Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas 2015 vasara

man tai siemet viskas turbut 100 procentu sudygo, ko dar nera buve. zirniu- jura, pupeles- visos, net morkos ir burokai. va burokai tai isvis nustebino- kasmet mano buroku lisve atrodydavo vienodai- vienas didelis, sauja mazulyciu, tarpas, vel pora dideliu, vel tarpas, vel keli susnos. o siemet- nudengiau agroplevele ir zaktelejau- VISI! ir visi vienodo ugio- kaip kareivukai. jau du kartus retinau... petrazoles ir tos budavo puse vasaros dygsta. o siemt ir ju- ciala jura...
manau vienintele gero daigumo prezasti( nes seklos ivairios)- kad del kates invazijos visa darza teko uzkloti agroplevele. akivaizdu, kad po ja susidaro kur kas geresnis mikroklimatas sekloms daigintis. kai uzdengiau pavasari, tai tik ppres savaite nudengiau. nudengiau ir zaktelejau. beja, piktzolems atrodo irgi tai patiko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
O kate irgi pamazindavo daiguma ur derliu bigsmile.gif
O po agro visada viskas geriau biggrin.gif , bet as jos tiek neperku, tik tuneliukams, ne vistiek vienmetis uzdangalas, perbrangu. Dabar kaciu sumazejo pas 'augintojos', matyt ne as viena keliau triuksma biggrin.gif o gal ir prieglaudoje apmazejo, nebera is kur imti ir buti 'gera' globeja g.gif
Atsakyti
[quote=GONZIKAS117,2015 06 16, 20:49]
prašom ax.gif

o kada juos taip apsukt ? pernai bandziau keleta taip daryt tai viduj priline buvo visokio brudo doh.gif
Atsakyti
oj, ne- agroplevele pas mane ne vienmetis reikalas. metai is metu ta pacia naudoju( tiesa, siemet teko net tris pakuotes dasipirkt doh.gif ). tokia jau nusenusi 5 metu agroplevele- veliau naudojama rozes apmuturiuot. bet ir ta pavasari nusirnkau, issidziovinau i masus susidejau- dar naudosiu ne vienerius metus, kas, kad nuo roziu skyleta...
Atsakyti
Nezinau kodel man tokia nepatvari pasitaiko g.gif Ta, kuria siemet pirkau ir uzdengiau tuneliukus, jau vietom yr skyliu, kur stipriau prisilieti ar kur akmemuka uzdedi ir vejelis patarso.
Beje, ir kaimyne skundesi , kad ir pas ja tas pats. Gal kad pirkom max ir su akcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 06 17, 07:09)

O vat su sparaginem pupelem tikras pravalas, siemet visai neturesiu o sejau daugiausiai is visu 'darbo' metu. Sudygo apie 20%, bet ir nebeliko nei vienos, kazkas nugrauze.
Dar taip nera NIEKADA buve, turbut sraiges ar dar kazkas, gal todel kad prie obels, nors ne visiskas pavesis o tik dalinis.
Kazin ar dar galima paset? Bet kitoje vietoje ir aukstauges, ar beuzugs?

gali dar drąsiai sėt,tik žiūrėk,kad veislė būtų ankstyva mirksiukas.gif skinsi rugpjūčio pabaigoj ir vargo nejausi.man šiemet pasiteisino daigykla-iš vieno pakelio tik 3 sėklas praradau ax.gif dabar auga patenkinti augaliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 06 17, 09:18)
gali dar drąsiai sėt,tik žiūrėk,kad veislė būtų ankstyva mirksiukas.gif skinsi rugpjūčio pabaigoj ir vargo nejausi.man šiemet pasiteisino daigykla-iš vieno pakelio tik 3 sėklas praradau ax.gif dabar auga patenkinti augaliukai wub.gif

Ta prasme pasejai i daigykla o paskui issodinai i lysve?
O mano seklos pupeliu neaiskios velyvumo stadijos, nes pirktos is ebay ir celofaniniuose pokuciuose atsiustos, ten isskyrus veisles pavadinimo daugiau nieko nera. O inete angliskai as ne ne ne.
Atsakyti
[quote=vaidastep,2015 06 17, 08:56]
[quote=GONZIKAS117,2015 06 16, 20:49]
prašom ax.gif

o kada juos taip apsukt ? pernai bandziau keleta taip daryt tai viduj priline buvo visokio brudo doh.gif
[/quote]
puslapy,iš kurio įkėliau paskutinį piešinį ,rašo, kad rudeniop.originalo kalba:''Осенью для получения нежных черешков проводят их отбеливание.''salierų auginimas RU g.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2015 06 17, 09:23)
Ta prasme pasejai i daigykla o paskui issodinai i lysve?
O mano seklos pupeliu neaiskios velyvumo stadijos, nes pirktos is ebay ir celofaniniuose pokuciuose atsiustos, ten isskyrus veisles pavadinimo daugiau nieko nera. O inete angliskai as ne ne ne.

taip ax.gif
manau ,kad dar lengvai ir LTparduotuvėse jų gausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Nenoriu is LT, ir zemu nenoriu-man jos neskanios biggrin.gif O spec. pirkau is ebay pagal Yerenos aprasymus, skanias ir be siulo.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 06 17, 08:12)
Nezinau kodel man tokia nepatvari pasitaiko g.gif  Ta, kuria siemet pirkau ir uzdengiau tuneliukus, jau vietom yr skyliu, kur  stipriau prisilieti ar kur akmemuka uzdedi ir vejelis patarso.
Beje, ir kaimyne skundesi , kad ir pas ja tas pats. Gal kad pirkom max ir su akcija g.gif

Taigi. Juodą tą storą prieš trejetą metų pirkau max su akcija , tai sutręšo per vasarą. Nemalonūs skurliai ant žemės buvo. Aš arbūzus sodinu į žemę uždengtą juoda agro. Kalbėjau tada čia forume apie tai.
Sekančiais nusipirkau ne ten, nežinau kur. Tai šiemet bus 3-ia vasara, kai po arbūzais gula. Ir nemanau kad subyrės šiemet, nes labai stangri ir be įplyšimų. Pavasarį dar ir vynuoges nuo šalnų ja pridengiu.
Taigi išvada - skūpas dukart moka, o max per akcijas visokį šūdą iškiša.
Atsakyti
Bet buvau kazkada pirkus ir Senukuose, irgi nelabai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 06 17, 08:41)
man tai siemet viskas turbut 100 procentu sudygo, ko dar nera buve. zirniu- jura, pupeles- visos, net morkos ir burokai. va burokai tai isvis nustebino- kasmet mano buroku lisve atrodydavo vienodai- vienas didelis, sauja mazulyciu, tarpas, vel pora dideliu, vel tarpas, vel keli susnos. o siemet- nudengiau agroplevele ir zaktelejau- VISI! ir visi vienodo ugio- kaip kareivukai. jau du kartus retinau... petrazoles ir tos budavo puse vasaros dygsta. o siemt ir ju- ciala jura...
manau vienintele gero daigumo prezasti( nes seklos ivairios)- kad del kates invazijos visa darza teko uzkloti agroplevele. akivaizdu, kad po ja susidaro kur kas geresnis mikroklimatas sekloms daigintis. kai uzdengiau  pavasari, tai tik ppres savaite nudengiau. nudengiau ir zaktelejau. beja, piktzolems atrodo irgi tai patiko doh.gif  lotuliukas.gif

Tai aš irgi po agro pirmą sėjimą laikiau, ir nudengus žagtelėjau, tik dėl kitos priežasties - vienetai daigelių sudygę buvo, galėjau ant prištų suskaičiuoti doh.gif Atsėjinėjau po ta pačia agro kelis kartus doh.gif
Ai, nu buvę nebuvę. MB tą mano daržą pramoginiu-edukaciniu vadina. Pradžiai dar pykau, o dabar juokiuosi, kad teisybę sako biggrin.gif
Atsakyti