Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 16:52)
O aš dar virpėdama iš ekstazės prasinešu, kad šiandien greit priėmė mudu gyd.pirmajam išsvajotajam echo -o ten plaka dvi gražuolės širdutės  wub.gif  wub.gif mano svajonių pasaka pildosi  wub.gif  wub.gif nors aš vis dar šoke kad tai vyksta su manim mastau.gif  yahoo.gif

vauuuu wub.gif wub.gif wub.gif super, nerealu, taip ir turejo būti wub.gif wub.gif o dar pykinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 15:52)
O aš dar virpėdama iš ekstazės prasinešu, kad šiandien greit priėmė mudu gyd.pirmajam išsvajotajam echo -o ten plaka dvi gražuolės širdutės  wub.gif  wub.gif mano svajonių pasaka pildosi  wub.gif  wub.gif nors aš vis dar šoke kad tai vyksta su manim mastau.gif  yahoo.gif

Rosita, nuosirdziausi linkejimai ir sveikinimai is musu seimynos wub.gif
Atsakyti
Rosita - sveika istojusi i dvynuku besilaukianciu kluba bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif lauksim pilvuziukese mirksiukas.gif ten dvynukai karaliauja biggrin.gif
Atsakyti
ten plaka dvi gražuolės širdutės  wub.gif  wub.gif mano svajonių pasaka pildosi

Gyvenimas yra gražus!! bigsmile.gif
Atsakyti

Nuosirdziausi sveikinimai istojus i dvynuku kluba!!! wub.gif Lengvo nesiojimo!!! wub.gif
Atsakyti
memorial vaziuojam tik del kainos ir gero klinikos darbo. o kaip seksis.... tikimes kad seksis .... cool.gif biggrin.gif
[/quote]

As tai vaziavau del profesionalumo ir auksciausio lygio laboratorijos. Dar dziugu, kad pripazinta 2014 geriausia ivf travel klinika. Su koordinatoremis visada probl. buvo ir bus. Bet tai, kad sios klinikos deka as susilaukiau sunelio ir dabar laukiuosi dvynuku, kai pries tai 8 ivf LT ir Austrijoje buvo nesekmingi, man neleidzia abejoti ju galimybemis.
Atsakyti
[quote=nika2,2015 06 22, 23:48]
memorial vaziuojam tik del kainos ir gero klinikos darbo. o kaip seksis.... tikimes kad seksis .... cool.gif biggrin.gif
[/quote]

As tai vaziavau del profesionalumo ir auksciausio lygio laboratorijos. Dar dziugu, kad pripazinta 2014 geriausia ivf travel klinika. Su koordinatoremis visada probl. buvo ir bus. Bet tai, kad sios klinikos deka as susilaukiau sunelio ir dabar laukiuosi dvynuku, kai pries tai 8 ivf LT ir Austrijoje buvo nesekmingi, man neleidzia abejoti ju galimybemis.
[/quote]
Noretusi dabar, kad butu po tavo zodziais LIKE mygtukas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=nika2,2015 06 23, 01:48]
[/quote]]

[/quote]]

Taip tikrai klinika aukšto lygio net nedrįstu prieštarauti. Bet norėjau pasakyti kad tikrai yra ne viena tokia klinika kurioje dirba profesionalai su aukšto lygio aparatūra ir pan 4u.gif O kaina deje mums nėra paskutinėje vietoje biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaures meskute: 23 birželio 2015 - 06:24

wub.gif wub.gif wub.gif
Ech, kaip miela, silta, faina, ikvepia ir t.t.
Isvarau kuo giliau savo tarakonus galvoje ir judam-judam-judam pirmyn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 14:52)

wub.gif na nuostabu wub.gif

o jus cia visos is turkijos ziuriu gryztat su dvynukais biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, papuoliau i situacija ir dabar taip esu pasimetusi, nei nezinau ka daryti.
Šeštadieni skrendam i turkiją, vizitas suplanuotas pirmadieni. Vėlavo mm dvi dienas, šyrit pasidariau testa, ir jis labai ryskus teigimas. Kadangi esu turejus 3 negimdinius nėšumus tai rizika labai didele , kad vel bus taip. Jei turkai pamatys negimdini nestuma, tai greiciausiai reikia ruostis LAP
Atsakyti
l_satyra matau skaitineji 4u.gif kokie tavo planai? gal apsisprendete?
Atsakyti