QUOTE(Vidam @ 2015 10 18, 10:49)
O jie sau bujojo ir nepuvo ir nemirė.

Jūsų auginimo ypatumais man atrodo stebėjosi visas forumas. Aš daug kuo stebiuosi, kai pamatau kai kurias mūsų augintojų nuotraukas, tik pliurpti tingiu, tai tik pagalvoju, ką daryčiau kitaip ir pasilieku savo mintis sau.
man augo geltoname smėlyje, grynam komposte, visokiuose mišiniuose, kokius tik sugebėjau sugalvoti - su mėšlu, be mėšlo, su biohumusu, su miško paklote, su spygliais ir t.t. Klausimas tik kaip ilgai - kartais iki sezono pabaigos, kartais ilgiau, kartais trumpiau

Kai kurie dar ir kaip bujodavo, tik paskui arba užsilenkdavo arba ne

. Eksperimentų man reikia kaip oro, kitaip turbūt pasigaučiau depresiją arba nieko nebeauginčiau, man būtų nebeįdomu. Va Lisitėja su šalnom nustebino. Kad žmonės fotkina ant sniego esu mačiusi, bet kad atlaiko nedidelį minusą ilgesnį laiką - nesitikėjau.
O kad vazonėlio dydis tiesiogiai proporcingas nupuvimo greičiui turbūt viena iš pirmųjų išmoktų pamokų. Nemoku auginti dideliuose vazonuose, tai ir sakau - pas mane supūtų. Gavau penktadienį įšaknydintą eschinanto šakelę. Iškračiau iš 9uko, nuploviau šaknis ir pasodinau į
stopkę. Įpročiai nesikeičia