Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpų namai (23), gesnerijinių mylėtojų kam

QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 04, 12:08)
Lenkaitė Irena.Man gana tiekos žiedų ir lapų.Kam reikia kepurėlės šis strepsas nepatiks.

Aš mėgstų kepurėles, bet tokių žiedų nereikia daug.Maniškė Renia per žydėjimo piką net negraži buvo, susigrūdę tie žiedai net nematyti to grožio. O dabar kai praretėjo visai kitaip atrodo.

Pas mane irgi bus blogai su strepsiais dėl karščio. Nuo vakar kai kas nuleipę,svarbiausiai drėgni ir nuleipę. Pernai dar kilnojau nuo palangės, o šiemet jau jų per daug, o kitas dalykas, tada nuo pūkuotės nėra kaip apsaugoti. Ai palieku kaip yra, kas bus tas.

karambole gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 04, 12:28)
Na,Karambole,pavarot,kas per žydėjimas.O ten centre,toks rožinis su geltonu ar DS Karamelka?Baisiai laukiu saviškio žydėjimo,bet dar labai mažiukė mano Karamelka.

Aciu 4u.gif Tikrai taip, Karamelka. Bet jau nebeturiu, kaip visada - perlaisciau verysad.gif Siap tai ryski, gal ir nieko tokia, bet ziedo forma man nelabai patiko, labiau megstu didesnius, atvirus ziedus... Dabar jau zydi DS-Chors, tai uzskaitau kaip Karamelkos pakaitala, vis spalvine gama i ta puse ax.gif
Atsakyti
user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image
Atsakyti
user posted image
įspūdingas žiedo dydis. Metus auginau iš lapo, bet tikrai buvo verta wub.gif

user posted image
senas, bet pas mane labai gerbiamas mėlynukas

user posted image
kažkas įdomesnio, tik nepavyko nufotografuoti smile.gif

user posted image
Baigiasi jau jos paradas, bet dar šiek tiek liko biggrin.gif

user posted image
bliūdukų sėklas auginu, teoriškai turėtų neužmegzti, gi silvanas, tai man įdomu - gal vis tik užmezgė lotuliukas.gif)

user posted image
negeltoni lapai, net nesuprantu, kodėl taip spalvas kraipo. 4 nuotraukas padariau - visose šitaip doh.gif

user posted image
Pirmas žiedas.

user posted image
Tiesiog alsuoja ramybe. Aišku, bus kas pasakys, kad blyškus beveidis, bet man labai norisi tokį vieną kitą turėti, kad būtų kam papūgas atmušinėt smile.gif
Atsakyti
maniskis ds xors

user posted image

azure giant

user posted image

kandella

user posted image

Atsakyti
Kokie ziedai wub.gif
Atsakyti
NEW veislės, lb. patinka

Smulkiažiedė veislė ,gyvenime ryškesnė , seniai tokios norėjau
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir pora nuostabių veislių iš kolekcijos
user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Shervolet.Negalima taip su augalais,bet aš jo daugiau neauginsiu.Nežinau iš kur nepaaiškinama antipatija g.gif .Visiškai nelepus,žiedų dosnus,skrotelė vidutinė,na ir spalva ne tamsi.Nesuprantu pati,kas čia ne taip,matyt jau visko pertekusi. blush2.gif

Koks žydėjimas pas visas,bus kur žiemą palandžioti,ir nusistebėti,negi tiek žiedų buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2015 07 06, 06:30)

su mano savitai keistoku skoniu - tai jis man gražus (gyvo nemačiau, gal apsigalvosiu, nes tik ką fragmentuką pasisodinau). O šiaip aišku - skonis dalykas rimtas, jeigu erzina - reikia neauginti smile.gif. Pas mane UA Osa žydi, kurią visos išpeikėt - man tiesiog nerealiai graži, na nerealiai lotuliukas.gif

Klivijos nuotraukos šį kartą labai meniškos, dūšią kabina. Visada gražios, bet šį kartą - ypač wub.gif Gal man tiesiog nuotaika gera, jau vien dėl to, kad pagaliau atvės yahoo.gif

Vat kas erzina - tai taškuoti. Viešpatie, kaip byra žiedai - pora trejetą dienų ir viskas doh.gif
Atsakyti
Man irgi gražiai žiūrisi strepsų nuotraukos gamtoje wub.gif netgi ant palangės, jei kažkiek matosi gamtos.
Aš mėgstu kuo įvairesnius, bet Shervolet ir man nepatiko. Aišku gyvai nemačiusi ,bet pažiūrėjus į nuotrauką nepatiko, toks kūtvėla netvarkingas biggrin.gif
Pas mane trys jau neatlaikė karščio, pasodinau fragmentus o pačius įkišau į šiltnamuką .Nors sakiau kad nei vieno nedėsiu, bet nei žiedų nepamačius gaila.

Pirmas žydėjimas Wawel, kol kas labai patinka, gražūs žiedai. O kaip elgsis toliau bus matyti.

user posted image
Atsakyti
visu labai grazus ziedai man ypac Wawel, Moonlit Velvet ai ir visi kiti smile.gif
pas mane kol kas laikosi visi gerai, tik vienas naujokas truputi vysta, bet manau viskas bus gerai.
mane labai neramina, turiu isvykti 7 d. ir nzn nur savo grozius deti ir kaip padaryti, kad jie isgyventu.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 07 06, 12:40)

dažniausia tai į maišą kišama tokiais atvejais.
Atsakyti