Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

QUOTE(rusma @ 2015 07 15, 09:32)
Čia kaip kada - tradiciškai apie 9, bet plius minus valanda yra normalu. Žodžiu, aš prie vištų pagal dienos režimą. Naujų metų beveik niekad nesulaukiu, gali nors ir bulves šalia tarkuot.

Na, 9 val. einant miegoti, nenuostabu, kad jau trečią keliatės. Suprantu vasarą- gražu, saulė teka smile.gif , bet žiemos metu schmoll.gif ..labai jau ilgu laukti ryto kol prašvis lotuliukas.gif
Achimenės man kaip tik patinka, kad reikalauja nedaug priežiūros. Ir jokių stagarų, rudenį visos keliauja į rusį, ten ir pasiruošia žiemai. O pavasarį vėl iš rūsio, trumpam ant palangių (tik gaila, kad vietos joms labai mažai skiriama, gauna kone blogiausias) ir į lauką.
Dar truputis žiedų.
Pati graiausia Yellow English Rose smile.gif
user posted image

Cattleya
user posted image

Tropical Dusk
user posted image
Atsakyti
Dalelė toliau pribaiginėja grožybėmis swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 15, 10:10)
Pati graiausia Yellow English Rose smile.gif

Užsiprašau rizomą notworthy.gif

Catteya ir pas mane jau išsiskleidė žiedelis. Toks žydras dūminis wub.gif

Dalelė, o pas tave lauke gauna lietaus ar sąlygos pastogėje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 15 liepos 2015 - 09:56
Dalele ar jūs turit kokį albumą kur būtų galima pasižiūrėti ką auginat ?

Užkrėsit čia visas achimenių virusu. Bet jums bepigu tiek auginti kai turit kur vasarą išnešti irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 07 15, 10:55)
Dalele ar jūs turit kokį albumą kur būtų galima pasižiūrėti ką auginat ?

Albumo kaip ir nėra, nes labai daug achimenių šiemet per žiemą praradau. Tikriausiai perdžiuvo, nes žiema per šilta buvo. Tai dabar kelios naujos ir kelios senos belikę.
Dzūke, primink man apie rizomas pavasarį smile.gif
Kai kurios achimenės auga balkone PR pusėje, tačiau ten nei lietus užlyja, nei saulės spinduliai neužšviečia. Kitos, kurios jau galingos ir turi daug rizomų susodintos į didelius vazonus ir sudėliotos ant laiptų. PV pusėje. Tačiau ten visą laiką ažūrinis šešėlis nuo pušies ir lietus ne visada užlyja.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 07 15, 09:32)
tink achimenėms pietinė, jeigu dar truputį pritemdyti, tai tikrai tinka.

doh.gif nenarvuokit lotuliukas.gif nes is to puslapio tai beveik visu noreciau doh.gif

QUOTE(ausrazs @ 2015 07 15, 10:28)
Dalelė toliau pribaiginėja grožybėmis  swoon.gif

drinks_cheers.gif
kaip man tos rozytes patinka wub.gif Dalele pavasari laiskais su prasymais uzmetysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 07 15, 11:37)
Albumo kaip ir nėra, nes labai daug achimenių šiemet per žiemą praradau. Tikriausiai perdžiuvo, nes žiema per šilta buvo.

Mat kaip g.gif Aš galvojau kad jos nemirtingos, o pasirodo reikia ir jomis rūpintis biggrin.gif Ateičiai turėsiu omeny biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 07 15, 11:58)
Mat kaip  g.gif Aš galvojau kad jos nemirtingos, o pasirodo reikia ir jomis rūpintis  biggrin.gif

Dilgele pasisodink namie ir ta turesi rupintis kad neuzsilenktu lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Tiesiog ryškiai rožinė, saldaininė.Pavadinimas pamestas.

Vidam, nemirtingos būna tik plastmasinės gėlės lotuliukas.gif Bet ir jos kartais nepatogiai nukrenta.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 15, 21:45)
Vidam, nemirtingos būna tik plastmasinės gėlės lotuliukas.gif Bet ir jos kartais nepatogiai nukrenta.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dėkui kad paprotinot lotuliukas.gif o tai aš maniau kad tik strepsiai ir sanpaulijos mirtingi biggrin.gif
Atsakyti
Vidam, prašau neįsižeisti. 4u.gif Žiūri kitos augina klivijas, amrilius visokius.O man šitos neina.Vienas žydėjimas ir batai, arba neprabunda po poilsio, arba žiedų niekada nesulaukiu.Pasiguodžiau draugei, tai stebėjosi, stebėjosi,sako dar reikia taip sugėbėti. blush2.gif Dabar turiu parduotuvinė kažkokią ismenė ar kaip ten.Lapija dideliausia, o žiedų nei kvapo. O šitos cibulinės skaitosi prie nenužudomų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 liepos 2015 - 22:07