Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikulės dieta

QUOTE(prekestolen @ 2016 07 04, 09:03)
Sakiau nebelipsiu ant šito grėblio, bet kai grikių ir kefyro dieta nedavė absol jokio rezultato, planuoju startuoti.
Man atostogos nuo 22, prie jūros nuo 28, norėtusi ten nuvažiuoti 5 kg. lengvesnei.  rolleyes.gif

As kaskada grikius irgi meginau, bet rezultatai labai prasto buvo idomu kodel taip g.gif

Prekestolen ar laikomes nuo rytojaus? As siandien nuo plano nuklydau su tortu ir sampanu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geeky @ 2016 07 04, 22:38)
As kaskada grikius irgi meginau, bet rezultatai labai prasto buvo idomu kodel taip g.gif

Prekestolen ar laikomes nuo rytojaus? As siandien nuo plano nuklydau su tortu ir sampanu lotuliukas.gif

Negaliu nuo rytojaus. rolleyes.gif Liepos 9 sūnaus gimtadienis- pati tortą kepsiu, o ir ta proga stalas, šašlykiukai, šampaniukas mamytei, užkandėlės...... 4u.gif
O po liepos 9 tai esu pasiruošusi... thumbup.gif
Atsakyti
Galima ir man i Jusu buri, po atostogu reik skrandi sutraukt. jau pilvas ispampo net blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamullia @ 2016 07 08, 09:30)
Galima ir man i Jusu buri, po atostogu reik skrandi sutraukt. jau pilvas ispampo net blush2.gif

Sveika mamulia 4u.gif as vis dar moraliskai ruosiuosi dietai lotuliukas.gif na niekaip nesusiimu pradeti doh.gif kada pradedi? Sakau gal po kompanija lengviau bus, nes dabar tai kaskoks uzburtas ratas: nuo pyrago prie saldainiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geeky @ 2016 07 09, 15:37)
Sveika mamulia 4u.gif as vis dar moraliskai ruosiuosi dietai  lotuliukas.gif na niekaip nesusiimu pradeti doh.gif kada pradedi? Sakau gal po kompanija lengviau bus, nes dabar tai kaskoks uzburtas ratas: nuo pyrago prie saldainiu lotuliukas.gif

Davai startuokim nuo pirmadienio mirksiukas.gif 4u.gif

Rytoj dar torto likučius su latte kavyte pysryčiams sukimšiu..

O pirmadienį pradedam ryžintis. Reikės nusipirkti rudųjų ryžių, jie turi riešutų prieskonį.
Atsakyti
Ogi kaip sutapo kad visom reikia vaikules thumbup.gif as jau issiviriau bidona ryziu siandien. Kas kartu?! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geruteee88 @ 2016 07 11, 12:34)
Ogi kaip sutapo kad visom reikia vaikules  thumbup.gif  as jau issiviriau bidona ryziu siandien. Kas kartu?!  4u.gif

O aš vakar ryžių rudųjų negavau... doh.gif Apie baltųjų valgymą net pagalvojus bloga...
Bet šiandien tik salotos ir lašišos gabaliukas..ruošiu skrandį morališkai. Ir nuo rytojaus startuoju.

Bandysiu nesisverti kas rytą, o pasisverti tik šeštadienį ryte.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2016 07 11, 13:39)
O aš vakar ryžių rudųjų negavau... doh.gif  Apie baltųjų valgymą net pagalvojus bloga...
Bet šiandien tik salotos ir lašišos gabaliukas..ruošiu skrandį morališkai. Ir nuo rytojaus startuoju.

As isvis nebesisveriu i nieka netelpu. Bet juk visos atsikrato vidutiniskai po 5 kg tai reik tiketis.. man kaip tik balti skanesni nes visad tik rudus verdu, tai bloga nuo rudu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2016 07 11, 12:39)
O aš vakar ryžių rudųjų negavau... doh.gif  Apie baltųjų valgymą net pagalvojus bloga...

Na ka as irgi startuoju tik nuo siandien thumbup.gif kol kas ryziai labai skanu nes senai valgiau lotuliukas.gif sunkiausia man vakarai tikiuos lengvai praeis...
Atsakyti
QUOTE(Geeky @ 2016 07 12, 10:05)
Na ka as irgi startuoju tik nuo siandien thumbup.gif kol kas ryziai labai skanu nes senai valgiau lotuliukas.gif sunkiausia man vakarai tikiuos lengvai praeis...

Man irgi vakarais užpuola valgymo manija.... Reikia arba išvis į virtuvę neiti arba iš namų išvykti... rolleyes.gif
Atsakyti
Na ka vis dar ryziauju thumbup.gif valgau baltus ryzius man jie patys skaniausi. Galvoju gal po darbo iseisiu I parka lesku pajudinti gal kokiu gramu daugiau svorio nukris lotuliukas.gif
Atsakyti
...esate kuri išsilaikius visas 9 dienas/ Ir kiek nukrito kg?
Atsakyti