Įkraunama...
Įkraunama...

*Mūsų katukai ir katytės*

Labas rytas,

Magnuna, visi kačių kavinės gyventojai rado namus.

Kapučiną pasiėmė direktorė Ieva, Kofį darbuotojas Andrius, Faustą pats savininkas. Margutė grįžo pas tuos, kurie ją ten apgyvendino, Milka irgi. Kleopatrą paėmė kokie žmonės.

Šiandien pat iškilmingai prisiekiu, įkelti nuotraukų pioneer.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Diinka, vakar apsikasus darbais nepagyriau - labai gražiai atrodėt, gražiai praleidot gražią dieną thumbup.gif 4u.gif

Aist, smagių atostogų 4u.gif
(man dar gera savaitė liko ax.gif )

Ruste, pražuvėle rolleyes.gif šaunuolė tu kokia thumbup.gif Sveikatytės Bri 4u.gif Tigutė, įtariu, dėl kojelės nepergyvena?

Vėtra, Stasiukas pas tave suklestėjo, kailiuko grožis atsiskleidė wub.gif Labai gaila, kad akyčių ir ausyčių bėdomis pasidalino su Vasiuku unsure.gif (Bet jau ir vietelė, kur Staselis augo doh.gif ) Labai linkiu abiems kuo greičiau pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes gal po 29 d. važiuosim pro Šiaulius (lydėsim kap techninė komanda aplink Lietuvą vžiuojančiu motociklininkus), užvežčiau tau šaukštelį kur pas mane palikai rolleyes.gif

Vakar Rut su Runceliu asivaikščiojo net iki miško thumbup.gif Ir dar Runcelis vakar rovėsi su Morkiumi teritoriją dalytis doh.gif lotuliukas.gif

Einu žudyt penktadienio savaitgalio vardan - jei nebūsiu naši ir produktyvi, teks dirbt savaitgalį unsure.gif
Atsakyti
Erendira nežudyk penktadienio, penktadienis gera diena smile.gif

Kaip ramu pas mane namuose biggrin.gif Va kaip mano zbitkininkė miega. Gal tik dabar atkreipiau dėmesį g.gif Priekinės kojos vienoje pusėje, o užpakalinės kitoje biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Tigai su kojos liekana buvo geriau, dabar ji sukais, griūna, nepaeina tiesiai, bet... jau prie ėdalo pati pirma atskuodžia biggrin.gif vadinais viskas gerai, čia tik mum gal atrodo, kad jai nepatogu. Vetai sako pripras. Svarbiausia jai neskauda...
Atsakyti
Ruste - lauksim pažado įvykdymo biggrin.gif o Tiga tikrai pripras, jai dabar reikia kitaip pusiausvyra laikyti kai nėra kojelės likučio kaip atsvaros. Bet turbūt ir kliūdavo jai ta kojytė kad teko šalinti 4u.gif
Nikitos poza thumbup.gif ale ir lankstumas gi tu katinėliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 06 19, 10:01)
Ruste - lauksim pažado įvykdymo  biggrin.gif  o Tiga tikrai pripras, jai dabar reikia kitaip pusiausvyra laikyti kai nėra kojelės likučio kaip atsvaros. Bet turbūt ir kliūdavo jai ta kojytė kad teko šalinti  4u.gif

Šalinom ne dėl kliuvimo, o dėl nuolatinės žaizdos. Ji pastoviai ją laižė, nugraužė kailį, nudraskė odą..koja atrodo visia negražiai jau. Be t o laižydama miaukdavo, verkdavo...buvo jai ir temperatūra pakilus, prisiskambinus Kykutei, ir su tavim gi tada pasitarus, antibus daviau, atsimeni.
Atsakyti
Ruste - atsimenu. Kad kliūna parašiau ir perkeltine prasme 4u.gif prisitaikys Tiga o ir geriau kai nėra rizikos kad pastoviai žaizdelė atsiranda. Tuo labiau su Tigos charakteriu jos niekas atrodo nesustabdys biggrin.gif
Atsakyti
Caras aš, ar ne caras?

user posted image

a kvadratu + b kvadratu lygu trys kojos

user posted image

O taip atrodo koja

user posted image

Buvo tokia

user posted image

Paskutinis, bet ne prasčiausias - Ausius

user posted image
Atsakyti
Oho Tiga, kad užaugusi wub.gif buvo tokia coliukė. Pjūvis didelis, bet matosi kad gyja. Pripras išlaikyti lygsvarą ir viskas bus gerai, svarbu nebeskaudės mažiukei... Ar sugyvena visi trys,nesipeša ?
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 06 19, 11:04)
Oho Tiga, kad užaugusi wub.gif buvo tokia coliukė. Pjūvis didelis, bet matosi kad gyja. Pripras išlaikyti lygsvarą ir viskas bus gerai, svarbu nebeskaudės mažiukei... Ar sugyvena visi trys,nesipeša ?

Užaugus man dra graŽOla, ale vis tiek, kaip suaugusi katytė smulkutė kaip pusmetinis kačiukas...palyginti su Oziu, ji visia mažutė. Svoriu irgi - bernai virš 4kg sveria, o Tiga vos 2kg biggrin.gif

Peštis, nesipeša, jei madam pati nelenda biggrin.gif
Atsakyti
Paskambino mama, eidama į darbą prie gretimo namo pamatė ryžą kačiuką... Nuėjau. Neradau. Už tai štai ką radau:

user posted image

dabar ieškau globos, nes pas mane negali būti. Sėdi mažė (pagal mane mergytė) bokse vonioje. doh.gif
Atsakyti
Merginos, užstrigau... psakykit žofžio "išraiškingas" sinonimą (čia apie automobilio žibintus)
Atsakyti