Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Weronica - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif a tau atostogos jau matosi?
Kiaros gimtadienio šventima labai įvertintu Kruopa biggrin.gif būtent taip Kruopa įsivaizduoja tobula diena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,

pirmiausia aišku mano didžiausią simpatiją su peledieniu, pražiopsojau blush2.gif o bet tačiau maniškių nieks nesveikina ax.gif tongue.gif taigi turiu teisę ir aš ...vėluoti biggrin.gif

Erendira mačiau keliauja po Lietuvą (ar aplink) o aš labai laukiu atostogų, nors jos praeis namuose, bet vis vien atostogos ir magnunos žodžiai tikrai verti tapti aforizmu 4u.gif

Žiūrėjau vakar Kiaros ir Tutės žaidimus, taip gera, ir pagalvojau, pas šiltus žmones ir augintiniai begalo šilti...tiesiog aura 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 06 30, 12:52)

Weronica, ačiū  4u.gif .... o bet tačiau, kadangi gimtuvininkė pati išmoko kamuoliuką atnešti tai... laugh.gif

O tai galvoji katytei smagu nešt tą kamuolį vis į ta pačią vietą? tikrai ne biggrin.gif numeti ir bėgi, kad ir į antra aukštą ir lauki kol atneš ir t.t. ir pan.

Magnuna, man atostogo dar po ilgų 20 dienų...
Atsakyti
Ma irgi atostogai po ilgu 20 su uodegyte dienu smile.gif
Atsakyti
Skubam sveikinti ir mes gražuolę Kiarą bigsmile.gif Kivis dovanoja kvietką ir dainą:
"Ilgiausių metų ilgiausiųųųųųųųų..." thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 30 birželio 2015 - 12:59
QUOTE(Kivuka @ 2015 06 30, 14:57)
Skubam sveikinti ir mes gražuolę Kiarą  bigsmile.gif Kivis dovanoja kvietką ir dainą:
"Ilgiausių metų ilgiausiųųųųųųųų..."  thumbup.gif

Kivis, kad daininykas thumbup.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Su peliadieniu Kiara 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Weronica, nebloga mintis... sportas sveikata biggrin.gif

Vuojiej Diinka, ačiū už gražius žodžius mums visiems wub.gif

Ačiū visoms 4u.gif Kiviui už neblogą tenorą hihihi.gif ir Sagytei už paveikslą thumbup.gif Jei katinas paveiksle būtų trispalvis, nu akurat Kiara bigsmile.gif

Kiara nulūžo, "svečias" Tutė linksminasi viena pati, baigia man triobą subėgioti, visos grindys apibėgtos, visos sienos ir lubos skersai išilgai apibėgiotos. biggrin.gif Magnuna geriausiai tai turėtų įsivaizduoti, matė kaip moka Tutė paplastunski bėgioti thumbup.gif
Atsakyti
Mergytes, gal turit kokiu minciu sprendimu kur det (be globos namu) katyte? Sprendima reikia sia savaite priimt, iki penktadienio verysad.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 30 birželio 2015 - 13:18
Kokia gražuolė.... Patariu išplatinti skelbimus ir tuojau pat, padėsiu padalinti, facebook ir kituose gyvunu dovanojimo puslapiuose. 4u.gif

karsta.gif karsta.gif man paskyrė antrą pokalbį, toje pačioje įmonėje rytoj, jaaatkau kaip išpylė šaltas prakaitas, reikia kažkaip susistamantrinti. Nėra lengva, kalbos dar laisvai nevaldau, o noriu pasirodyti kuo geriau karsta.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 birželio 2015 - 13:30
Merginos, nera kurnors akcijos kodo edalui pet24 ar pan?
Atsakyti
Katytė fantastinė wub.gif pritariuy Busy, reik skubiai platinti nskelbimukus 4u.gif
Atsakyti