Jooo... Split ir pas mane tokie žiedeliai buvo. Tik viena nuotrauka yra išlikusi žydėjimo pradžioje, kai dar nedaug žiedų buvo.
Gražus Wow kažkaip buvau nepastebėjusi kad tokie gražūs jo krašteliai
Jooo... Split ir pas mane tokie žiedeliai buvo. Tik viena nuotrauka yra išlikusi žydėjimo pradžioje, kai dar nedaug žiedų buvo.
QUOTE(nute2 @ 2015 10 10, 23:18)
Supernova. Žiedeliai nedideli, bet gražūs.
Labai grazi nuotrauka
QUOTE(nute2 @ 2015 10 10, 22:18)
Supernova. Žiedeliai nedideli, bet gražūs.
Gražu
Aš džiaugiuosi tik pavieniais žiedais - prasiskleidė pirmas žiedelis. Ačiū Silvijai (kuri nemoka skaičiuoti
Oho Silvija kaip gražiai pas tave žydi
Pas mane tik po kelis žiedukus turi. Ir dauguma pumpuriuojasi negi nejaučia kad ruduo ir reikia ilsėtis
iš vis šiemet pas mane liūdnas vaizdelis, neturiu normalių, visi atrodo kaip paaugliai.
Pas mane tik po kelis žiedukus turi. Ir dauguma pumpuriuojasi negi nejaučia kad ruduo ir reikia ilsėtis
Gražuolis dzūkiukas
O aš, ko gero DZ Jaunystę visai praradau, gal per stebūklą kur fragmentukas bus likęs.
Anksčių turėjau, bet sėti patingėjau.Pilna vazonikų ir be to
Anksčių turėjau, bet sėti patingėjau.Pilna vazonikų ir be to
O aš iš kart nuskinu ankštis, kai tik pamatau. Nes tikrai netraukia sėjimas.
Ir man nesiseka su dzūkeliais. Tupi keli fragmentai , lauksim vaikų. Labiausiai tai gailėjausi DZ-Kerėtojos, kurios visiškai nepavyko išsisaugoti, nes ten nerealus strepsius. Bent man gražiausios formos žiedai iš visų turėtų
Ir man nesiseka su dzūkeliais. Tupi keli fragmentai , lauksim vaikų. Labiausiai tai gailėjausi DZ-Kerėtojos, kurios visiškai nepavyko išsisaugoti, nes ten nerealus strepsius. Bent man gražiausios formos žiedai iš visų turėtų
kokie grazuoliukai