Įkraunama...
Įkraunama...

Palaidinės, marškinėliai trumpomis rankovėmis

Nauja palaidinė
https://www.shoes-wo...-7996-greenL-lt

Dydis L, kaina 10, eur

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
H&M firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Baltą audininuką puošia stilingi raudoni bei mėlyni taškučiai wub.gif Madingas 3/4 ilgio rankovės wub.gif Apačia padailinta karbatkėle wub.gif Per visą nugarą įsiūtas užtrauktukas. Stilinga wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 44 cm. Per juosmenuką - 36 cm. Ilgis - 57 cm. Dydis - 38. ATITINKA S DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Firetrap firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Amžina klasika - juoda - balta - spalvytės wub.gif Petukai madingai apnuoginti wub.gif Stilinga V formos apykaklė wub.gif Madingas rankovių sukirpimas wub.gif Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 50 cm. Ilgis - 60 cm. Dydis - 16. ATITINKA 14 DYDĮ. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Nauja Tommy Hilfiger palaidine, dydis XS, ir naujas Tommy Hilfiger sijonas, dydis 2. Nuostabus derinys smile.gif 77 eur
Atsakyti
Tart Aminah palaidinė, dydis M (į mažesnę pusę). Ties krūtine yra antras sluoksnis su guma, galima nešioti be liemenėlės, atvira nugara. Mokėta daug, atiduosiu už 20 eur. 17 e.

Per krūtinę - 46 cm, visas ilgis - 58 cm. Audinys nepermatomas, tankus ir gražiai krintantis.

Nugara (tik modeliui, realus raštas yra pirmoje foto):

Uniqlo medvilninė tunika, dydis M. Krūtinė - 46 cm, ilgis 71 cm. Kaina - 13 eur. 10 eur.

Daugiau rūbų - mano atnaujintoje spintos temoje smile.gif
Atsakyti
Nauji, balti marškinėliai
Labai kokybiški, dydis 14, kaina 9,0 eur

https://lt.sportsdirect.com/p-657019
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimaza: 20 gegužės 2019 - 13:56
Atmosphere firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilinga švelniai žalsva spalvytė wub.gif Audinukas su dailia faktūra wub.gif Stilingiausia detalė - madingai sukirptos rankovės wub.gif Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA RAMYBĖS BUSENOJE - AUDINUKAS ELASTINGAS. Ilgis - 57 cm. Dydis - 10. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
George crop top stiliaus palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Tamsiai juodą audinuką puošia baltos širdutės wub.gif Stilinga bei wub.gif Apačia padailinta dviejų sluoksnių wub.gif Petnešėlės tamprios - iš gumučių. Į nugarytę - viršuje - įverta gumutė. Krūtinės srityje įdėti pastandinimai wub.gif Per krūtinę tempiasi iki 45 cm. IR DAILIAI ATRODO. Per juosmenuką - 35 cm. TEMPIASI IKI 40 CM. Ilgis - 47 cm. Dydis - S. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
FREE PEOPLE palaidine, dydis S/M

etikete nuardyta

25 eur

matmenys:

ilgis nugaroje ~70cm priekyje ~63 cm
pečiai ~37-38 cm
rankovės ilgis nuo peties ~40 cm
krutinė ~47-48 cm

vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
George firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja didoka. Baltą audinuką puošia dailus iškilus taškučiai wub.gif Stilingai sukirptą apykaklę puošia dailus nerinukai wub.gif Priekis padailintas vertikaliomis klostelėmis wub.gif Rankovės susisega sagomis. Per krūtinę - 50 cm. Per juosmenį - 43 cm. Apačia - 50 cm. Ilgis - 61 cm. Dydis - 42. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Boohoo firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Labai stilingas modeliukas wub.gif Takliai suderinti raštai bei spalvų gama wub.gif 3/4 ilgio rankovės wub.gif mirksiukas.gif Priekis madingai ilgesnis wub.gif Jis dvigubas (ne visas). "Sunkesnis" audinukas dailiau krenta klostėmis wub.gif Per krūtinę - 45 cm. MATUOTA NUO SIŪLĖS IKI SIŪLĖS. Ilgis - 88 - 60 cm. Dydis - 40. Kaina tik 12 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Only firmos nauja palaidinukė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Stilingą audinio spalvytę puošia paukščiai wub.gif Priekį dar viena stilinga detalė - užtrauktukas wub.gif Modeliukas apačioje užapvalintas - dailiai krenta klostelėmis wub.gif Nugara madingai ilgesnė wub.gif Per krūtinę - 45 cm. Ilgis - 70 - 76 cm. Dydis - 36. Kaina tik 10 €.

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti