Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audinuką turinti fakturą puošia stilingi dryžiai wub.gif V formos apykaklę puošia juostelės kurias galima surišti į stilingą kaspinuką wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Stilingai sukirptos rankovės wub.gif Petukų sritis dailiai paklostuota gumučių dėka wub.gif Nuo pažastuko iki pažastuko - 46 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 10/38. Kaina tik 9 €.

vartotojo įkelta nuotrauka

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Baltą šilko švelnumo audinuką petukų srityje puošia vejerai wub.gif Nugarytė taip pat dailiai paklostuota wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Nugarytė madingai ilgesnė už priekį wub.gif Ji dailiai užapvalinta wub.gif Per krūtinę - 57 cm. Stilingas ilgis - 65 - 76 cm. Dydis - 40(M). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Miss Selfridge firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Stilinga spalvytė wub.gif Apykaklė dvigubo audinuko wub.gif Modeliukas susisega sagutėmis. Nugara stilingai ilgesnė už priekį wub.gif Per krūtinę - 54 cm. Ilgis - 56 - 79 cm. Dydis - 14 (L). Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
New look firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Crop top stiliaus madingas modeliukas papuoštas stilingais raštais ir spalvomis wub.gif Apačią puošia dailios karbatkėlės wub.gif Per krūtinę - 46 cm. Stilingas ilgis - 48 cm. Dydis - 8. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Papildyta:
H&M by divided nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Crop top stiliaus madingas modeliukas papuoštas stilingais ruožais wub.gif Per krūtinę - 47 cm. Stilingas ilgis - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS TAMPRUS. Dydis - L. ATITINKA M DYDĮ mirksiukas.gif Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Dunnes firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Labai taikliai suderintos spalvytės - oranžinė - mėlyna bei balta wub.gif Stilingi raštai wub.gif Nuo apykaklės modeliuką puošia daili klostė wub.gif Nugaroje - užtrauktukas mirksiukas.gif wub.gif Apačia dailiai užapvalinta wub.gif Nugara stilingai ilgesnė mirksiukas.gif wub.gif Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 67 - 71 cm. Dydis - L. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja Tommy Hilfiger palaidine, dydis 2, 31eur. Tamsi melyna.

Atsakyti
Nauji, originalūs Ralph Lauren marškinėliai. XL dydis.
15 eur. su reg siuntimu.
Atsakyti
Banana Republic firmos naujas kostiumėlis - sijonas ir palaidinė atvežti iš užsienio. Stilingos spavytės audinuką puošia daili faktūra wub.gif Sijonukas padailintas karbatkėlėmis wub.gif Yra pamušalas. Į juosmenuką įverta gumutė. Per juosmenuką - 31 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - PUIKIAI TEMPIASI. Ilgis - 50 cm. Palaidinukę priekyje puošia šokolado spalvos aplikacija wub.gif Į nugarytę įverta gumutė. Į juosmenuką įvertas diržas kurio dėka reguliuojasi apimtis wub.gif Per krūtinę apie 47 cm. Modeliukas susiriša per kaklą juostele. Dydis - 2. Kaina tik 16 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Ginatricot nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Rausvą audinuką puošia nuostabių spalvų gėlės bei raštai wub.gif Nugara stilingai ilgesnė wub.gif Apačią puošia dailios karbatkėlės wub.gif Per krūtinę - 47 cm. TEMPIASI IKI 50 CM. Ilgis - 60 - 65 cm. Dydis - M. Kaina tik 9 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Hollister firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia madingi raštai wub.gif Į visą viršų įvertos gumutės wub.gif Madingas šių metų rankovių sukirpimas wub.gif Modeliuką galima devėti ant petukų wub.gif mirksiukas.gif Ilgis - 50 cm. Dydis - XS. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif

Atsakyti
ZARA BASIC firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Dabar vėl labai madingi dryžiai wub.gif Juoda - balta - stilinga klasika wub.gif Į apykaklę įverta gumutė - modeliukas gali būti dėvimas ir ant petukų - madinga mirksiukas.gif wub.gif 3/4 ilgio rankovės su skeltukais wub.gif Skeltukai yra ir modeliuko šonuose wub.gif Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 52 cm. Dydis - XS. PUIKIAI TIKS IR S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS mirksiukas.gif 4u.gif Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Audinuką puošia stilingi raštai - juoda - ruda wub.gif Šių metų madingos rankovės - 3/4 ilgio su karbatkėlėmis wub.gif Modeliukas užsisega nugarytėje sagute. Yra atsarginė sagutė. Labai švelnus audinukas: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 56 cm. Ilgis - 65 cm. Dydis - 44. ATITINKA L DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti