Sėjinukai tai savaime suprantama, bet kai duotas vardas ir nepamatysi koks iš tikrųjų turi būti, tai jau nei šis nei tas. Kai aš apie sanpaulijas dar nieko nenusimanau, tai man tos šviesios pamargintos visos vienodos

Siuliciau palaukti antro zydejimo,nes pirmas nevisada buna idealus,tuo labiau kad raudona spalva yra,gal kas nepatiko,kaip "Moroznaja Visnia",vienas zydejimas gali buti svesiasnis,kitas tamsesnis.
Ir nenusiminkite,suprantu kad norejote raudonos,tai gal paieskokite kokia tikrai raudona Arcturus,Arapahoe,Emergency,Бой быков.O sita jei ir suspartuos,gal bus dar grazesne,nes as pati turiu dvi veisles butent del ju sportu,pacios veiles gal ir neauginciau,nes yra analogisku,kurie patinka labiau,bet ju sportus devinu
Ir nenusiminkite,suprantu kad norejote raudonos,tai gal paieskokite kokia tikrai raudona Arcturus,Arapahoe,Emergency,Бой быков.O sita jei ir suspartuos,gal bus dar grazesne,nes as pati turiu dvi veisles butent del ju sportu,pacios veiles gal ir neauginciau,nes yra analogisku,kurie patinka labiau,bet ju sportus devinu

Kai aš ne kolekcionierė, tai per daug ir nepergyvenu
Tik tiek kad rinkausi kuo įvairesnių spalvų , o gali nutikti kad visos bus panašios. Nes rinkdamasi nesigilinau apie veislę - gražu ir imu
Bet gi ne karo metas, pavasarį įsigysiu kitokių, paklausiusi jūsų patarimų apie patvarias veisles
O gal dar bus įvairių ir pas mane
Juk dar daug nežydėjusių

Tik tiek kad rinkausi kuo įvairesnių spalvų , o gali nutikti kad visos bus panašios. Nes rinkdamasi nesigilinau apie veislę - gražu ir imu

O gal dar bus įvairių ir pas mane

QUOTE(Vidam @ 2015 11 22, 18:48)
Man atrodo drąsiai gali vadintis kolekcioniere

Eik tu , kokia kolekcionierė kad tik kelis pavadinimus atsimenu
Geriau sakyk išprotėjusi gėlių mėgėja ar mylėtoja

Vidam, manau tavo sportinikai dar susitvarkys

gal jiems sviesos truksta todel balti, veliau pazaliuos?
Neturiu supratimo ko jiems trūksta
Visi stovi toje pačioje dėžutėje ant palangės, kiti išperėjo žalius vaikučius, o šitie - tokius nubalusius, lig tamsoje būtų augę
Žiūrėsiu kas čia toliau bus...Jei nepažaliuos teks auginti tokiais lapais, aišku jei užaugs.

QUOTE(Vidam @ 2015 11 23, 16:16)
Jei nepažaliuos teks auginti tokiais lapais, aišku jei užaugs.
negalima atskirti kol nepažaliuos, atskirti tokie bechlorofiliai negali gyventi. Kodėl taip būna ir aš nežinau, bet keletą tokių turiu irgi.
Taigi margalapiai
Vaikučiai kartais būna net ne margi, o balti/gelsvi. Reikia patręšt azotu, kad kažkiek pažaliuotų, man atrodo turi bent pusė lapo dengt žaluma, kad atskirt vaikutį.
Pas mane mažai tokių buvę, bet ir ne su visais pasisekė

Pas mane mažai tokių buvę, bet ir ne su visais pasisekė