QUOTE(amba41 @ 2016 02 02, 22:37)
Dėkavoju, bandysiu Sunburst H . Mačiau jau , kad originalios sėklos turi.
yerena žinia, kad Gagat žali, nieko gero, kieta skūra... gal paaiškina kodėl rašo originalios sėklos , kad 2-3 cm blusas rinkti. Vėliau bus kietaskūriai.
Ai, bet vis tiek bandysiu, noriu
pagal Gonzikas pabandyti išgauti.
Papildyta:
nezinaukasbustie2 kokio dydžio renkate. Aš tai įsivaizduoju 5-10 cm. Jei kimšti mėsa ir troškinti, tai gal ne mažiau 10 cm.
Teko valgyti rudenį marinuotus (pirktinius) 2-3 cm dydžio, tai nežinau... Na skanu bet dydis kasnelio vienam dančiui. Ir rinkti marūdna tikriausiai.
yerena žinia, kad Gagat žali, nieko gero, kieta skūra... gal paaiškina kodėl rašo originalios sėklos , kad 2-3 cm blusas rinkti. Vėliau bus kietaskūriai.
Ai, bet vis tiek bandysiu, noriu

Papildyta:
nezinaukasbustie2 kokio dydžio renkate. Aš tai įsivaizduoju 5-10 cm. Jei kimšti mėsa ir troškinti, tai gal ne mažiau 10 cm.
Teko valgyti rudenį marinuotus (pirktinius) 2-3 cm dydžio, tai nežinau... Na skanu bet dydis kasnelio vienam dančiui. Ir rinkti marūdna tikriausiai.
jei įdarytus šviežius, tai dar paauginu iki kokių 8-10 cm, o jei konservuot ar raugt, tai tik mažuliukus, kad cieli būtų, nes pjauti nebe tokie stangrūs būna, kaip kad agurkai patęžę nebeskanu
