Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Labas. Žydriausia, vonios kanalizacijos pajungimas priklauso nuo vonios pajungimo. Būna iš galo , būna per vidurį. O dėl čiaupo reikia pamąstyti, būna į vonios kraštą montuojami arba sienoje. Dar ir pastatomi. Mes rinkomės vonią, kur iš galo montuojasi išbėgimas. Maišytuvą dėsime ir gi iš galo ant sienos, nes naudosime vonią ir kaip dušą. Jei ne tai, tai norėčiau, kad per vidurį maišytuvas būtų, atrodo patogiau.
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 07 24, 12:07)
Labas. Žydriausia, vonios kanalizacijos pajungimas priklauso nuo vonios pajungimo. Būna iš galo , būna per vidurį. O dėl čiaupo reikia pamąstyti, būna į vonios kraštą montuojami arba sienoje. Dar ir pastatomi. Mes rinkomės vonią, kur iš galo montuojasi išbėgimas. Maišytuvą dėsime ir gi iš galo ant sienos, nes naudosime vonią ir kaip dušą. Jei ne tai, tai norėčiau, kad per vidurį maišytuvas būtų, atrodo patogiau.

Kadangi mes dar tik kanalizacija ruosiames vedziot, tai prisirist kol kas ner prie ko, todel noriu suprast ar yra skirtumas.
Vyras tik tiek sako - jei ciaupas is galo, tai toje puseje ir kanalizacija. Jei ciaupas per viduri, tai tada kanalizacija galima daryti bet kuriame gale.

Pastatomo tikrai nedarysim - cia man grazu kai didele erdve ir vonia pastatyta ant kojeliu. % vonios kraštą gal irgi nenorečiau, man atrodo greičiau apsineš kranas ir vandens gal daugiaus tovinčio... g.gif
Galvoju iš sienos - tik ar iš galo, ar per vidurį. kai vonia taip, kaip planuojama pas mus vizualizacijoje, man lyg atrodo per vidurį patogiausia - tada galėsia stigult į kurią nori pusę smile.gif
bet sakau, gal šiaip yra kokių niuansų, nes niekad tokio klausimo nesprendžiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2015 07 24, 13:17)

Galvoju iš sienos  - tik ar iš galo, ar per vidurį. kai vonia taip, kaip planuojama pas mus vizualizacijoje, man lyg atrodo per vidurį patogiausia - tada galėsia stigult į kurią nori pusę smile.gif
bet sakau, gal šiaip yra kokių niuansų, nes niekad tokio klausimo nesprendžiau g.gif

Kai per vidurį čiaupas labai patogu už jo pasilaikyti keliantis iš vonios, o po to čiaupas sulūžta. Čia apie vaikus labiau.
Taip pat jei labiau išsikišęs lengviau susižeisti slystelėjus, jei per vidurį.
Atsakyti
Sveikos ir sveiki smile.gif
reikia jusu pagalbosl:Gal kur matete toki kaip kilimeli(padekla),paaukstinta 800x600 dydzio prie vaiku vonios?Mes buvome padeje tokias medines pirties groteles,bet jos pajuodavo,nei ju nuplauti,o jau vaizdas doh.gif Nes yra daug vaiku,kai vakare nusiplauna kojas-tvanas.Siandien ziuriu visa diena,radau plastikiniu padeklu ,gal ir neblogai butu,uzdetume ta vonios kilimeli,bet arba dideli,arba toli nuo Kauno,arba po viena nieks neparduoda,o kas gi juos siustu?Gal supratote ko as noreciau...sake,drauge mate pas dukra Sveicarijoj specialiai prie vonios toki kieta ir paakstintaa,gal ir pas mus kur matet,kokioj"Ikejoj"?
Atsakyti
Žydriausia, kai aš žiūrinėjau vonias, tai jei vandens išbėgimas per vidurį, tada abu vonios galai tokie užapvalinti, gali sėdėti abiejose pusėse, o jei išbėgimas gale, tai ta pusė statesnė ir joje jau neatsisėsi. Tai tau svarbu nuspręsti, kokia vonia bus.
Pvz būtų latviškos PAA . Vario Grande pajungimas per vidurį, o vario long (tokią mes išsirinkom) pajungimas gale.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 24 liepos 2015 - 20:20
Vajei, as dar voniu modeliu net nepradejau nagrinet doh.gif Dar net nenusprendziau ar akriline ar plienine. Pagrinde mes maudomes duse, tai vonia butu naudojama ne kasdien.
O pasirodo jau reik ir modeli mazdaug but nusiziurejus. Galvojau is principo apsispresiu ir paskui jau bus kryptis ka rinktis g.gif
Atsakyti
Mūsų vonia bus kampe, tai tas pajungimas per vidurį nelabai tiko, nes du priekiniai kampai užapvalinti. Mums reikia tik vieno užapvalinto. Nors, kaip sakiau, mums aktualu bus dušu naudotis. Tai mūsų pasirinktai voniai galima užsakyti, kiek ir kokių kampų užapvalinti. Gal ir tai kitai galima kampus pasirinkti, nesidomėjau.
Taip, taip, viską reikia bent porą žingsnių į priekį apgalvoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 07 24, 20:57)
Mūsų vonia bus kampe, tai tas pajungimas per vidurį nelabai tiko, nes du priekiniai kampai užapvalinti. Mums reikia tik vieno užapvalinto. Nors, kaip sakiau, mums aktualu bus dušu naudotis. Tai mūsų pasirinktai voniai galima užsakyti, kiek ir kokių kampų užapvalinti. Gal ir tai kitai galima kampus pasirinkti, nesidomėjau.
Taip, taip, viską reikia bent porą žingsnių į priekį apgalvoti  doh.gif

kai man tokiai be fantazijos, tai pakankamai sudetinga isivaiduot. O vonios dar tik sienos ismurytos, kita savaite pils perdanga ir tada jau ateis eile kanalizacijai, Tai reikia aiskiai zinoti bent jau kanalizacija, vandentiekis dar gali palaukt.
Tualetas ir dusas jau kaip ir aisku, liko klausimas del vonios kanalizacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2015 07 22, 10:16)
Labai panašios (praktiškai tokios pat) yra Hansa plytelių turguje. Man po vieną jos labai nesižiūrėjo, bet kai susidėjau pas save, negaliu atsidžiaugti. Ir kaina be nuolaidų 11,9 eur.

Ačiū. Gal galite pasirodyti kaip atrodo? smile.gif Toje foto, tai man atrodo, kad jų matmenys labai dideli...Didelių manau man nereikia, nes vonia nėra labai didelė.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 07 26, 11:06)
Ačiū. Gal galite pasirodyti kaip atrodo? smile.gif Toje foto, tai man atrodo, kad jų matmenys labai dideli...Didelių manau man nereikia, nes vonia nėra labai didelė.

as kai skaitinejau ivairius straipsnius apie vonios irengima, tai buvo rasoma, kad klaidingai manoma, kad mazoje vonios erdveje tinka tik mazos plyteles. kaip tik didesnes plyteles didina erdve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 07 26, 11:06)

Šios plytelės nėra didelės. Grindis dėjau 30*60, o sienos 40*25 berods g.gif Bet kaip matot iš foto, pas mane plytelių nedaug, mano vonia dažyta.

Nuotrauka ne itin kokybiška, bet gal bent kažkiek bendrą vaizdą matote blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2015 07 26, 15:27)
Šios plytelės nėra didelės. Grindis dėjau 30*60, o sienos 40*25 berods g.gif Bet kaip matot iš foto, pas mane plytelių nedaug, mano vonia dažyta.

Nuotrauka ne itin kokybiška, bet gal bent kažkiek bendrą vaizdą matote blush2.gif

user posted image

Tai pasm ne vonia taip pat dalis bus dažyta-balta spalva.
Neblogai atrodo plyteles. 4u.gif
Atsakyti