Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

nuo topo tai man nesiraito niekas, gal per stiprus buvo.

O nuo vabaliukų ir kirmėliukų užtektų aktara paliet, tik stipria, ir nereikės žiedų gadint.

O vat aš tai priešingai - jei laikina dėčiau ant grindų. O jei ne laikina - tai nieko nepasakysiu, ta tema nekompetetinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 10 liepos 2015 - 10:15
QUOTE(dzūkė @ 2015 07 10, 10:13)
Norėkit biggrin.gif , labai gera.

Nooriuu biggrin.gif jei bus lišnų rizomų užsiprašau iš anksto smile.gif ir kitokių norėsiu, bet galiu neužmatyti kai bus realizacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 07 10, 12:37)
Nooriuu  biggrin.gif  jei bus lišnų rizomų užsiprašau iš anksto  smile.gif ir kitokių norėsiu, bet galiu neužmatyti kai bus realizacija smile.gif

Manau bus, nes per klaidą antras vazoniukas tokios pražydo.O dvi gautos veislės apskritai kažkur pradingo unsure.gif

Atsakyti
Kaip gerai assa.gif gal sumaišė kas siuntė, atsiuntė vienodas g.gif o gal dar atsiras , jei ne visos žydi...
Atsakyti
Vidam, tai taip, sumaišyta. Bet svarbiausia vieną padengiant sumaišymu, dar dviejų nėra, atrodo nenunyko g.gif , o pradžioje skaičiuj visos buvo. Mistika biggrin.gif

O Rondul's Kristin vistik man patinka wub.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Bristol"s Very Berry labai tokia linksmutė wub.gif

Tegu sako kas ką nori.Roundul's Kristin man irgi patinka. Vienintelis trūkumas - žiedynkočiai ilgi kaip meškerykočiai
Atsakyti
O man kaip tik patinka strepsai su ilgais žiedkočiais, svarbu nulaiko galvas smile.gif mano kaimynė irgi labai džiaugiasi Kristin, sakė pats gražiausias iš jos turimų biggrin.gif ir pas mane vaikas žydi smile.gif
O man nepavyko naujos veislės išvesti, tik pirmas žiedelis Bristol's Very Best buvo toks gražus smile.gif

Atrodo visai neseniai tvarkiau strepsyną, vėl verkiant reikia tvarkyti , daug lapų nužydėjusių ir yra sutankėjusių. Gal po savaitgalio prisiruošiu, nes jei kas ateis bus sarmata parodyti biggrin.gif nes mano svečiai pirmiausiai eina apžiūrinėti gėlių biggrin.gif
Atsakyti
man ir patinka ilgais ziedkociais,va Verso pas mane vienintelis ant palanges, kurio ziedu nieks neuzstoja biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už atsakymus-pasiūlymus, bet... nėra tame balkone langų, nėra ką dengti. Dėti ant grindų negalėsiu.. Na, kaip nors...
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2015 07 10, 22:09)
Ačiū, merginos, už atsakymus-pasiūlymus, bet... nėra tame balkone langų, nėra ką dengti. Dėti ant grindų negalėsiu.. Na, kaip nors...

tada vienintelis patarimas išnešti apsiniaukusią dieną, kad pamažu pratintųsi prie spinduliuotės. Mano kai kurie stovi saulėje, niekas ten nenudega, jeigu laikomasi elementarių sąlygų - pripratinti, nepastatyti persodintų ir neprigijusių ir juo labiau - šlapiais lapais. Apdegs jeigu bus vandens lašų, kondesato ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2015 07 09, 17:42)
Nuo dar gana kaitrių spindulių ketinu pridengti tiulio užuolaida.

Aš irgi supratau kad langą uždengsi smile.gif o tu galvoji pačius strepsus uždengti. Jei būtų kitos gėlės sakyčiau kad vežk pas mane, sustatysim ant stalo prie lango ir pabūtų tuos kelis mėnesis.Bet strepsių tai ne ne ne. Nes moku numarint ypač per karščius smile.gif
Atsakyti
Gėlių kankintoja rolleyes.gif
user posted image
Ambroise Verschaffelt
Atsakyti