Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

trumpam

---------

Trumpam'as baigėsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 18 birželio 2015 - 14:42
Oj wub.gif
Atsakyti
ai dar panelės biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 18 birželio 2015 - 14:42
Laba diena 4u.gif seku, bet nerašau biggrin.gif
Diinka, labai gražu wub.gif
gimtadieninkei happybday.gif
ta proga įkelsiu kelias paaugusios Sati (kas pamenat) nuotraukas - jau visa katė rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
(su drauge Perwole)
Atsakyti
diinka laaabai gražiai atrodai thumbup.gif ir figūra kokia graži, labai romantiška porelė 4u.gif

Sati mažutė wub.gif taip gražiai užgijo, net neatrodo kad ten buvo kojelė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 birželio 2015 - 11:50
Diinka gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O Sati kokia jau didelė katytė. gražuolė katytė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Diinka, visi labai gražūs wub.gif
Extriukui gimtadieniniai sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Extriukai, didžiausi-dideliausi sveikinimai - svajok drąsiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Extriui siunčiam didžiausius sveikinimus ir linkėjimus thumbup.gif Su Tortadieniu! thumbup.gif

Ir, aišku, puolam vaišintis pyragėliais, jeigu tokių dar liko ax.gif biggrin.gif

Diinka
tose nuotraukose atrodo labai gražiai ir jaunai thumbup.gif Tikriausiai faina, kai vestuvėse dalyvauja ir vaikai bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 18 birželio 2015 - 12:31
QUOTE(rariukas @ 2015 06 18, 06:54)
Labas rytas 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Beje toks klausimas, kažkuri rašėte, kad turite alergiją, tai man įdomu ar tas tyrimas su mėginukais patikimas.

Aš turiu alergiją katėms. Dariausi iš kraujo. Mėginys ant odos man nerodė nieko, kai tyriausi dėl alergijos vaistams. (bet čia buvo dėl alergijos nuskausminamiesiems. Suleidus po oda prasidėjo reakcija). Dėl kačių mėginys rodė nedidelę alergiją.

Extriau su gimimo diena 4u.gif Linkiu daug geros nuotaikos ir laimės visus metus 4u.gif

Diinka pasakiškai atrodai 4u.gif

Sati paaugusi kaip smile.gif

Vosylijus super vežimėlyje atrodo biggrin.gif

Atsakyti
Diinka - nuotraukos labai žavios, nuostabiai atrodot thumbup.gif ech kaip smagiai akis paganiau biggrin.gif
Sati kad išaugusi, smagu kad jai gerai sekasi 4u.gif
Rariuk - apturėjot strioko darbe bet viskas normaliai 4u.gif
Atsakyti
Laba,
pataikiau prisijungti biggrin.gif vaišinuosi ir aš, jei liko essen.gif ir sveikinu su gimtadieniu Extriuką 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vakar su vaikais važiavome su dviračiais po Smiltynę pasivažinėti (iki Juodkrantės liko apie 2 km, neplanavome į ją važiuoti).... tai, šiandien vos pasėdžiu doh.gif viso susukome apie 56 km (kaip pirmam kartui šiemet, man buvo perdaug biggrin.gif )

P.S. Diinka labai gražios nuotraukos thumbup.gif

ir labai džiaugiuosi dėl Zylutės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 18 birželio 2015 - 13:40