QUOTE(Vobla @ 2015 06 17, 08:41)
man tai siemet viskas turbut 100 procentu sudygo, ko dar nera buve. zirniu- jura, pupeles- visos, net morkos ir burokai. va burokai tai isvis nustebino- kasmet mano buroku lisve atrodydavo vienodai- vienas didelis, sauja mazulyciu, tarpas, vel pora dideliu, vel tarpas, vel keli susnos. o siemet- nudengiau agroplevele ir zaktelejau- VISI! ir visi vienodo ugio- kaip kareivukai. jau du kartus retinau... petrazoles ir tos budavo puse vasaros dygsta. o siemt ir ju- ciala jura...
manau vienintele gero daigumo prezasti( nes seklos ivairios)- kad del kates invazijos visa darza teko uzkloti agroplevele. akivaizdu, kad po ja susidaro kur kas geresnis mikroklimatas sekloms daigintis. kai uzdengiau pavasari, tai tik ppres savaite nudengiau. nudengiau ir zaktelejau. beja, piktzolems atrodo irgi tai patiko
Tai aš irgi po agro pirmą sėjimą laikiau, ir nudengus žagtelėjau, tik dėl kitos priežasties - vienetai daigelių sudygę buvo, galėjau ant prištų suskaičiuoti

Atsėjinėjau po ta pačia agro kelis kartus
Ai, nu buvę nebuvę. MB tą mano daržą pramoginiu-edukaciniu vadina. Pradžiai dar pykau, o dabar juokiuosi, kad teisybę sako