Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

Ar tikrai medines grindys vonios kambaryje yra labai nepraktiskas sprendimas (net ir impregnavus ir dar kaip kitaip kaip reikia apdirbus)?
Atsakyti
user posted image

Man gražios plyteles, rašo, kad yra iris ir 1000 plyteliu, bet kaip tokias rasti tokioje gausoje???? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 07 20, 15:06)
Ar tikrai medines grindys vonios kambaryje yra labai nepraktiskas sprendimas (net ir impregnavus ir dar kaip kitaip kaip reikia apdirbus)?

Nuo medienos priklauso, sako tikas tinka. PVz: http://www.plyteles2...os-navylam-teak. Dar brolis timber lyg mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Y2K @ 2015 07 20, 17:33)
Nuo medienos priklauso, sako tikas tinka. PVz: http://www.plyteles2...os-navylam-teak. Dar brolis timber lyg mačiau.

Dekui 4u.gif Ar yra tokias grindis ilgeliau turinciu ir galinciu pasidalinti pliusais/minusais? Gamintojai visad giria savo prekes, nieko nuostabaus, bet idomu, kaip visa tai atrodo praktikoje.
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 07 20, 14:57)

Aš ir įsigijau RAVAK ROSA II, tad jei kam bus įdomūs atsiliepimai-klauskite... 4u.gif  biggrin.gif

Įdomūs atsiliepimai 4u.gif Kiek laiko naudojatės, gal jau kokius trūkumus pastebėjote?
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 07 21, 09:49)
Įdomūs atsiliepimai 4u.gif  Kiek laiko naudojatės, gal jau kokius trūkumus pastebėjote?

Neparašiau antraštės, kad įsigijau, bet dar nesinaudojau. Kai jau bus vonia įregnta, tada pasidalinsiu įspūdžiais...
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2015 07 21, 09:49)
Įdomūs atsiliepimai 4u.gif  Kiek laiko naudojatės, gal jau kokius trūkumus pastebėjote?

Pas mus Rosa95, pati vonia puikiai valosi, balta, naudojame jau keli metai, bet dabar naujame buste desiu staciakampe vonia, delto, kad kampineje vonioje mazoka erdves maudynems, ypac vyrams smile.gif kitas argumentas del ko nenoriu kampines vonios, tai sunku pasiekti kai reikia valyti ta placiaja dali.

Gal kas turite Ravak Chrome, butu idomus atsiliepimai, ar patenkinti ?
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2015 07 20, 16:36)
user posted image

Man gražios plyteles, rašo, kad yra iris ir 1000 plyteliu, bet kaip tokias rasti tokioje gausoje???? g.gif  4u.gif

gal taip kaip nors atrusiuoti? jei nera galimybes nuvyktii vieta
http://www.iris.lt/e...tele_rastas=500
Atsakyti
Sveiki,
Renkuosi santechninę keramiką
Lyg nusižiūrėjau IDEAL STANDART Connect WC ir bidė tokius
user posted image

Gal kuri turite ir galite pasakyti, kaip jų kokybė, gal kokių blogų nuomonių yra.

O dar įdomu kaip IDEAL STANDART maišytuvai ir dušo stovai? Lyg į juos irgi dairausi

Ačiū visoms, kurios pasidalins patirtimi ir žiniomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasamal: 22 liepos 2015 - 08:58
QUOTE(Ingese @ 2015 07 20, 16:36)
Man gražios plyteles, rašo, kad yra iris ir 1000 plyteliu, bet kaip tokias rasti tokioje gausoje???? g.gif  4u.gif

Labai panašios (praktiškai tokios pat) yra Hansa plytelių turguje. Man po vieną jos labai nesižiūrėjo, bet kai susidėjau pas save, negaliu atsidžiaugti. Ir kaina be nuolaidų 11,9 eur.
Atsakyti
Susimąsčiau - kur patogiausia čiaupas į vonią: iš galo? per vidurį?
Vonia planuojam statyti ne ant kojelių, bet apdėti plytelėmis, vonios kampe
user posted image

į vizualiazciją įdejau vonią tiesiog pagal matmenis, čiaupo vietos nesirinkau, bet jau reikia apsispręsti, kur bus kanalizacija, kur vandentiekis.
Kiek esu bute gyvenus čiaupas visad iš vonios galo, ai net nežinau koks būtų skirtumas jei per vidurį?

Įdomios nuomonės...
Vonios modelios neturiu išsisirinkus, tik planuoju 180cm ilgio g.gif
Atsakyti
Sveikos ,GAL GALITE PATARTI KUR GAMINTIS VONIOS BALDUS? drinks_cheers.gif
Atsakyti