Beautyofme Sveika, prisijungus

Siauliuose, vytauto mokykloj su mechanine mokaus

Sveikos
Šiandien ne nuotaikos grįžau iš vairavimo (8 pamoka)
Nu aikštelėje viskas super, bet išvažiuojam į miestą ir maluosi aš su tom pavarom, negražus persijungimas gaunasi, dar vieną kartą užgesau pirma prie sankryžos, šiaip visokių nesamonių pridariau
Ne mano diena šiandien tiksliai.
Sekmadienį su vyru mokysimės, kažkaip man ramiau su juo ir efektyviau pamokymai į galvą susidėlioja, aikštelėje vieną kartą tik pasisukinėjau su vyru ir daugiau nebekliūnu, tai tikiuos, kad atsirevanšuosiu, reikia nenuleisti rankų (nors pasvajoju apie automatinę pavarų dėžę jau).
Eikš , man irgi šiandien nekokia diena, tas pats su pavarom, makalavausi, vis iš antros jungdavau į 5, dukart užgesau, vėl papypino iš galo, nu nors per kalnelius gatvėse, tuos skaudesnius išmokau pravažiuoti.
Aikštelėje gyvatėlė normaliai, T forma gerai, kalniukas gerai, apsisukimas ribotam plote turbūt geriausiai, įvažiavimas siauru takeliu į priekį ir atgal gerai(tik antrą kartą dariau, pirmą kartą kai dariauį priekį iš trečio pavyko tik, atbuliniu iš pirmo), parkavimai su instruktoriaus pagalba gaunasi, pati dariau nusigrybavau, nes neteisingai pastatydavau mašiną, prieš darant, paskui lyg ir supratau, tai gavosi. Nu žodžiu, dabar kitą savaitę bus šeštas kartas, net nežinau ką daryti, bijoti ar ne.
Na va.. po to siaubo baubo egzamino.. Nepavyko įveikti, bandysiu vėl po savaitės, gal dviejų , žiūrint kaip laiką pavyks pagauti.
Bjaurus jausmas, bet stengiuosi pozityvumo neprarasti
Jei kam kas įdomu - klauskit, mielai pasidalinsiu patirtimi
P.S. Ačiū visoms už palaikymą
Papildyta:
Labai šauniai pasakytaAčiū
pavyks būtinai.