gal kas pasinaudos nuoroda http://subsmovies.tv...v_serie=0944947
QUOTE(saintlina @ 2017 07 17, 13:57)
Tokia apie nieka, kaip visada veiksmas vyksta kalbu lygyje 🙂
o man patiks ilgesnės serijos. Jei jau jų tiek nedaug, tegu nors ilgesnės bus 
Pažiūrėjau ir aš. Įsiminiau Arją ir tą jauną aršią karalienę, kuri bet kokį diedą drąsa perspjauna

Pažiūrėjau ir aš. Įsiminiau Arją ir tą jauną aršią karalienę, kuri bet kokį diedą drąsa perspjauna

Man tai labiausiai patinka, kuomet tas laukinis "svilina" akis i Lady Brienne
Na negaliu, kas kart garsiai susijuokiu is ju abieju reakciju. Super suvaidinta.
Ir ar pastebejot dainininka Ed Sheeran? Buvau macius straipsnius, kad vaidins, bet nekreipiau labai demesio. Idomu ar vaidins kazka svarbaus, ar tik siaip trumpas epizodinis jo vaidmuo?

Ir ar pastebejot dainininka Ed Sheeran? Buvau macius straipsnius, kad vaidins, bet nekreipiau labai demesio. Idomu ar vaidins kazka svarbaus, ar tik siaip trumpas epizodinis jo vaidmuo?
QUOTE(Alekto @ 2017 07 18, 08:36)
Na negaliu, kas kart garsiai susijuokiu is ju abieju reakciju. Super suvaidinta.
Ir ar pastebejot dainininka Ed Sheeran? Idomu ar vaidins kazka svarbaus, ar tik siaip trumpas epizodinis jo vaidmuo?

Ir ar pastebejot dainininka Ed Sheeran? Idomu ar vaidins kazka svarbaus, ar tik siaip trumpas epizodinis jo vaidmuo?
o taip, šita porelė gerulė

epizodiniam gal nebūtų pasirašęs?

Papildyta:
QUOTE(Alekto @ 2017 07 18, 08:36)

o taip, šita porelė gerulė

epizodiniam gal nebūtų pasirašęs?

QUOTE(saintlina @ 2017 07 18, 12:16)
Manau epizodinis, bent jau taip užsienio žiniasklaidoj nušviečia. Sudainavo dainelę ir tiek.
QUOTE(radera @ 2017 07 25, 10:32)
O kada bus antra serija? Kas savaitė išleis po naują?
Jav sekmadienio vakare ar tai nakti buna, pas mus jau pirmadieni rytais dazniausiai galima paziuret...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 07 25, 12:07)
Ziurejai gal?

QUOTE(Simbulis @ 2017 07 25, 17:24)
Jav sekmadienio vakare ar tai nakti buna, pas mus jau pirmadieni rytais dazniausiai galima paziuret...
Papildyta:
Ziurejai gal?
Ten Arijos didvilkis kazin buvo? 
Papildyta:
Ziurejai gal?

Ne, Aria pasakė - it's not you.