Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

QUOTE(Lux @ 2017 07 25, 18:49)
Ne, Aria pasakė - it's not you.

Sis momentas man toks keistas, juk ji paleido maza, dar jaunikli vilkiuka, ir kodel tada vilkai atsitrauke? Nepuole jos? Juk butent kai tas didysis vilkas (kuris manau, kad vis tik Nimerija yra) nusigreze, tada Arija ir pasake, kad tai ne tu, turbut turedama omeny, kad praejo daug laiko nuo tada... tiek vilkas, tiek Arija pasirinko savo kelia... ir kur Ghost yra? Kodel Snow vilko nerodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 25 liepos 2017 - 18:29
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 25, 16:24)
Ziurejai gal?  smile.gif Ten Arijos didvilkis kazin buvo?  mastau.gif

be abejo smile.gif Manau, kad taip, Arijos. Nes tų vilkų buvo tik šeši, kaip suprantu. Bent jau daugiau niekada jokie kiti svetimi nebuvo paminėti.
Tai savus vilkus jie tikrai atpažįsta. O ir jei tai būtų ne Nimerija, kaži, ar būtų tie vilkai atsitraukę.
Beje, kiek tų didvilkių likę - du? Arjos ir Snow?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 liepos 2017 - 09:16
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 25, 18:28)
ir kur Ghost yra? Kodel Snow vilko nerodo?

ir man įdomu. Gal laksto kur miškuose. Ir didžiajame mūšyje vilkas nedalyvavo. Bet skaičiau kažkur, kad ten reikėjo rinktis, ar milžinas kovos, ar vilkas, nes abu iškart filmavimui per brangūs buvo. Pasirinko milžiną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 liepos 2017 - 09:24
QUOTE(saintlina @ 2017 07 26, 11:21)
ir man įdomu. Gal laksto kur miškuose. Ir didžiajame mūšyje vilkas nedalyvavo. Bet skaičiau kažkur, kad ten reikėjo rinktis, ar milžinas kovos, ar vilkas, nes abu iškart filmavimui per brangūs buvo. Pasirinko milžiną.

Gal Juodojoje pilyje likes? mastau.gif
Galejo Snow pasiimti ji su savimi kai isjojo pas Daenerys, juk vilkai vis tik Starku simbolis... jo, buvo sesi, kiekvienam Starku vaikui ir tik paskui Snow rado savaji, Rikono gi Ramsey praeitam sezone nuzude, o kas kitiems nutiko jau nepamenu, tai like tik Ghost ir Nimerija...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 07 26, 10:38)
Gal Juodojoje pilyje likes?  mastau.gif
Rikono gi Ramsey praeitam sezone nuzude, o kas kitiems nutiko jau nepamenu, tai like tik Ghost ir Nimerija...

man rodos, jie laksto kur nori, nelabai jų ten kur paliksi smile.gif
Sansos Ledi pirmam sezone Robertas (tiksliau, Sersėja) liepė užmušti. Tada Arja ir liepė savo vilkui bėgti. Robo vilką po kruvinųjų vestuvių užmušė tie patys Frėjai. Brano vilką tie gyvi numirėliai pribaigė, pasiaukojo vilkas, kad Branas pabėgtų. Rikono vilkučio mirtis man visiškai beprasmiška, kaip ir paties Rikono g.gif Ne Ramzis, man rodos, vilką užmušė, o kokie ten pakalikai vilko galvą atvežė kaip įrodymą, kad čia tikrai Rikoną Starką Ramziui atvežė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 liepos 2017 - 11:18
QUOTE(saintlina @ 2017 07 26, 13:16)
man rodos, jie laksto kur nori, nelabai jų ten kur paliksi smile.gif
Sansos Ledi pirmam sezone Robertas (tiksliau, Sersėja) liepė užmušti. Tada Arja ir liepė savo vilkui bėgti. Robo vilką po kruvinųjų vestuvių užmušė tie patys Frėjai. Brano vilką tie gyvi numirėliai pribaigė, pasiaukojo vilkas, kad Branas pabėgtų. Rikono vilkučio mirtis man visiškai beprasmiška, kaip ir paties Rikono g.gif Ne Ramzis, man rodos, vilką užmušė, o kokie ten pakalikai vilko galvą atvežė kaip įrodymą, kad čia tikrai Rikoną Starką Ramziui atvežė.

Aha, pamenu man regis John'ui ta galva nusiunte, kaip irodyma, kad Rikonas pas Ramzi pries ta musi... Ir uzmirsau gi apie Brano vilka doh.gif , dabar taip, visi galai sueina biggrin.gif
Atsakyti
Na ka, Daenerys pradeda prarasti sajungininkus...
Eugrono iskilimo visiskai nesupratau, toks jausmas, kad kurejai neisvyste personazo, praeitame sezone atsirado is niekur nieko, o dabar karaliauja jurose ramiai ... Gaila gyvaciukes...
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 08 02, 13:24)
Na ka, Daenerys pradeda prarasti sajungininkus...
Eugrono iskilimo visiskai nesupratau, toks jausmas, kad kurejai neisvyste personazo, praeitame sezone atsirado is niekur nieko, o dabar karaliauja jurose ramiai ... Gaila gyvaciukes...

Na jis nėra iš niekur nieko, knygose jis gana veiklus, t.y. jo "žygdarbiai" labai atitinka sukurptą personažą, man tai jis žaviai atrodo seriale, o jau kostiumas jo, tai su dukra sakėm mielai ir nešiotume smile.gif

Na o gyvačiukės - kaip sakoma likimo pirštas 4u.gif
Atsakyti
Cersei atkersijo uz dukra ir tiek. Mane labiau paveike Olennos mirtis, bet ji isejo tikrai isdidziai. Patiko Jono ir Tyriono pokalbis, jie sutartu, manau ;) O Deynerys turbut greitu metu neteks valdzios ir nei titulai, nei drakonai jai nepades - siuo metu taip atrodo, nors anksciau galvojau, kad ji ir sedes ant sosto.
Atsakyti
Yra tarp kitų pavogti ir Sostų karų scenarijai iš HBO, tai dabar manau daug kas gali pasikeisti, gali būti netikėtų posūkių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 02 rugpjūčio 2017 - 20:04
QUOTE(Lux @ 2017 08 02, 22:03)
Yra tarp kitų pavogti ir Sostų karų scenarijai iš HBO, tai dabar manau daug kas gali pasikeisti, gali būti netikėtų posūkių.

Bet tai sezonas jau nufilmuotas, kas jame keisis? Nebent 8 nutekintas...
Kazkodel manau kad siame sezone Cercei mirs, o kitame vyks pagrindinis musis su whitewallers... sio liko 4 serijos tik, o nieko praktiskai dar ir neivyko, apart keliu priimtu sprendimu, tai matyt visas veiksmas vyks per ateinancias serijas..
Atsakyti
New 'Game of Thrones' leak hits season seven

http://money.cnn.com...six0429PMVODtop
Atsakyti