Gražios achimenės.Neužsikabinau,kiek Vėtros dėka turiu,tiek gana.Achimenės kol žydi gražu, o paskui žagarų krūva,bet kur nenukiši,nepamirši, reikia gi joms jėgų pasikrauti žiemos miegui ir atsibudimui.
O pas mane DS Fifa elgiasi pavyzdingai,tiesa, tikėjausi didesnių žiedų.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 14, 17:03)
Achimenės kol žydi gražu, o paskui žagarų krūva,bet kur nenukiši,nepamirši, reikia gi joms jėgų pasikrauti žiemos miegui ir atsibudimui.
Lisitėja2, jus perfrazuodama pasakysiu: man strepsai gražu, kol žydi, žiemą - lapų krūva

Achimenių stagarų nebūtina laikyti - galima šakeles nukirpti prie pat substrato. Aš statau bet kur, nes ne sezono metu šviesos achimenėms nereikia, ir prisimenu tik retkarčiais, padrėkinu substratą, kad rizomos nesudžiūtų.
Ir man tas pats , su achimenėm nebuvo jokios bėdos. Numečiau ant žemės ir net pamiršusi buvau, net nelaistytos peržiemojo. Aišku turėjau tik dvi, bet manau nesudarytų sunkumo ir daugiau.
QUOTE(ausrazs @ 2015 07 14, 17:11)
vsiškai sutinku
Bet gi trepinėji apie tas lapų krūvas, ir žiema ne tokia ilga atrodo

Iš tikro, tai pačios pačiausios achimenės yra išvestos Serge Salibos
Va, čia tas gesnerejinių virusas:My Webpage
Mes perkamės iš tokio vyruko gyvenančio Baltarusijoje. Jis gauna visas naujienas iš Salibos. Kainos nemažos, ber niekur kitur nėra tokio pasirinkimo, kaip pas jį. Problema būna tik kaip tas achimenes iš jo pasimti. Kartais jis atvažiuoja į Lietuvą, šiemet aš pati važiavau į Minską, į šunų parodą su savo šunimi, tai tas achimenes taip pasiėmiau. Žinoma, jau daug kas jas augina, tai vasario mėn. derlių tikrai skirstome
.
Dar truputis žiedų:
Ivory Blush

Light Blue

Tropical Punch

Mes perkamės iš tokio vyruko gyvenančio Baltarusijoje. Jis gauna visas naujienas iš Salibos. Kainos nemažos, ber niekur kitur nėra tokio pasirinkimo, kaip pas jį. Problema būna tik kaip tas achimenes iš jo pasimti. Kartais jis atvažiuoja į Lietuvą, šiemet aš pati važiavau į Minską, į šunų parodą su savo šunimi, tai tas achimenes taip pasiėmiau. Žinoma, jau daug kas jas augina, tai vasario mėn. derlių tikrai skirstome

Dar truputis žiedų:
Ivory Blush
Light Blue
Tropical Punch
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 14, 19:35)
Iš tikro, tai pačios pačiausios achimenės yra išvestos Serge Salibos
Va, čia tas gesnerejinių virusas:My Webpage

Moterie, o jūs SAŽINĘ turite

QUOTE(ingriga @ 2015 07 14, 21:28)
Aš kaip kokia ragana užkratą nešioju

QUOTE(Dalelė @ 2015 07 14, 22:32)
va tas ir yra jų didžiausias minusas, kad piečiau mūsų jos dieviškai atrodo lauke, loveliuose, terasose, o pas mus per šalta joms. Palangių gaila, ant palangių strepsai. Tai va taip ir kovoju su jom - paveiksliukai gražu, stagarų stadija erzina, išmušt iš jų viso ko geriausio neturiu sąlygų.
Rusma , trečią valandą nakties reikia būti lovytėje, o ne SM
O kas liečia vietos stoką, tai pačios kaltos esam, kad nesuvaldom savo norų. Reikia auginti tiek kad gėlėms būtų patogu, bet kur čia susivaldysi...reikia stiprių nervų ir gerų stabdžių
Aš dar šiek tiek save riboju, jau retai atleidžiu stabdžius, bet ir tai namai kaip kokiam šiltnamyje. Pačią nervina, bet žinau kad kitaip nebus, ant palangės viena gėlė niekada nestovės
Apsiraminu, kai internete pasižiūriu foto kur visos sienos stelažais nustatytos

O kas liečia vietos stoką, tai pačios kaltos esam, kad nesuvaldom savo norų. Reikia auginti tiek kad gėlėms būtų patogu, bet kur čia susivaldysi...reikia stiprių nervų ir gerų stabdžių

QUOTE(Vidam @ 2015 07 15, 08:34)
Rusma , trečią valandą nakties reikia būti lovytėje, o ne SM

cha cha cha - aš keliuos trečią, kartais pusę trijų, kol kavos išgeriu ir SM apvartau. Čia sunku pasakyt, kas kaltas - ar nemiga, kad turiu tiek augalų, ar tiek augalų ir nuo jų nemiga

QUOTE(Dalelė @ 2015 07 14, 22:32)
Aš kaip kokia ragana užkratą nešioju
Va, pažiūrėsite tas nuotraukas ir jums ne kas bus
Vietos ant palangių iš vis nebeturėsite 

Tai ir taip nera

Rusma

QUOTE(ingriga @ 2015 07 15, 09:20)
o pietine netinka nei tam, nei tam
tai lieka tik seile i foto pavarvinti
Rusma
o kada tu miegoti eini 

Rusma

tink achimenėms pietinė, jeigu dar truputį pritemdyti, tai tikrai tinka. Gi net lauke ant saulės auga

Čia kaip kada - tradiciškai apie 9, bet plius minus valanda yra normalu. Žodžiu, aš prie vištų pagal dienos režimą. Naujų metų beveik niekad nesulaukiu, gali nors ir bulves šalia tarkuot.