Įkraunama...
Įkraunama...

Game of Thrones

Apšvieskit, kiek liko serijų? 1 ar 2?
Kaip visada, į pabaigą sezono veiksmas įsivažiuoja. Pastebiu, kai prasideda, pagaunu save galvojant, kokio velnio aš jį žiūriu, nes tikrai ganėtinai nuobodu būna, o paskui nebenoriu, kad pasibaigtų.

Man dar toks klausimas iškilo biggrin.gif Tai dabar tas "paverstas" drakonas "spjaudysis" ugnim ar ledu biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2017 08 22, 10:22)
Man dar toks klausimas iškilo biggrin.gif Tai dabar tas "paverstas" drakonas "spjaudysis" ugnim ar ledu biggrin.gif ?

Chi chi, na tikrai įdomu kuo jis ten spajudys biggrin.gif

Man tai visai nenuobodu ir šitas sezonas gal labiausiai patinka.
Atsakyti

kaip jums 6 serija? man tai labai nepatiko, tokia pigi, tikiuosi sekanti bus gresnee

Atsakyti
„Sostų karų“ aktoriai atvyksta į Lietuvą susitikti su gerbėjais

https://www.15min.lt...ais-1052-843622
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2017 08 03, 07:48)
Bet tai sezonas jau nufilmuotas, kas jame keisis? Nebent 8 nutekintas...
Kazkodel manau kad siame sezone Cercei mirs, o kitame vyks pagrindinis musis su whitewallers... sio liko 4 serijos tik, o nieko praktiskai dar ir neivyko, apart keliu priimtu sprendimu, tai matyt visas veiksmas vyks per ateinancias serijas..

o tai sitas sezonas ne paskutinis?

as maniau paskutinis ir jau laukiu geros pabaigos, Deneiris arba Jono sostes biggrin.gif

kad ta drakona nuneš ledžmogis ne neabejojau kai isskrido Jono gelbet,
spjaudysis ko gero ledu,
bet kokiu atveju ju armija dar labiau sustiprejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lėja...: 24 rugpjūčio 2017 - 05:05
Va ką fanai finalui prifantazavo http://www.bbc.co.uk...-thrones-finale
Atsakyti
Ne, paskutinis sezonas bus 2018 m.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 07 26, 10:21)
ir man įdomu. Gal laksto kur miškuose. Ir didžiajame mūšyje vilkas nedalyvavo. Bet skaičiau kažkur, kad ten reikėjo rinktis, ar milžinas kovos, ar vilkas, nes abu iškart filmavimui per brangūs buvo. Pasirinko milžiną.

ar man vaidenas, ar Džono Snow vilkas buvo nužudytas , kai jį patį nužudė? Narve lygtai uždarytas buvo. paskui Snow prikėlė, o vilko tai nieks negaivino
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2017 08 24, 18:13)
Ne, paskutinis sezonas bus 2018 m.

vajej kiek laukt blink.gif
Atsakyti
Taip ir nesupratau, kuom tas drakonas spjaudes laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2017 08 29, 00:05)
Taip ir nesupratau, kuom tas drakonas spjaudes laugh.gif

gal vis tik ledu? siena lyg netirpo?

Sersėja nenuvylė biggrin.gif jau buvau nusigandus, kas čia jai nutiko, kad taip kilniai pašnekėjo smile.gif
A, beje, o tai kas Džonas su Daeneris gaunasi - brolis ir sesuo ar pusbrolis su pussesere? Pasimečiau mažumėlę smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Zivilka @ 2017 08 25, 14:28)
ar man vaidenas, ar Džono Snow vilkas buvo nužudytas , kai jį patį nužudė? Narve lygtai uždarytas buvo. paskui Snow prikėlė, o vilko tai nieks negaivino

niekaip neatgaminu, kaip ten buvo..
Robo vilkas narve uždarytas buvo, kai jį užmušė, o šitas lyg ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 29 rugpjūčio 2017 - 12:24

Ghost nenužudytas tikrai :), jis kaip supratau buvo paliktas juodojoje pilyje, ir Jon'ui prisikeliant buvo šalia https://www.youtube....h?v=KJtryMJroNA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 29 rugpjūčio 2017 - 12:39