Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Magnuciuk, aciu sauluti wub.gif Pinigeliais nereikia. As pati padesiu. Tiek kad teta mano isdidi neimtu pinigeliu. Kitaip truputi issisprende. Prieme laikinai Aistes mociute. Bet tik laikinai, kol atsiras nuolatiniai seimininkai. Bent laikinos globos nebereikia. Ka tik Aistute parase sms. Tuoj skambinu tetai, kad nebesirupintu ir nebesinervuotu smile.gif
Atsakyti
Na štai kokios geros naujienos 4u.gif Bent jau yra laiko namų katytei paieškoms smile.gif Jeigu pavyktų padaryti daugiau nuotraukų jeigu greitai neatsirastų namai katytei, kad būtų galima atnaujinti skelbimus. Na žinai gi - kuo daugiau nuotraukų tuo visada geriau 4u.gif
Dėl pinigėlių tai jau su Aist sušnekėsim, nes kaip sakiau, kuom galim tuom ir prisidedam. Aš pvz. galėčiau prisidėti prie katytės sterilizacijos, jeigu apsiimtum pakoordinuoti ir jeigu per artimiausias dienas neatsirastų katytei namai ir maisteliui prisidėčiau 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės ar ta katytė naminė ar galėtų gyventi lauke?Mano draugė ieško katės ar katino ,(o gal ir dviejų),meilaus,kad ant rankų norėtų būti ,kad peliautų,bet ne naminio,mat ji gyvena vienkiemyje vietos daug 6 hektarai ir aišku nelabai kas ,kad nesterilizuota mažiukė ax.gif o visų blogiausia ,kad dabar visai neturiu laiko patarpininkauti,nes jau pirmadienį išvažiuoju atostogauti į Skandinaviją-Švediją ,Norvegiją,daniją---9 dienas manęs Lietuvoj nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 30 birželio 2015 - 22:22
QUOTE(zundyte @ 2015 06 30, 22:20)
jau pirmadienį išvažiuoju atostogauti į Skandinaviją-Švediją ,Norvegiją,daniją---9 dienas manęs Lietuvoj nebus

Kur? Gal kavutės ir paplepėjimo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 07 01, 00:20)
Mergaitės ar ta katytė naminė ar galėtų gyventi lauke?Mano draugė ieško katės  ar katino ,(o gal ir dviejų),meilaus,kad ant rankų norėtų būti  ,kad peliautų,bet ne naminio,mat ji gyvena vienkiemyje vietos daug 6 hektarai    ir aišku nelabai kas ,kad nesterilizuota mažiukė ax.gif  o visų blogiausia ,kad dabar visai neturiu laiko patarpininkauti,nes jau pirmadienį išvažiuoju atostogauti į Skandinaviją-Švediją ,Norvegiją,daniją---9 dienas manęs Lietuvoj nebus

Zundyte, iskastruosim. Tikrai, bendrom jegom. Duok, su drauges sutikimu, jos telefona, ir sekmes kelionej drinks_cheers.gif As su ja susiderinsiu drinks_cheers.gif Katyte labai meili, labai...
Atsakyti
Busy,va čia važiuosiu

http://www.novaturas...os#hotel-slider

Aš jau žiemą tavęs klausiau-sakei kad ne pakeliui ,be to vargu ar tokioj intensyvioj programoj rastųsi vietos pasiplepėjimams,deja:(

Vėtra,pasikalbėsiu su ja ,dabar dar anksti skambint,pasiimu tavo telefoną....aš jai vakar nusiunčiau katytės nuotrauką,bet dar žinutės neskaitė

Draugė Kėdainių rajone gyvena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 01 liepos 2015 - 06:16
A jooo, toli... Aš jau ir pamiršusi buvau, kad klausei blush2.gif Geros tau kelionės, smagių įspūdžių drinks_cheers.gif Vau ir Lillehammerį pasieksi thumbup.gif Fotoreportažo norėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 01 liepos 2015 - 06:26
Zundyte, si sekmadieni vaziuoju i Kedainius pas pusbroli pasisveciuoti, jei tik spetumem susiderint, butu idealu.
Dar Ievute parase, kad per FB susidomejo mergaite kazkokia ir prase palaukt. Bet jei vaziuosiu i Kedainius, tai but labai patogu.
Atsakyti
Ir kodėl aš tokia graži, māmiņa?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 09:31)

Tobulai grazi! Karalevu karaleva! O veidelio meilumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 08:31)

laugh.gif labai gerai googlo vertėjas vertėjauja, mumija
Atsakyti