Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

QUOTE(Vidam @ 2015 10 06, 18:17)
Gal dar šiąnakt nesmogs šalnos g.gif  mano pelargonijos dar lauke, galvoju jau rytoj iškasti, bet jei nušals šiąnakt tai bus labai gaila...

Mieste gal dar nebus, bet šiaip tai labai panašus į šalną, vėjas šaltas, dangus giedras, temperatūra greitai krenta. Vakar tai buvo akivaizdu, kad nebus, nors gąsdino.

pelargonijos lauke augę kažkiek atlaiko, pora laipsnių kokių pakelia. Nors gerai čia man pliurpt - aš mamos numylėtines šiandien visas į rūsį sunešiojau. Tikinau, kad nenušals, bet tol ramybės nedavė, kol nesutvarkėm.
Atsakyti
Tai va, jūsų mama rami miegos, o man rūpės. Bus kaip bus, jau dabar naktį nekrapinėsi, juo labiau kad reikia iškasti. Rytoj tai jau tikrai tvarkysiuosi.
Atsakyti
Grįžinėjau iš sostinės, tai temperatūra +4-+3 laikosi., tikrai kaimuose ir prie raistų bus šalna.Mieste ,prie pastatų šalnos ne tokios baisios. Nenušals dar šią naktį.
Atsakyti
Mano šeimyna niekaip nesupranta, kam reikia tiek daug tų strepsų, jei jie visi vienodi. Bandžiau rodyt ir aiškint, kad skiriasi žiedai tiek spalva, tiek dydžiu, o jiems vistiek vienodi biggrin.gif Nedomina mano vyrų gėlės visiškai. Galiausiai paprašiau, kad išrinktų gražiausią. Laimėjo Lolita.

user posted image

Atsakyti
Labai graži Lolita wub.gif Graži kataloginė nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
grazuole lolita
Atsakyti
Dailiai išauginta Lolita thumbup.gif
Reikia džiaugtis, kad vyrų nedomina gėlės, o tai dar sugalvotų auginti ką.
Vyrams visi strepsai vienodi, o mums ,moterims visokie varžtai niekuo nesiskiria mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif tikra tiesa
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 10 08, 18:07)
Vyrams visi strepsai vienodi, o mums ,moterims visokie varžtai niekuo nesiskiria mirksiukas.gif

Oi, mano specialybė - metalo pjovimo staklės, įrankiai, įtaisai ( KPI ) , todėl man visokie varžtai ir veržlės labai mieli biggrin.gif Beje, ne tik tarybiniais laikais, bet ir dabar su jais tenka kasdien dirbt, todėl gėlytės - tikra atgaiva.
Man irgi Lolita labai patinka, bet jei reiktų iš visų rinktis tik vieną - rinkčiausi Split.
Atsakyti
O man Split nepatiko schmoll.gif Kiek atsimenu pas mane nebuvo proporcijos, žiedai buvo per maži palyginus su lapija.
nute2 parodykit savo Split net įdomu pažiūrėti, gal tik pas mane buvo nevykusiai užaugęs.
Atsakyti
Ankstesniais metais jis man gražiau nuaugęs būdavo, o šiemet visai nefotogeniškas .Žiedkočiai pasikraipę, reiktų paremt, nes kartais net atsigula ir verčia strepsą, bet vistiek jis man labai labai patinka.

user posted image

Atsakyti
user posted image
Atsakyti