Viskas, parašiau skelbimus, užsiregistravau svetainėse. Drauguose taip pat, tik ten leido mane, bet ne mano skelbimą. Todėl jei kas galit perimkit www.draugas.lt

Man irgi kai kur neleido...dar idejau i skelbiu.lt ir į paskelbk.lt
Man daugas.lt blokuota įmonėj
nebūsim vadinas draugėm
Man daugas.lt blokuota įmonėj

laikau sumezgusi kumščius ir karalaičių uodegas

QUOTE(busycat @ 2015 06 30, 17:38)
-Aaaaaa (girdisi šaižus cypimas, bėgu pakniopstom žiūrėt)... nulyypk nuo maniąs... (Tutė šoko būsenoje pradėjo rėkti gimtaja savo kalba)... Tu nospiests manas kājas

Mergytės - jūs šaunuolės
Į drugas.lt bandžiau įdėti skelbimą - niekaip neišeina nei be registracijos nei užsiregistravus
Busy - laikysiu kumštus ir mazgus ant staltiesės sumegsiu. kad viskas pasisektų
Diinka - laikysim sumegstas uodegas ir už Furbytę
agam, aš kai apie Tutę skaitau tai tikrai taip ir matau kaip ji lekia
Prisijuokiau ir aš iki ašarų iš karalaičių nuotykių
net tušas nubėgo

Į drugas.lt bandžiau įdėti skelbimą - niekaip neišeina nei be registracijos nei užsiregistravus

Busy - laikysiu kumštus ir mazgus ant staltiesės sumegsiu. kad viskas pasisektų

Diinka - laikysim sumegstas uodegas ir už Furbytę

QUOTE(busycat @ 2015 06 30, 13:13)
Kiara nulūžo, "svečias" Tutė linksminasi viena pati, baigia man triobą subėgioti, visos grindys apibėgtos, visos sienos ir lubos skersai išilgai apibėgiotos.
Magnuna geriausiai tai turėtų įsivaizduoti, matė kaip moka Tutė paplastunski bėgioti 

Prisijuokiau ir aš iki ašarų iš karalaičių nuotykių

Diinka, laikau kumscius uz Tave
Niekas neatsiliepia i skelbimus

Papildyta:
Mergytes, menesi laiko mano teta pasiziuretu. Apie menesi. Bet jai 70 metu, jegu daug neturi, pinigeliu irgi. Jeigu kokia ligonine vel ner kas daryt. Gal kas perimtumet po menesio kaip laikina globa, a? O gal per menesi visos kartu surastumem katytei nuolatinius namus? Paskambinkit, jei kils minciu, a?

Niekas neatsiliepia i skelbimus

Papildyta:
Mergytes, menesi laiko mano teta pasiziuretu. Apie menesi. Bet jai 70 metu, jegu daug neturi, pinigeliu irgi. Jeigu kokia ligonine vel ner kas daryt. Gal kas perimtumet po menesio kaip laikina globa, a? O gal per menesi visos kartu surastumem katytei nuolatinius namus? Paskambinkit, jei kils minciu, a?

Aist - uch, kokios grožybės
Vėtra - pinigėliais prisidėsiu, parašyk kai reiks kur pervesti
Visos kartu kuom galėsim prisidėsim ir bandysim surasti namus katytei

Vėtra - pinigėliais prisidėsiu, parašyk kai reiks kur pervesti