Ar tikrai medines grindys vonios kambaryje yra labai nepraktiskas sprendimas (net ir impregnavus ir dar kaip kitaip kaip reikia apdirbus)?
QUOTE(Caridian @ 2015 07 20, 15:06)
Ar tikrai medines grindys vonios kambaryje yra labai nepraktiskas sprendimas (net ir impregnavus ir dar kaip kitaip kaip reikia apdirbus)?
Nuo medienos priklauso, sako tikas tinka. PVz: http://www.plyteles2...os-navylam-teak. Dar brolis timber lyg mačiau.
QUOTE(Y2K @ 2015 07 20, 17:33)
Nuo medienos priklauso, sako tikas tinka. PVz: http://www.plyteles2...os-navylam-teak. Dar brolis timber lyg mačiau.
Dekui

QUOTE(Ingese @ 2015 07 20, 14:57)
Įdomūs atsiliepimai

QUOTE(coco5 @ 2015 07 21, 09:49)
Neparašiau antraštės, kad įsigijau, bet dar nesinaudojau. Kai jau bus vonia įregnta, tada pasidalinsiu įspūdžiais...
QUOTE(coco5 @ 2015 07 21, 09:49)
Pas mus Rosa95, pati vonia puikiai valosi, balta, naudojame jau keli metai, bet dabar naujame buste desiu staciakampe vonia, delto, kad kampineje vonioje mazoka erdves maudynems, ypac vyrams

Gal kas turite Ravak Chrome, butu idomus atsiliepimai, ar patenkinti ?
QUOTE(Ingese @ 2015 07 20, 16:36)

Man gražios plyteles, rašo, kad yra iris ir 1000 plyteliu, bet kaip tokias rasti tokioje gausoje????

gal taip kaip nors atrusiuoti? jei nera galimybes nuvyktii vieta
http://www.iris.lt/e...tele_rastas=500
Sveiki,
Renkuosi santechninę keramiką
Lyg nusižiūrėjau IDEAL STANDART Connect WC ir bidė tokius

Gal kuri turite ir galite pasakyti, kaip jų kokybė, gal kokių blogų nuomonių yra.
O dar įdomu kaip IDEAL STANDART maišytuvai ir dušo stovai? Lyg į juos irgi dairausi
Ačiū visoms, kurios pasidalins patirtimi ir žiniomis
Renkuosi santechninę keramiką
Lyg nusižiūrėjau IDEAL STANDART Connect WC ir bidė tokius

Gal kuri turite ir galite pasakyti, kaip jų kokybė, gal kokių blogų nuomonių yra.
O dar įdomu kaip IDEAL STANDART maišytuvai ir dušo stovai? Lyg į juos irgi dairausi
Ačiū visoms, kurios pasidalins patirtimi ir žiniomis

QUOTE(Ingese @ 2015 07 20, 16:36)
Man gražios plyteles, rašo, kad yra iris ir 1000 plyteliu, bet kaip tokias rasti tokioje gausoje????

Labai panašios (praktiškai tokios pat) yra Hansa plytelių turguje. Man po vieną jos labai nesižiūrėjo, bet kai susidėjau pas save, negaliu atsidžiaugti. Ir kaina be nuolaidų 11,9 eur.
Susimąsčiau - kur patogiausia čiaupas į vonią: iš galo? per vidurį?
Vonia planuojam statyti ne ant kojelių, bet apdėti plytelėmis, vonios kampe

į vizualiazciją įdejau vonią tiesiog pagal matmenis, čiaupo vietos nesirinkau, bet jau reikia apsispręsti, kur bus kanalizacija, kur vandentiekis.
Kiek esu bute gyvenus čiaupas visad iš vonios galo, ai net nežinau koks būtų skirtumas jei per vidurį?
Įdomios nuomonės...
Vonios modelios neturiu išsisirinkus, tik planuoju 180cm ilgio
Vonia planuojam statyti ne ant kojelių, bet apdėti plytelėmis, vonios kampe

į vizualiazciją įdejau vonią tiesiog pagal matmenis, čiaupo vietos nesirinkau, bet jau reikia apsispręsti, kur bus kanalizacija, kur vandentiekis.
Kiek esu bute gyvenus čiaupas visad iš vonios galo, ai net nežinau koks būtų skirtumas jei per vidurį?
Įdomios nuomonės...
Vonios modelios neturiu išsisirinkus, tik planuoju 180cm ilgio

Sveikos ,GAL GALITE PATARTI KUR GAMINTIS VONIOS BALDUS?