Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Man pirma

Ale tiktų Trišei į kompaniją bigsmile.gif
Atsakyti
Man irgi pirma nuotrauka atrodo geriau viršeliui 4u.gif
Zyliukė - mezgėja wub.gif
Atsakyti
Ačiū, einu karpyti biggrin.gif
Atsakyti
Gražutė Zylutė wub.gif wub.gif wub.gif

Ką merginos veikiat? bigsmile.gif Gal kuri šalia norit prigulti? bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
O aš susinervinusi ir įsižeidusi...mamkos gėlė nusivertė ir žuvo, aš norėjau apžiūrėti , o buvau smarkiai išbarta, gavau per nosį ir dar švaryta iš kambario...

user posted image

Zylė kokia fainuolė wub.gif ypač pasinė nuotrauka wub.gif
Ar Kivio kailis šiemet neusigunguliavo,nereikės šonų iškarpyti biggrin.gif
Atsakyti
Na, Vidam cool.gif Nikita gal norėjo gėlėi dirbtinį kvėpavimą daryt, kad nežūtų visiškai, o tu? doh.gif

Oi, žinokit, aš giliai apakus apšalus ir visa kita...
Skambinu šiandien į LGGD su reikalu, dar pasisakau apie Zylę ir paaiškėja, kad Zylė buvo imta ne sau o draugei dovanų, kaip staigmena doh.gif doh.gif doh.gif O tai ta katė 100 metų, ką, ten, šviesmečių... Tai gerai, kad neišspyrė kur patvorin blink.gif
Bliam, na, neveltui neramu man buvo, oi, kaip neveltui cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 16, 14:22)
O aš susinervinusi ir įsižeidusi...mamkos gėlė nusivertė ir žuvo, aš norėjau apžiūrėti , o buvau smarkiai išbarta, gavau per nosį ir dar švaryta iš kambario...

Vargšė Nikutė , kokia susinervinusi, nuliūdusi, net gaila katytės verysad.gif Imk Nikute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir nesinervuok
Atsakyti
Nu jau Nikitos foto tai kaip per laidotuves biggrin.gif tokia jau prasikaltus atrodo rolleyes.gif

Zylės kraustymosi įpatumai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 16 birželio 2015 - 14:48
Man tai Nikita atrodo ne nuliūdusi, o kovinės padėties biggrin.gif Nes ausys atgal atmestos biggrin.gif

O Kivį karpysim, kaip ir kasmet blush2.gif Tik laukiam dar šiltesnių orų blush2.gif
Atsakyti
Erendira - OMG blink.gif doh.gif tau už rūpestį priklauso glėbys balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Zylutei labai nuskilo kad tave turi 4u.gif
Zylutės nuotraukytės thumbup.gif ypač ta su išskėstais pirščiukais wub.gif
Įsižeidusi Nikita labai miela wub.gif nu bet jau kokia šikarna pana užaugusi wub.gif
Šalia Kivio mielai griūčiau posma numiegoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 06 16, 15:48)
Man tai Nikita atrodo ne nuliūdusi, o kovinės padėties biggrin.gif Nes ausys atgal atmestos biggrin.gif

Tiesiai į taikinį biggrin.gif nesimato kaip uodega duoda į šonus lotuliukas.gif suvarė mano orchidėją tokią gražią , neliko nei vieno žiedo , nes krito ant galvos. Šoka parazitka nežiūrėdama kur ir dar vaidina nustebusią, kas čia , kas čia kur. Nu neklauso nei kiek...pasėdi minutę ir vėl pirmyn zbitkų daryti.

Gerai kad Zylė namuose ir svarbiausiai gerai kad turėjo proto gražinti smile.gif atsiras ir jai šeiminkai , kai ateis laikas wub.gif
Atsakyti