QUOTE(prekestolen @ 2016 03 31, 13:39)
Pabaigiau, nes rezultato reikėjo konkrečiai datai. O ši dieta tokia ir yra- gauti greitą rezultatą, tačiau neužtikrinanti, kad rezultatas ir išliks visam laikui. 
Pernai tokiu metu po žiemos buvau "užsiridenusi" iki 63 kg. Kaip rašiau laikiausi labai skrupulingai, tad nukrito 5 kg. Po 2 mėn (daugmaž )dietą pakartojau tuomet nuo 58-59 nukrito 3 kg. Į vasarą "nuėjau" su 55 kg.
Šį kartą (įtariu ir paskutinį) kažkaip sunkiai man ta dieta- dėl maisto tai viskas gerai, nei skanu nei neskanu. Nukrito 3 kg ir nei gramo mažiau. Bet va dėl emocijų tai nekas.
Buvau pikta kaip širšė. Dietos pabaiga buvo sekmadienį, tad palūžau. Aišku greit beveik visas svoris ir cm. grįžo...
ir nors per Velykas valgiau nuoširdžiai ir daug...dabar yra 59. Artėjant vasarai pradėjau sportuoti ir gal paieškosiu kokios kitos greitos trumpos dietos pabandymui.
Sėkmės!!!!

Pernai tokiu metu po žiemos buvau "užsiridenusi" iki 63 kg. Kaip rašiau laikiausi labai skrupulingai, tad nukrito 5 kg. Po 2 mėn (daugmaž )dietą pakartojau tuomet nuo 58-59 nukrito 3 kg. Į vasarą "nuėjau" su 55 kg.

Šį kartą (įtariu ir paskutinį) kažkaip sunkiai man ta dieta- dėl maisto tai viskas gerai, nei skanu nei neskanu. Nukrito 3 kg ir nei gramo mažiau. Bet va dėl emocijų tai nekas.

Sėkmės!!!!
Tad kaip suprantu nuo 60 buvo nukrite iki 57, bet uzsidejo 2 kg taip? Man ketvirta diena, vieninteliu kuo piktnaudziauju tai sojos padazu, jis surus ir pilu jo daug. Bet turbut geriau jau taip, tada bent skanu ir nesinori mesti tik ipusejus. O bandet baltymu dieta? kokia savaite vien varske kiausianiai krutinele zuvis? irgi zaibiska bet soti ir ivairesne..