QUOTE(Vidam @ 2015 06 18, 20:06)
Ruste, stiprybės tau
Oi Vėtra , koks gražus
Stasiuko kailio raštas

kažkaip nebuvau pastebėjusi.Ir čia visai ne mažas atrodo kai stačias

Vosylius visai nepanašus į ligonį, guli atsipūtęs
Aciu Vidut

Jis nemazas, ilgas

Ir labai jau lengvutis.
Matai perku Hepatic maisteli Royalio, tai ir Stasiukui duodu. Gi nedasuto man, kad cia beveik dietinis ir tinka kogero tik Vosylkai mano. Tai darysiu kaip tikrai fainiai Busy patare. Laikysiu prie lovos spinteleje, dezuteje maisto Meskenams maziukams. Ir taip atmaitinsiu. Aisku nusert nenoriu. Is Vosylkos pasimokiau, kad nutukimas veda tik prie ligu.
O Stasiaus spalva ivardinta kaip N22 dok. Nelabai zinau ka tai reiskia. Galiu lietuviskai pasakyt, jis toks rainai margas ir tos spalvos ryskios. Na tikrai grazus bernas
Papildyta:
Va, neparasiau del Vosylkos. Neataugo dar kailis ant nuskustu vietu. Bet jis pas mane daug ramensnis Ar tie eteriniai aliejai padejo, net nezinau. Ar tiesiog laikas. Gal tos kepenys kazkiek atsigavo. Bet reikia pripazint, ligos pakeite Vosylkos harakteri, deja...Snypscia vis, baras ant mazo. O tas toks gerietis, apsnypste, nuejo sau ir toliau zaidzia.
Vosylkos ausytes dar nepraejo. Suduosiu ateinanti pirmadieni Stronghold, nuo erkiu pakartotinai. Ir lauksiu atsakymu po savaites del akyciu. Jei uzkreciamas daiktas, tai teks ir Vasiukui palasint vaisteliu. Matysiu.