Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Sėjinukai tai savaime suprantama, bet kai duotas vardas ir nepamatysi koks iš tikrųjų turi būti, tai jau nei šis nei tas. Kai aš apie sanpaulijas dar nieko nenusimanau, tai man tos šviesios pamargintos visos vienodos biggrin.gif
Atsakyti
Siuliciau palaukti antro zydejimo,nes pirmas nevisada buna idealus,tuo labiau kad raudona spalva yra,gal kas nepatiko,kaip "Moroznaja Visnia",vienas zydejimas gali buti svesiasnis,kitas tamsesnis.
Ir nenusiminkite,suprantu kad norejote raudonos,tai gal paieskokite kokia tikrai raudona Arcturus,Arapahoe,Emergency,Бой быков.O sita jei ir suspartuos,gal bus dar grazesne,nes as pati turiu dvi veisles butent del ju sportu,pacios veiles gal ir neauginciau,nes yra analogisku,kurie patinka labiau,bet ju sportus devinu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 22 lapkričio 2015 - 15:25
Kai aš ne kolekcionierė, tai per daug ir nepergyvenu irnesakyk.gif
Tik tiek kad rinkausi kuo įvairesnių spalvų , o gali nutikti kad visos bus panašios. Nes rinkdamasi nesigilinau apie veislę - gražu ir imu biggrin.gif Bet gi ne karo metas, pavasarį įsigysiu kitokių, paklausiusi jūsų patarimų apie patvarias veisles 4u.gif
O gal dar bus įvairių ir pas mane mirksiukas.gif Juk dar daug nežydėjusių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 22, 18:48)
Kai aš ne kolekcionierė, tai per daug ir nepergyvenu irnesakyk.gif

Man atrodo drąsiai gali vadintis kolekcioniere rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Eik tu , kokia kolekcionierė kad tik kelis pavadinimus atsimenu biggrin.gif Geriau sakyk išprotėjusi gėlių mėgėja ar mylėtoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vienas sportininkas mano komandoje biggrin.gif Galėtų sportuoti į tamsiąją pusę, o ne į šviesią.

LE-Aisedora

user posted image
Atsakyti
Vidam, manau tavo sportinikai dar susitvarkys smile.gif
Atsakyti
Bus matyt kaip toliau elgsis , gal nusibos sportuoti mirksiukas.gif

Apžiūrėjau kokie reikalai perykloje, tai pas mane albinosų vaikų yra biggrin.gif

Penny Lowers

user posted image

RS-Ariadna

user posted image

Ma's Stewed Tomato

user posted image
Atsakyti
gal jiems sviesos truksta todel balti, veliau pazaliuos?
Atsakyti
Neturiu supratimo ko jiems trūksta g.gif Visi stovi toje pačioje dėžutėje ant palangės, kiti išperėjo žalius vaikučius, o šitie - tokius nubalusius, lig tamsoje būtų augę g.gif Žiūrėsiu kas čia toliau bus...Jei nepažaliuos teks auginti tokiais lapais, aišku jei užaugs.
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 23, 16:16)
Jei nepažaliuos teks auginti tokiais lapais, aišku jei užaugs.

negalima atskirti kol nepažaliuos, atskirti tokie bechlorofiliai negali gyventi. Kodėl taip būna ir aš nežinau, bet keletą tokių turiu irgi.
Atsakyti
Taigi margalapiai smile.gif Vaikučiai kartais būna net ne margi, o balti/gelsvi. Reikia patręšt azotu, kad kažkiek pažaliuotų, man atrodo turi bent pusė lapo dengt žaluma, kad atskirt vaikutį.
Pas mane mažai tokių buvę, bet ir ne su visais pasisekė cool.gif
Atsakyti