Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Viskas, parašiau skelbimus, užsiregistravau svetainėse. Drauguose taip pat, tik ten leido mane, bet ne mano skelbimą. Todėl jei kas galit perimkit www.draugas.lt 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 birželio 2015 - 15:26
Man irgi kai kur neleido...dar idejau i skelbiu.lt ir į paskelbk.lt

Man daugas.lt blokuota įmonėj biggrin.gif nebūsim vadinas draugėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 30 birželio 2015 - 15:37
Aš ir paprašysiu, kad palaikytumėte mazgelius smile.gif Ryt 10 val vežu Furbę

user posted image

į vet. akademija, primigdys, echoskopuos, kateterizuos...vien žo bandysim rast sisiojimo ne vietoj priežasti.....nes negaliu dovanoti, juk išmes
Atsakyti
laikau sumezgusi kumščius ir karalaičių uodegas 4u.gif
Atsakyti
-Aaaaaa (girdisi šaižus cypimas, bėgu pakniopstom žiūrėt)... nulyypk nuo maniąs... (Tutė šoko būsenoje pradėjo rėkti gimtaja savo kalba)... Tu nospiests manas kājas

user posted image

-Mam, pažiuriek... kokios kojos.. kaip agurkės stėbas, kreivas šleivas, į spigliotas

user posted image

-nu? įsitikinai?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 30 birželio 2015 - 16:39
QUOTE(busycat @ 2015 06 30, 17:38)
-Aaaaaa (girdisi šaižus cypimas, bėgu pakniopstom žiūrėt)... nulyypk nuo maniąs... (Tutė šoko būsenoje pradėjo rėkti gimtaja savo kalba)... Tu nospiests manas kājas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Juokiausi iki ašarų
Atsakyti
biggrin.gif 4u.gif džiaugiuosi, kad palinksminom
Atsakyti
Mergytės - jūs šaunuolės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Į drugas.lt bandžiau įdėti skelbimą - niekaip neišeina nei be registracijos nei užsiregistravus unsure.gif
Busy - laikysiu kumštus ir mazgus ant staltiesės sumegsiu. kad viskas pasisektų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Diinka - laikysim sumegstas uodegas ir už Furbytę 4u.gif
QUOTE(busycat @ 2015 06 30, 13:13)
Kiara nulūžo, "svečias" Tutė linksminasi viena pati, baigia man triobą subėgioti, visos grindys apibėgtos, visos sienos ir lubos skersai išilgai apibėgiotos. biggrin.gif Magnuna geriausiai tai turėtų įsivaizduoti, matė kaip moka Tutė paplastunski bėgioti thumbup.gif

drinks_cheers.gif agam, aš kai apie Tutę skaitau tai tikrai taip ir matau kaip ji lekia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Prisijuokiau ir aš iki ašarų iš karalaičių nuotykių lotuliukas.gif net tušas nubėgo lotuliukas.gif
Atsakyti
Diinka, laikau kumscius uz Tave 4u.gif drinks_cheers.gif
Niekas neatsiliepia i skelbimus unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
Mergytes, menesi laiko mano teta pasiziuretu. Apie menesi. Bet jai 70 metu, jegu daug neturi, pinigeliu irgi. Jeigu kokia ligonine vel ner kas daryt. Gal kas perimtumet po menesio kaip laikina globa, a? O gal per menesi visos kartu surastumem katytei nuolatinius namus? Paskambinkit, jei kils minciu, a? ax.gif
Atsakyti
Jetus kokie svarbū gimtadieniai įvyko per mano atostogas doh.gif
Grikiau ir Kiara sveikinu judu labiausiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Visi šitue žiedai jums, mūsų mažieji draugai:
user posted image
Atsakyti
Aist, kokie groziai wub.gif
Atsakyti
Aist - uch, kokios grožybės bigsmile.gif
Vėtra - pinigėliais prisidėsiu, parašyk kai reiks kur pervesti 4u.gif Visos kartu kuom galėsim prisidėsim ir bandysim surasti namus katytei 4u.gif
Atsakyti