Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pasirodysiu, kur mano gelytes dabar gyvena... atsikraustem į namą, tai jau nebežinojau kaip jas išsaugoti.... Palangės siauros, katė numėtė nemažai...aplaužė bevaikščiodama palangėm... o paskutinis kantrybės lašas buvo-šildymas... Vyras kai užkurena, bijojau, kad gėlytės iškeps... doh.gif Į vaizdą už lentynos nežiūrim... blush2.gif Kaip atsikraustėm (norėjom greičiau iš buto), taip dar remontas nepadarytas... doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VakareRyte: 19 spalio 2015 - 17:21
tema kazko prigeso,pasirodom pirmu zieduku DEO Julijan

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 10 29, 18:55)
tema kazko prigeso,pasirodom pirmu zieduku DEO Julijan

Koks simpatiškas margutis wub.gif
Atsakyti
ir man l patinka ax.gif
Atsakyti
Aš šiandien irgi surengiau savo gėlyne fotosesiją. ax.gif Tai šiek tiek spalvų
user posted image
Šitas angelas mane džiugina net ir vienu žiedu, labai mėgstu šią veislę wub.gif

user posted image
Šįkart žiedkočiai labai trumpi, iš po lapų nelabai matosi - į kadrą daugiau kaip vienas žiedas netelpa doh.gif

user posted image
Pramoninė chimera mirksiukas.gif

user posted image
Visad džiugina ilgu žydėjimu

user posted image
Portretas

user posted image
Žiedeliai nedideli, bet spalvų darna akį džiugina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 29 spalio 2015 - 23:09
user posted image
Kas sakė, kad rožių nebūna mėlynų? mirksiukas.gif

user posted image
Senokai bežydėjo bigsmile.gif

user posted image
Šita naujokė man labai patiko wub.gif

user posted image
Pirmas lietuvaitės žydėjimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 30 spalio 2015 - 01:23
Mažylės wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 30 spalio 2015 - 02:10
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 30 spalio 2015 - 02:24
Oho kiek manekenių fotosesijoje sudalyvavo wub.gif 4u.gif
Atsakyti
nu Rima labai grazu 4u.gif kiek gausiai zydit,tik kazkaip pastebejau,kad kitos margalapes pas tave nedaug to margumo turi unsure.gif man angelas tai sunkiai auga kazko unsure.gif dar kazin kodel kitu sanpauliju labai trumpi lapu kotukai,tas augalas atrodo kaip mini,o nera toks,kad ir tas angelas toks pas mane g.gif o kur dingo ikelta mano foto,as nematau.
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 10 30, 08:56)
nu Rima labai grazu 4u.gif kiek gausiai zydit,tik kazkaip pastebejau,kad kitos margalapes pas tave nedaug to margumo turi unsure.gif man angelas tai sunkiai auga kazko unsure.gif dar kazin kodel kitu sanpauliju labai trumpi lapu kotukai,tas augalas atrodo kaip mini,o nera toks,kad ir tas angelas toks pas mane g.gif o kur dingo ikelta mano foto,as nematau.

Ačiū 4u.gif
Žinau, kad mano sąlygos margalapėms nelabai tinka: per daug šilumos ir per mažai šviesos. doh.gif Jos man labai gražios tampa darbe, kur tam tinkamesnės sąlygos.
Labai trumpi lapkočiai būna tada, kai per daug šviesos
Man tavo nuotrauką rodo
Atsakyti
QUOTE(VakareRyte @ 2015 10 19, 18:19)
Pasirodysiu, kur mano gelytes dabar gyvena... atsikraustem į namą, tai jau nebežinojau kaip jas išsaugoti.... Palangės siauros, katė numėtė nemažai...aplaužė bevaikščiodama palangėm... o paskutinis kantrybės lašas buvo-šildymas... Vyras kai užkurena, bijojau, kad gėlytės iškeps...  doh.gif  Į vaizdą už lentynos nežiūrim... blush2.gif  Kaip atsikraustėm (norėjom greičiau iš buto), taip dar remontas nepadarytas...  doh.gif

O kokio pločio palangės, jei nepaslaptis? Mes kaip tik irgi planuojam kraustytis, tai nusipirkau 25 cm palanges. Tikiuos nebus per siauros... g.gif
Atsakyti