Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 25tema

QUOTE(bella272 @ 2015 06 23, 09:25)
Labas rytas, papuoliau i situacija ir dabar taip esu pasimetusi, nei nezinau ka daryti.
Šeštadieni skrendam i turkiją, vizitas suplanuotas pirmadieni. Vėlavo mm dvi dienas, šyrit pasidariau testa, ir jis labai ryskus teigimas. Kadangi esu turejus 3 negimdinius nėšumus tai rizika labai didele , kad vel bus taip. Jei turkai pamatys negimdini nestuma, tai greiciausiai reikia ruostis LAP

nueikit pas gydytoją LT, gal viskas vietoje, nereikės nei į turkiją skristi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2015 06 22, 17:45)
Tai tas palaikanciuju traukinys ne veltui buvo susirinkes  thumbup.gif

tikrai labai ne veltui wub.gif ačiū LABAI LABAI visoms už džiaugsmą patirtą KARTU wub.gif linkiu visoms tokį jaumą patirti 4u.gif

QUOTE(rneringa @ 2015 06 22, 18:08)
RositaK, didžiausi, dideliausi sveikinimai.O kiek savaičių ir dienų mažiukams nustatė? Ir kaip tas širdutes patikrino? Skaičiavo širdučių plakimo ritmą per minutę doh.gif? Papasakok man, neišmanėlei

nu jie dar labai mažiukai, apie 1cm, tai ten to ritmo neskaičiavo tikrai, bet echo ekrane matėsi greit pulsuojačios vietelės wub.gif aš tai iškart apsižliumbiau iš palaimingo vaizdo,šiurpas tik bėgo wub.gif Jie apie 7sav, pagal mano mmm jiems vakar buvo 6sav ir 5d - sunku buvo vieną išvis pamatuot,, nes kažkur kamputyje gimdos įsitaisęs wub.gif

QUOTE(magute @ 2015 06 22, 18:14)
bet manau reiks ieškoti tau įpėdinės - temos kūrimui, visų mergaičių TR sekimui, kad neliktume visai be nieko

dar kolkas turėsiu malonumą jus pakontroliuoti lotuliukas.gif bet manau ne ilgam - norisi užtarnautų atostogų ax.gif wub.gif

QUOTE(vasarosziedai @ 2015 06 22, 19:05)
Man kazkaip jau nebepatogu ta pati per pati klausti, bet del FET man nelabai vistiek aisku. Privalumas, kad vienu stimuliavimu prisaldo daug, ir tada galima vis vaziuoti ir imti, kol pavyks? Bet stimuliacija agresyvesne, tai kaip ir organizmui blogiau? 

QUOTE(linulyte @ 2015 06 22, 19:26)
Aš taip pat sunkiai susigaudau su FET  blush2.gif
Viskas gerai  mirksiukas.gif

klauskit tada konkrečiai kas neaišku - matyt nemoku paaiškint doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 23 birželio 2015 - 09:03
QUOTE(magute @ 2015 06 23, 08:42)
l_satyra matau skaitineji  4u.gif  kokie tavo planai? gal apsisprendete?

Sveikos,
aš dar vis planuoju, galvoju, svajoju, tik tiksliai nežinau, kur ir kada gausis. Šį savitgali gi patapau -ienė smile.gif tai dabar jau ir į Memorialą kelias laisvas, bet maniškis vis dar ir apie Medicana užsimena.
o kaip tu pati jau tiksliai apsisprendei dėl Memorialo?
Atsakyti
QUOTE(l_satyra @ 2015 06 23, 09:05)
Sveikos,
aš dar vis planuoju, galvoju, svajoju, tik tiksliai nežinau, kur ir kada gausis. Šį savitgali gi patapau -ienė smile.gif tai dabar jau ir į Memorialą kelias laisvas, bet maniškis vis dar ir apie Medicana užsimena.
o kaip tu pati jau tiksliai apsisprendei dėl Memorialo?

sveikinu, na kad jau žengėt tą žingsnį wub.gif
dėl sprendimo priėmimo pora niuansų dar stabdo, tačiau bet kokiu atveju rugsėjį kelsiu sparnus į TR. kol kas stengiuosi apie tai negalvoti, dirbti ir mažiau stresuoti.
Atsakyti
lsatyra, magute, šaunuolės wub.gif 4u.gif

zuikuti, laukiam žinių apie tavo dešimtuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 22, 17:52)
O aš dar virpėdama iš ekstazės prasinešu, kad šiandien greit priėmė mudu gyd.pirmajam išsvajotajam echo -o ten plaka dvi gražuolės širdutės  wub.gif  wub.gif mano svajonių pasaka pildosi  wub.gif  wub.gif nors aš vis dar šoke kad tai vyksta su manim mastau.gif  yahoo.gif

wub.gif wub.gif Lengvo nestuke.gif
Atsakyti
Rositele, labai dziaugiames kartu su jumis wub.gif Dievas atlygino uz visas kancias, nueita kelia ir geruma dvigubai wub.gif wub.gif mes su suneliu labai dziaugiames, kad musu virusiukai, siusti linkejimai ir palaikymas prisauke net 2 sirdutes thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 23, 11:18)
lsatyra, magute, šaunuolės wub.gif  4u.gif

zuikuti, laukiam žinių apie tavo dešimtuką  wub.gif

Kad jau klausi, tai psakysiu - vaisino 13, apsivaisino 10 pirmą dieną, šiandien 3 para ir turim 9 embrionus. LT buvo likę 2 ir tie varganoki. Tikiuosi ir toliau viskas bus gerai ax.gif Kaip tu Rosita sakei, aš juos jau myliu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikutis25: 23 birželio 2015 - 10:46
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 23, 11:42)
šiandien 3 para ir turim 9 embrionus. Kaip tu Rosita sakei, aš juos jau myliu  rolleyes.gif

tobulučiai wub.gif kaip ir nemylėsi wub.gif

Atisa, žieminuke 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Rositėle, dideli dideli sveikinimai, tfu tfu tfu, daugiau nieko nerašau, duok Die sveikatos jum!!!

Zuikut, lithuania.gif

Kitoms besiplanuojančioms ir startavusioms taip pat DIDŽIAUSIOS SĖKMĖS 4u.gif wub.gif

Atisaaa smile.gif Sveikinimai sulaukus sūnelio wub.gif

Gal aš čia nelabai į tema, tačiau kadangi esu potencialiai važiuojanti į TR, tai paklausiu, gal žinote po kiek dienų atsivelka nelabosios (mmm turiu omeny), nustojus gerti duphaston?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuojauta: 23 birželio 2015 - 11:56
QUOTE(Nuojauta @ 2015 06 23, 12:55)
Gal aš čia nelabai į tema, tačiau kadangi esu potencialiai važiuojanti į TR, tai paklausiu, gal žinote po kiek dienų atsivelka nelabosios (mmm turiu omeny), nustojus gerti duphaston?

Is mano patirties labai ivairiai 4u.gif Budavo ir dar geriant, bet bendru vidurkiu 3 diena nustojus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuikutis25 @ 2015 06 23, 11:42)
Kad jau klausi, tai psakysiu - vaisino 13, apsivaisino 10 pirmą dieną, šiandien 3 para ir turim 9 embrionus. LT buvo likę 2 ir tie varganoki. Tikiuosi ir toliau viskas bus gerai  ax.gif  Kaip tu Rosita sakei, aš juos jau myliu  rolleyes.gif

O puikios zinios wub.gif taip ir toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 06 23, 10:01)
nu jie dar labai mažiukai, apie 1cm, tai ten to ritmo neskaičiavo tikrai, bet echo ekrane matėsi greit pulsuojačios vietelės  wub.gif aš tai iškart apsižliumbiau iš palaimingo vaizdo,šiurpas tik bėgo  wub.gif Jie apie 7sav, pagal mano mmm jiems vakar buvo 6sav ir 5d - sunku buvo vieną išvis pamatuot,, nes kažkur kamputyje gimdos įsitaisęs  wub.gif

Tai vienas - slapukas smile.gif. O gal Rosita gali papasakoti, ką dar tikrino?

Zuikuti, puikus rezultatas thumbup.gif.

Atsakyti