Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

QUOTE(Vidam @ 2015 07 14, 09:41)
Dzūke,labai gražu  wub.gif  ar čia veislės tokios kompaktiškos ar priklauso nuo augimo sąlygų? Pas mane achimenės aukštos, virsta į šonus, atrodo kaip svyrančios būtų g.gif

Nesidomėjau jų charakteristikom, jeigu kažkur tokios yra. Pagal augimą manau tokios kompaktiškos turi būt g.gif
Pvz. Sauline 40cm pasiekus.

O šiaip yra ir svyrančių biggrin.gif

Dalele, žavu wub.gif Pas mane Shy Sun daug žiedų su tuščiais viduriukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 14 liepos 2015 - 09:44
Dalele, dzūke, nuostabios jūsų achimenės wub.gif thumbup.gif Jaučiu, pavasariop kai užeis baisinis norėjimas doh.gif
Vidam, būna achimenių visokių - tiesiai augančių ir svyrančių, aukštų, žemių ir visiškai miniatiūrinių. Jei per visus kraustymusis nepamečiau popierinio katalogo, galėsim mudvi pavartyti kada žiemą, pasirankioti "norėjimų" mirksiukas.gif Ten pažymėta ir augalų aukštis, ir augimo pobūdis.
QUOTE(Vidam @ 2015 07 11, 08:15)
sakyčiau kad vežk pas mane, sustatysim ant stalo prie lango ir pabūtų tuos kelis mėnesis.Bet strepsių tai ne ne ne.

Ne, ne, ar strepsai, ar ne strepsai, tikrai kitam žmogui neužkraučiau 30-40 vazonų priežiūros. Sprendimas iki šalčių - jau aiškus, kai artės minusinės temperatūros, galvosiu, ką toliau daryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 liepos 2015 - 10:51
QUOTE(ausrazs @ 2015 07 14, 11:51)
Jei per visus kraustymusis nepamečiau popierinio katalogo, galėsim mudvi pavartyti kada žiemą, pasirankioti "norėjimų"  mirksiukas.gif Ten pažymėta ir augalų  aukštis, ir augimo pobūdis.

drinks_cheers.gif nes kai pasižiūriu į nuotraukas tai kyla noras turėti mirksiukas.gif jau negaila ir pinigų achimenėms lotuliukas.gif Dar tikiuosi iš dzūkės įsitaisyti pulkelį mirksiukas.gif

Atsakyti
Merginos, o kur galima achimenių įsigyti?
Atsakyti
Merginos virusą skleidžiat lotuliukas.gif
Atsakyti
Achimenių klauskit pas augintojas, gal kas parduos, nes šiemet atrodo, kad nauja mada pagavus ir daug kas augina. Arba užusieny. Selekcijos lopšys - Rumunija lyg g.gif Bet pas mus nežinau ar yra kas tiesiogiai sugeba iš ten nusipirkt g.gif Na ir šiaip - jų masinis pardavimas yra rizomų stadijoje ir pavasarį. Augalus parduoda labai mažai kas.

user posted image
čia apie tas, kur belekiek kainuoja - žiedo dydis lenkia kitas.

user posted imageuser posted image
tingiu vardų ieškoti, tai tik šiaip kasdieną praskaidrinsiu. Paskutinė Ugly Girl. Turiu pora įšaknydintų viršūnių, čia tokia ir žydi. Žiemą greičiausiai neturės ramybės periodo ir reikės laikyti po lempom, kad gumbelį užaugintų. Jei kas nori - prašom. Tik iš karto pasakau - jų kainos kandžiojasi.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2015 07 14, 13:38)
Merginos, o kur galima achimenių įsigyti?

Galima iš auginančių jas forumiečių, galima iš užsienio kolekcininkų (paieškos reikšminiai žodžiai buy achimenes online) Neretai už gerą kainą galima nukauti iš ebay.

Ingriga, šitas virusas malonus mirksiukas.gif

rusma, labai faina taškiukė wub.gif Bet ar čia achimenė? Žiedeliai labiau primena minisiningiją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 liepos 2015 - 13:25
Rusmos tik pirma nuotrauka su achimenėmis pagal mane g.gif O tai kokia orentacinė kaina tų besikandžiojančių ?
Atsakyti
Vidam, regis, Tu teisi, geriau įsižiūrėjau - achimenės tik viršutinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2015 07 14, 14:11)
Merginos virusą skleidžiat  lotuliukas.gif

Taip taip, paleido spalvotą virusą.Tradicinės spalvos (violetinė) auginu jau kokius 7-8 metus.
Papildyta:
QUOTE(ausrazs @ 2015 07 14, 14:20)
Galima iš auginančių jas forumiečių, galima iš užsienio kolekcininkų (paieškos reikšminiai žodžiai buy achimenes online) Neretai už gerą kainą galima nukauti iš ebay.

Ingriga, šitas virusas malonus  mirksiukas.gif

rusma, labai faina taškiukė  wub.gif Bet ar čia achimenė? Žiedeliai labiau primena minisiningiją

O kokiu metų laikų pas forumietes galima teirautis dėl įsigijimo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano senutei violetinei achimenei gal jau dvidešimt metų - augino bobutė, atplėšė mamai, ši sesei, aš prisiminusi a.a. bobute atsiplėšiau iš sesers. Kai ji man patinka - nei lakstyt aplink, nei vargt. O štai paprastutį baltą streptokarpą nugalabijau - nžnau kas jam nepatiko, linko linko lapeliai (ar laisščiau, ar nelaisčiau, ar lėkštelėn pyliau), tai nukirpau lapą, įkišau žemėn po stiklainiu, o motinėlė šiukšlynan iškeliavo, kad namų vaizdo gaišenom negadintų.
Užtat spalvotą achimenę tikrai mylėčiau wub.gif
Atsakyti
Pas mane tai DS Fifa firfinasi doh.gif neitinka jai kažkas g.gif
Atsakyti