Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Fishbone firmos nauji marškinukai atvežti iš užsienio. Man deja mažoki. Šių bei kitų metų topas - languotas audinukas wub.gif Dailiai sukirptos rankovytės užsisega knopkelėmis kaip ir pats modeliukas mirksiukas.gif Stilinga V formos apykaklė wub.gif Nuo pa-astuko iki pažastuko - 48 cm. Per juosmenuką - 41 cm. Per klubiukus - 50 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - M. Kaina tik 10 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Roman firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia mėlyni drugeliai wub.gif STILINGA wub.gif Ranovytės dvigubo audinuko - dailiai suklostuotos wub.gif Priekį puošia vertikalios klostelės wub.gif Priekis susisega mėlynomis sagutėmis priderintomis prie drugelių spalvos wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 52 cm. Per juosmenuką - 50 cm. Ilgis - 66 -70 cm. Priekis ilgesnis mirksiukas.gif wub.gif Dydis - 16. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
Influence firmos nauja palaidinė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės wub.gif Stilingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif mirksiukas.gif Nugarytė stilingai prailginta bei dailiai užapvalinta wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Rankovės ilgis matuojant nuo siūlės - 61 cm. Ilgis - 65 - 53 cm. Dydis - 10. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Mohito firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Pilką audinuką puošia švelniai rožiniai taškučiai wub.gif STILINGA wub.gif Madingai atlenktos rankovėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 44 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 32. PUIKIAI TIKS IR 34 DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
MOHITO firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodas audinukas viršuje padailintas nuostabiomis gepiurinėmis gėlėmis wub.gif Atrodo nuostabiai wub.gif Apykaklė puošia dar viena daili detalė - karbatkėlės wub.gif Karbatkėlėmis padailintas ir priekis wub.gif Nuo gėlių audinukas dailiai paklostuotas wub.gif Madingas 3/4 rankovių ilgis wub.gif Jos užsisega sagutėmis. Yra ir atsarginė sagutė. Modeliukas nugaroje susisega sagutėmis. Nuo pažastuko iki pažastuko siūlės - 48 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 36. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Divided by H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką puošia stilingi juodi raštai wub.gif Petnešėlės reguliuojasi mirksiukas.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 42 cm. Bendras ilgis - 56 cm. Dydis - 34 (EUR) Ant etikėtės - 8. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Baltą audinuką puošia stilingas rožinės spalvos dvigubas kantas wub.gif Šone dar viena stilinga detalė - užtrauktukas kuris atsisega mirksiukas.gif wub.gif Labai dailiai apipavidalinta apykaklė - baltu kantu wub.gif Šone yra skeltukas wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 67 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia nuostabios spalvos bei raštai wub.gif Stilingos 3/4 ilgio rankovės reguliuojasi įvertais dirželiais wub.gif Apykaklė taip pat susiriša dirželiu wub.gif Petukų sritis dailiai vertikaliai paklostuota wub.gif Apačia padailinta skeltukais wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 67 cm. Ilgis - 77 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Parisian collection firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Rožių - pelenų spalvytę puošia dailios gėlytės wub.gif Žavi detalė - nerinukai wub.gif Modeliukas užsisega sagutėmis apsiūtomis audinuku wub.gif Priekyje yra pamušaliukas. Per krūtinę - 46 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Oasis firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Labai stilinga gelsva spalvytė wub.gif Priekis papauoštas dailia detale - kišenuku wub.gif Nugara madingai ilgesnė bei dailiai užapvalinta wub.gif Priekis dvigubas mirksiukas.gif Modeliukas užsisega sagute kakliuko srityje. Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. Ilgis - 67 - 61 cm. Dydis - 10/36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Madinga neįkyri oranžinė spalvytė wub.gif Audinuką priekyje puošia karbatkėlės bei dailus nerinukai wub.gif Į 3/4 ilgio rankovės įvertos gumutės dailiai keičia jų formą wub.gif Modeliukas užsisega kakliuko srityje sagute apsiuta audinuku wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 52 cm. Ilgis - 63 cm. Dydis - 16. ATITINKA 42(L). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Emoi by emonite firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Šiais bei kitais metais madingas gyvatės odos raštas wub.gif Nuo apykaklės priekyje audinukas dailiai paklostuotas wub.gif 3/4 ilgio rankovės juostelių dėka dar labiau patrumpėja mirksiukas.gif wub.gif Arba tiesiog sukuria stilingą vaizdą wub.gif Nugarytėje modeliukas užsisega užtrauktuku įsiutu išorėje mirksiukas.gif Stilinga wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 47 cm. MATUOTA NEĮŠSKLEIDŽIANT KLOSTELIŲ. ĮŠSKLEIDUS - 52 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 38. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka.Tamsiai mėlyną audinuką puošia stilingi taškučiai wub.gif Modeliukas taip pat papuoštas dailiais nerinukais wub.gif Apykaklė stilingai susiriša juostele wub.gif Priekis susisega sagutėmis apsiūtomis audinuku wub.gif Jis taip pat papuoštas dailiomis vertikaliomis klostėmis wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 64 cm. Dydis - 8/36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Šių bei kitų metų stilingas audinukas - leopardo kailio imitacija wub.gif Stilingai sukirpta apykaklė wub.gif Priekis užsisega sagutėmis kaip ir rankovės wub.gif mirksiukas.gif 3/4 madingo ilgio rankovės sagučių dėka dar labiau sutrumpėja wub.gif Labai švelnus audinukas. Jo sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Modeliuką puošia kišenukas wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugara stilingai ilgesnė už priekį wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 50 cm. Ilgis - 66 - 63 cm. Dydis - 12. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti