava buvo saugiai išgerta ir dikumentai nenukentėjo smile.gif
Juodoji Kruopos draugytė nusižiūrėjo Kruopos žaisliuka ir visa vakara įsikandus lakstė iš smagumo urgzdama smile.gif šiandien ryte vos prabudusi vėl su žaisliuku lakstė - įtariu teks Kruopai geros kaiminystės vardan žaisliuka padovanoti smile.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Ačiū, mergaitės už gerą žodį 4u.gif Na, bet mišką kerta skiedros lekia. bent jau nereikėjo katelei kankintis po tuo konteineriu nesugebant pavalgyti...

Vakar padovanojau Zylę. Kažkaip ne 100 proc. rami buvau aš nes mažos mergytės iš tos šeimos prasitarė, kad šuo pas juos visur sisioja (man tai kaip ir reiškia, kad ne visai aišku, kaip augint gyvūnus). Va, o tik ką sulaukiau skambučio, kad Zylė bijo šuns. Laukiu kol atveš. GAl ir gerai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 birželio 2015 - 08:03
QUOTE(Magnuna @ 2015 06 16, 07:30)
Labas rytas  4u.gif
Rariuk - tikiuosi kava buvo saugiai išgerta ir dikumentai nenukentėjo  smile.gif
Juodoji Kruopos draugytė nusižiūrėjo Kruopos žaisliuka ir visa vakara įsikandus lakstė iš smagumo urgzdama  smile.gif  šiandien ryte vos prabudusi vėl su žaisliuku lakstė - įtariu teks Kruopai geros kaiminystės vardan žaisliuka padovanoti  smile.gif

Na kava ne visai saugiai išgerta doh.gif , bet dokumentai nenukentėjo, tačiau bliuzelė šiek tiek nukentėjo verysad.gif Turiu tokią bliuzelę na kuri labai labai mėgsta kavą, kokį sumuštinį ar dar ką nors, ką pietums atsinešu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Jau bijau aš ją ir rengtis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Kruopos ir Grikio deginimosi ypatumai thumbup.gif Tik kažin ar įdega per stiklą hihihi.gif

Maivos meilumas wub.gif Mano Kivis kartais rankas nuprausia biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2015 06 16, 09:02)
Va, o tik ką sulaukiau skambučio, kad Zylė bijo šuns. Laukiu kol atveš. GAl ir gerai  g.gif

O tai įsivaizdavo, kad katė savaime nebijos šuns ir nereiks pratinti kartu sugyventi? doh.gif
Atsakyti
Erendira - gal ir geriau kad gražins. Zylutė nusipelno pačiu geriausiu namu 4u.gif o kai nesi 100% tikra tai ir neramu po to butu
Rariuk - ale tai kokia gurmanė ta bliuzelė biggrin.gif
Atsakyti
Kivuka drinks_cheers.gif Bet žinai, man taip ramiau, Zylė verta tikrai gerų namų.
Va, ir Magnuna taip parašė biggrin.gif

Magnun, a kaip tu planuoji įdegti taip apsiklojus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 birželio 2015 - 08:17
Labas rytas,

Erendira, a tai tos kataitės su blogais dantais nebėra? blush2.gif Praleidau kažką. O dėl Zylutės, gal ir tikrai gerai, kad atveža. Atsiras kiti, dėl kurių būsi 100 procentų garantuota.

Kruopos deginimosi ypatumai hihihi.gif

Rariuk, palik tą bliuzelę namuos kavos gerti ir sumuštinių valgyti, nebesivilk darban biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 16, 09:13)
Labas rytas,

Erendira, a tai tos kataitės su blogais dantais nebėra? blush2.gif Praleidau kažką. O dėl Zylutės, gal ir tikrai gerai, kad atveža. Atsiras kiti, dėl kurių būsi 100 procentų garantuota.

Kruopos deginimosi ypatumai hihihi.gif

Rariuk, palik tą bliuzelę namuos kavos gerti ir sumuštinių valgyti, nebesivilk darban  biggrin.gif

Busy, ai , sunku kažkaip rašyti buvo... jau kitą dieną ryte man iš klinikos paskambino, kad primigdė dantis išravėti ir aptiko ko jos tas liežuvėlis išlindęs ir seilės nuolat bėga, paėst negali - nori, bet nenuryja... ir neaišku, kad tokią operaciją padaryt galėtų, be to, šitas vėžys labai agresyvus ir greit plintantis. tai ir nebežadinom verysad.gif

Na, gavau Zylę su Whiskas kraiteliu doh.gif

Vežu namo pas Rucių ir Pedrą.
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 16, 08:13)
Labas rytas,

Rariuk, palik tą bliuzelę namuos kavos gerti ir sumuštinių valgyti, nebesivilk darban  biggrin.gif

Reiks taip ir padaryt, nes kavos pasirodo buvo maža, tai vandens dar atsigėrė biggrin.gif O pietums tai valgysiu žuvį, tai kažin kaip čia bus g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rariukas @ 2015 06 16, 09:29)
Reiks taip ir padaryt, nes kavos pasirodo buvo maža, tai vandens dar atsigėrė biggrin.gif  O pietums tai valgysiu žuvį, tai kažin kaip čia bus g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai gal tamstai paskolinti vaikų seilinuką? bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 06 16, 08:37)
Tai gal tamstai paskolinti vaikų seilinuką?  bigsmile.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sesuo žadėjo pasiūti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 06 16, 08:13)
Magnun, a kaip tu planuoji įdegti taip apsiklojus?  g.gif

Hm g.gif šito mes su Grikiu neaptarėm g.gif bet juk ir degintis reikia su saiku smile.gif tai čia matyt ir buvo tas momentas. Na o bet tačiau Grikis yra mano deginimosi treneris tai jam geriau žinoti kaip mamka turi degintis biggrin.gif
Rariuk - bliuzelė pilnavertiškai maitinasi biggrin.gif
Zylutė tai net neabejoju kad apsidžiaugs grižusi pas savo draugelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 16 birželio 2015 - 08:54