Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

QUOTE(diinka @ 2015 06 18, 10:42)
Extriuk,

Su gimtadieniu, linkiu geros kavos puodelio, mielo draugo skambučio, žalios spalvos sankryžoje, mėgstamos dainos eteryje, slaptos svajos pildymosi, sėkmės loterijoje ir vaivorykštės grožio lietuje..

Kaip tik loterijos bilieta nusipirkau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mintyse jau mėnuo laiko dėlioju ką čia parašysiu, nu bet neprieinu niekaip...

naujienos iš mano daržo:

*uždarė kačių kavinę (labai šokas man buvo), sutariau pas kitas kates bendradarbiavimą tongue.gif

*Buvom su Bri ligoninėj, paskui sanatorijoj, ai, visko ten daug ir neįdomiai, širdyje skylės ir inkstuose deimantai, ale nu gyvenam toliau..

*imsim globotinį iš "Naminukų", šiuo metu mano trijulė gavo vaistų nuo kirminų, paskui skiepijam, ir priimam kvaterantus biggrin.gif

*dvyniai šiuo metu šaulių stovykloje Medininkuose - išsilaikė pirmą pakopą

*Tigai amputuota nesveikoji kojelė, suformuota raumenų pagalvėlė, užsiūta gražiausiai. Operavo Tarandės klinika smile.gif Įdėsiu foto, tik reik ją pagauti pafotkinti, kad koja matytųsi, kol dar kailis neataugo iki galo.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif rytoj- paskutinė darbo diena prieš 2 savaičių atostogas. Tai skaitau tyliai, bet rašyti jėgų šią savaitę nebelieka. ax.gif

Extriukui sveikinimai gimtadienio proga!!! O linkėsiu A.J.D'Angelo citata: "Kur beeitum - nesvarbu koks oras - visada pasiimk savo nuosavą saulę." 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 birželio 2015 - 16:10
QUOTE(rariukas @ 2015 06 18, 11:13)
Na kokį stresą apturėjom doh.gif  doh.gif  doh.gif Taigi darbo inspekcija apsilankė, tik paskambino jau būdami prie durų , kad atidarytume  (pas mus durys su kodu) ir tiesiai į cechą.
Bet viskas gerai smile.gif

O pas mumis veterinarkė.. doh.gif Arba įgysiu jai imunitetą arba alergiją..

Ekstriuk- su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif daug bučkių..
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 06 18, 15:47)
Sveikos, mintyse jau mėnuo laiko dėlioju ką čia parašysiu, nu bet neprieinu niekaip...

naujienos iš mano daržo:

*uždarė kačių kavinę (labai šokas man buvo), sutariau pas kitas kates bendradarbiavimą tongue.gif

*Buvom su Bri ligoninėj, paskui sanatorijoj, ai, visko ten daug ir neįdomiai, širdyje skylės ir inkstuose deimantai, ale nu gyvenam toliau..

*imsim globotinį iš "Naminukų", šiuo metu mano trijulė gavo vaistų nuo kirminų, paskui skiepijam, ir priimam kvaterantus biggrin.gif

*dvyniai šiuo metu šaulių stovykloje Medininkuose - išsilaikė pirmą pakopą

*Tigai amputuota nesveikoji kojelė, suformuota raumenų pagalvėlė, užsiūta gražiausiai. Operavo Tarandės klinika smile.gif Įdėsiu foto, tik reik ją pagauti pafotkinti, kad koja matytųsi, kol dar kailis neataugo iki galo.

*niu va kaip gerai drinks_cheers.gif
* 4u.gif
*laikinai globosi? o Baltuuuuko neaa? blush2.gif
*smagu smile.gif
*niu va, kiek amputavo? kas liko? o pirmąkart kai pjovė, kas taip rekomendavo palikti tiek?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Ieva-: 18 birželio 2015 - 17:40
Ruste, laikykis, as mintyse su Tavim wub.gif Saunuole Tu drinks_cheers.gif

Mano Stasiukas ir Vasiukas wub.gif

user posted image

user posted image

Kur tas kamuoliukas...kuku g.gif
user posted image

Balta balta kur dairais...
user posted image
Atsakyti
Extriuk su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Diinka maciau tik fb, cia pramiegojau , bet atrodei SUPER
As visa savaite dirbu kaip isprotejus, na visi mes ten taip dirbam, tai siandien atsikeliau tik puse 5 doh.gif planavau i sale, bet kur tau sale, darbe gym for free visai savaitei
Skaitau viska, katukai nuostabus, kas serga sveikatos, geru atostogu, kas atostogauja wink.gif as ju dar greit neturesiu matomai, nori pas mane drauge atlekt savaitgaliui, bet vasara bilietu kainos kosmosas kazkoks pirmyn atgal 270euro, o va rugsejo gale uz 50euru gali sulakstyt lotuliukas.gif
Skambinau mamai, sake Vinciukas prie jos prikepes, baigia jos katinus nustumt lotuliukas.gif ir Toras amzinai paprasaika maisto g.gif
Atsakyti
Ruste, stiprybės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oi Vėtra , koks gražus Stasiuko kailio raštas thumbup.gif kažkaip nebuvau pastebėjusi.Ir čia visai ne mažas atrodo kai stačias biggrin.gif Vosylius visai nepanašus į ligonį, guli atsipūtęs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 18, 20:06)
Ruste, stiprybės tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi Vėtra , koks gražus Stasiuko kailio raštas  thumbup.gif kažkaip nebuvau pastebėjusi.Ir čia visai ne mažas atrodo kai stačias  biggrin.gif Vosylius visai nepanašus į ligonį, guli atsipūtęs  wub.gif

Aciu Vidut wub.gif Jis nemazas, ilgas hihihi.gif Ir labai jau lengvutis.
Matai perku Hepatic maisteli Royalio, tai ir Stasiukui duodu. Gi nedasuto man, kad cia beveik dietinis ir tinka kogero tik Vosylkai mano. Tai darysiu kaip tikrai fainiai Busy patare. Laikysiu prie lovos spinteleje, dezuteje maisto Meskenams maziukams. Ir taip atmaitinsiu. Aisku nusert nenoriu. Is Vosylkos pasimokiau, kad nutukimas veda tik prie ligu.

O Stasiaus spalva ivardinta kaip N22 dok. Nelabai zinau ka tai reiskia. Galiu lietuviskai pasakyt, jis toks rainai margas ir tos spalvos ryskios. Na tikrai grazus bernas bigsmile.gif
Papildyta:
Va, neparasiau del Vosylkos. Neataugo dar kailis ant nuskustu vietu. Bet jis pas mane daug ramensnis Ar tie eteriniai aliejai padejo, net nezinau. Ar tiesiog laikas. Gal tos kepenys kazkiek atsigavo. Bet reikia pripazint, ligos pakeite Vosylkos harakteri, deja...Snypscia vis, baras ant mazo. O tas toks gerietis, apsnypste, nuejo sau ir toliau zaidzia.
Vosylkos ausytes dar nepraejo. Suduosiu ateinanti pirmadieni Stronghold, nuo erkiu pakartotinai. Ir lauksiu atsakymu po savaites del akyciu. Jei uzkreciamas daiktas, tai teks ir Vasiukui palasint vaisteliu. Matysiu.
Atsakyti
Ruste, kvartirantai namuos tilps? laugh.gif sveikatos dukrytei

Vasiukui sveikatos, Stasiukui irgi.

Atsakyti
QUOTE(-Ieva- @ 2015 06 18, 18:38)

*laikinai globosi? o Baltuuuuko neaa? blush2.gif

Globosim laikinai, iki ras namus. Imčiau baltuką, ale gi nu kas man jį atveš?

-----------

Ačiū mergaitės už palinkėjimus smile.gif

Tigos kojos beveik visai nėra, gal koks centimetras nuo dubens. Tokia bulkitė tik biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ruste - kaip tik šiomis dienomis galvojau kaip tau ir tavo šeimynai sekasi 4u.gif Dukriukui - 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dėl kačių kavinės tai tikrai labai gaila ir piktoka kad žmonės ar nepaskaičiavo savo galimybių ar kaip ten gavosi. Gal žinai kaip išsisprendė klausimas dėl kavinės kačių - grąžino į globos namus? Išdykėlės Tigos ir abiejų berniokų labai pasiilgom - galėtum ir nuotraukytę įmesti mirksiukas.gif Ir didelė tavo širdis kad prei tokios dideės šeimynos dar ir globotiniams vietos yra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aist - smagių atostogų 4u.gif man dar teks palaukti iki rugpjūčio smile.gif
Vasiukas tikras gražuolis raštuotais kailiniais wub.gif
Azu - kokios dr sporto salės blink.gif tu ir taip kasdien darbe sportuoji iš kur tau dar jėgų sporto salėje sportuoti biggrin.gif
Atsakyti