Bet aš galvoju, kad kai nebetiks žiemai, tai suvažinėti vasarą. Ar blogai galvoju? Negi išmest?
QUOTE(susidomejus @ 2016 01 13, 18:52)
Bet aš galvoju, kad kai nebetiks žiemai, tai suvažinėti vasarą. Ar blogai galvoju? Negi išmest?
Žiūrint, kokios padangos. Aš būtent dėl to perku kieto mišinio žiemai (kas yra vis dėl to padidinta rizika), kad galima būtų suvažinėti vasarą, ir būtinai žvyriniu protektorium. Šiaip vasarai skirtos yra padangos, kurių guma pritaikyta aukštesnėms temperatūroms,tai ant karšto asfalto žieminės nedirbs taip, kaip turėtų, visi parametrai bus kažkiek prastesni+ kuro sąnaudos didesnės kažkiek. Tai kai nebetiks- tada ir žiūrėsi, nors aš kai turėjau yokohamas tai vasarą jos man nebepraėjo, nepatiko kaip važiuoja ir aš jas atidaviau sudrožimui

Va va... bet užtat žiemai pats tas tie navarotni

QUOTE(Ciccio @ 2016 01 13, 23:02)
- mašina prastai stabdo ir nesmagiai važiuoja.
va, irgi skaičiau, kad stabdo vasarą blogai su žieminėm

Susidomėjus- man rodos taviškės netiks vasariniam "damušimui"- yokohamos pakankamai minkštos yra, prastai bus ant asfalto... o ir protektorius jų nelabai vasarai...
Mano padangoms dar ne paskutinioji pasirodo- ant sniego laiko puikiai, neslysta, kastuvo irgi nereikia
Tai gal dar ir kitai žiemai užteks
Dukros mašina buvo draudimo nurašyta, o abiems mašinoms buvo pirktos naujos padangos- ir žieminės, ir vasarinės... kada aš visa tai suvažinėsiu- nežinau
Nu bent jau rūpesčio dėl padangų nebus gana ilgą laiką
Mano padangoms dar ne paskutinioji pasirodo- ant sniego laiko puikiai, neslysta, kastuvo irgi nereikia

Labas, denaxa, tai dukra jau damuse masina kiek supratau
ivaziavo kas nors?

QUOTE(Kliamka @ 2016 01 16, 15:20)
Aga, įvažiavo, į šikną... draudimas nurašė ir išmokėjo likutinę vertę... pridaviau detalėms į šrotą- paėmė vien dėl variklio- labai geras ir gana retas pas mus. Gaila mašinos, šiaip ją būtume remontavę (priekis visas sveikas, tik bagažinė sumalta), bet tokiu atveju būtų reikėję ekspertizės( nes draudimas padavė kaip neeksploatuotiną), o ten vien reikiamus dokumentus susirinkti kainuotų daugiau nei draudimo išmoka, nekalbant jau apie patį remontą, o ir remontintis reikėtų Tuvlitos nurodytuose servisuose... neapsimoka, koroče... tai dabar vaikas be mašinos, užsiregistravo "miesto bitėj"

QUOTE(denaxa @ 2016 01 16, 16:35)
Aga, įvažiavo, į šikną... draudimas nurašė ir išmokėjo likutinę vertę... pridaviau detalėms į šrotą- paėmė vien dėl variklio- labai geras ir gana retas pas mus. Gaila mašinos, šiaip ją būtume remontavę (priekis visas sveikas, tik bagažinė sumalta), bet tokiu atveju būtų reikėję ekspertizės( nes draudimas padavė kaip neeksploatuotiną), o ten vien reikiamus dokumentus susirinkti kainuotų daugiau nei draudimo išmoka, nekalbant jau apie patį remontą, o ir remontintis reikėtų Tuvlitos nurodytuose servisuose... neapsimoka, koroče... tai dabar vaikas be mašinos, užsiregistravo "miesto bitėj"
O įvažiavo škoda superbas- anam tik faros dužo ir bamperis nukrito, daugiau jokios žalos
Mūsiškę tralas išsivežė iš įvykio vietos 

Tai jum pasisekė, čia mano svajonių avarija

QUOTE(Kliamka @ 2016 01 16, 16:50)
Tai jum pasisekė, čia mano svajonių avarija
įvažiuotų kas į šikną taip gerai, pasiimčiau išmoką ir nurašau, nes vis dar su ta pačia lekioju. O kaip suprast užsiregistravo miesto bitėj, kas čia yra? viešasis? 

Nee, čia tie city bee

Beje, kai autodalių parduotuvėje kažką pirkdama pasakiau kad jau nebeturim renuko, tai pardavėjas, jaunas bachūriokas, net susilydė iš pavydo, sako- aš taip svajoju, kad kas man į šikną įvažiuotų, nepataisomai...

QUOTE(denaxa @ 2016 01 16, 18:02)
Nee, čia tie city bee
ne darbo valandom visai pofig kaina nuomai, galima sau leisti retkarčiais
Aš irgi su ta pačia lakioju, bet keisti nenoriu, nes gera ji man ir rūpesčių daug nekelia. O renuko tai labai gaila, buvo idealiai sutvarkyta, negendanti ir neturinti jokių prancūzams būdingų kaprizų, labai vykęs pirkinys buvo.
Beje, kai autodalių parduotuvėje kažką pirkdama pasakiau kad jau nebeturim renuko, tai pardavėjas, jaunas bachūriokas, net susilydė iš pavydo, sako- aš taip svajoju, kad kas man į šikną įvažiuotų, nepataisomai...
Nu man tai neapsimoka, mano mašina tokia sena, kad likutinė jos vertė ko gero būtų metalo laužo kaina 

geras