Kiaros gimtadienio šventima labai įvertintu Kruopa
Weronica -
a tau atostogos jau matosi?
būtent taip Kruopa įsivaizduoja tobula diena
Sveikutės,
pirmiausia aišku mano didžiausią simpatiją su peledieniu, pražiopsojau
o bet tačiau maniškių nieks nesveikina
taigi turiu teisę ir aš ...vėluoti
Erendira mačiau keliauja po Lietuvą (ar aplink) o aš labai laukiu atostogų, nors jos praeis namuose, bet vis vien atostogos ir magnunos žodžiai tikrai verti tapti aforizmu
Žiūrėjau vakar Kiaros ir Tutės žaidimus, taip gera, ir pagalvojau, pas šiltus žmones ir augintiniai begalo šilti...tiesiog aura
pirmiausia aišku mano didžiausią simpatiją su peledieniu, pražiopsojau
Erendira mačiau keliauja po Lietuvą (ar aplink) o aš labai laukiu atostogų, nors jos praeis namuose, bet vis vien atostogos ir magnunos žodžiai tikrai verti tapti aforizmu
Žiūrėjau vakar Kiaros ir Tutės žaidimus, taip gera, ir pagalvojau, pas šiltus žmones ir augintiniai begalo šilti...tiesiog aura
QUOTE(busycat @ 2015 06 30, 12:52)
Weronica, ačiū
O tai galvoji katytei smagu nešt tą kamuolį vis į ta pačią vietą? tikrai ne
Magnuna, man atostogo dar po ilgų 20 dienų...
Ma irgi atostogai po ilgu 20 su uodegyte dienu
Weronica, nebloga mintis... sportas sveikata
Vuojiej Diinka, ačiū už gražius žodžius mums visiems
Ačiū visoms
Kiviui už neblogą tenorą
ir Sagytei už paveikslą
Jei katinas paveiksle būtų trispalvis, nu akurat Kiara
Kiara nulūžo, "svečias" Tutė linksminasi viena pati, baigia man triobą subėgioti, visos grindys apibėgtos, visos sienos ir lubos skersai išilgai apibėgiotos.
Magnuna geriausiai tai turėtų įsivaizduoti, matė kaip moka Tutė paplastunski bėgioti
Vuojiej Diinka, ačiū už gražius žodžius mums visiems
Ačiū visoms
Kiara nulūžo, "svečias" Tutė linksminasi viena pati, baigia man triobą subėgioti, visos grindys apibėgtos, visos sienos ir lubos skersai išilgai apibėgiotos.
Kokia gražuolė.... Patariu išplatinti skelbimus ir tuojau pat, padėsiu padalinti, facebook ir kituose gyvunu dovanojimo puslapiuose. 
man paskyrė antrą pokalbį, toje pačioje įmonėje rytoj, jaaatkau kaip išpylė šaltas prakaitas, reikia kažkaip susistamantrinti. Nėra lengva, kalbos dar laisvai nevaldau, o noriu pasirodyti kuo geriau 
Merginos, nera kurnors akcijos kodo edalui pet24 ar pan?
Katytė fantastinė
pritariuy Busy, reik skubiai platinti nskelbimukus