Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Ar nebandote patamsinimui laistyti silpnu kalio permanganato tirpalu? Tik girdėjau tokį dalyką, pati nebandžiau.
Nežinau 'Frosty Frolic' kilmės istorijos, kai auginau, tai žiedų spalvą ir lapų margumą keisdavo pagal metų laikus ir savo amžių. Kartais išaugdavo visai balti lapai, bet pamažu atsirasdavo žalių dėmelių ir išplisdavo. Turiu kitokių baltmargių augalų, tai jie elgiasi įvairiai, jeigu neatsiranda bent kiek žalios spalvos, tai balti lapai nurunda ir nunyksta. Pvz. melsvė 'White Feawer' pavasarį augina baltus lapus, jie nunyksta ir išauga dryžuoti, vėliau visai pažaliuoja. Fikusas 'Curly' taip pat praranda baltus lapus, bet kiti margi išgyvena.
Atsakyti
vidam,parodyk is arti koks tavo dabar rs strast blush2.gif
Atsakyti
Rytoj prie dienos šviesos nufotkinsiu žiedą.
Papildyta:
Va aš kokį gražų šviesialapį gavau dovanų, o pas mane leidžia lapukus jau beveik žalius. Ir beveik visi margalapiai taip daro, tai vot kodėl galvoju pakabinti lempą, nes labai noriu margų lapukų.

user posted image user posted image
Atsakyti
o kokia veisle to margio blush2.gif
Atsakyti
Jan Somnenije 4u.gif
Atsakyti
oj na jau sito tai lapai ispudingo grozio bigsmile.gif
Atsakyti
Pražydo mažosios mergytės wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 27, 18:47)
Jan Somnenije   4u.gif

Jie turėtų būt alyų atspalvio, net abejojau ar nesumaišyta, bet atrodo lyg ružavėja.
Kad pradėjo augt žaliasniais lapeliais gerai, sustiprės augalas. Šiai ši veislė gražų margumą pas mane išlaikė, tik galop pati neišsilaikė blush2.gif

Kiek prisimenu, spalvas gerai išlaikydvo miniukės. Kažkur FB nuotraukų yra g.gif
Atsakyti
Nebeturi jos ? Jei užsimanysi pavasarį galėsiu duoti lapų .
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mano JAN Somnenie,tik dar be ziedu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(silvija72 @ 2015 11 28, 21:09)
mano JAN Somnenie,tik dar be ziedu

Gražuolė jau dabar wub.gif
Atsakyti