oi, Busy, kaip džiugu
Furbytė šįryt buvo primigdyta, nuskustas pilvas, rastas randas, apžiūrėti praktiškai visi vidaus organai, gimdos nerasta, jokių užsilikusių kiaušidžių ir pan. taip pat, inkstai, kepenys, be pakitimų, viskas puiku. paimtas šlapimas
turim uždegimą. Dar paliktas šlapimas bakteriologiniam tyrimui atsakymas po savaitės kažkur ir aišku bus paskirtas gydymas. laukia linksmos dienelės , nes Furbytė neleidžia savęs skriausti, moka apsiginti nuo "skriaudėjų" 
na bet yra viltis atsikratyti šlapinimosi ne vietoj....tiesiog :"auksinė "mano globotinė
aš turiu tokią, priglaudė mano marti, sutvarkė pilnai, bet 1 kambario bute 3 katinai per daug (juolab apie vaikus masto) ir senbuviai jos niekaip nenori ...gal pavyktų, katytė meili
http://www.gyvunuglo...ser.897;g.72433
Dideliausi sveikinimai, nuostabu
Laba
turim uždegimą. Dar paliktas šlapimas bakteriologiniam tyrimui atsakymas po savaitės kažkur ir aišku bus paskirtas gydymas. laukia linksmos dienelės , nes Furbytė neleidžia savęs skriausti, moka apsiginti nuo "skriaudėjų" na bet yra viltis atsikratyti šlapinimosi ne vietoj....tiesiog :"auksinė "mano globotinė
QUOTE(zundyte @ 2015 06 30, 23:20)
Mergaitės ar ta katytė naminė ar galėtų gyventi lauke?Mano draugė ieško katės ar katino ,(o gal ir dviejų),meilaus,kad ant rankų norėtų būti ,k
aš turiu tokią, priglaudė mano marti, sutvarkė pilnai, bet 1 kambario bute 3 katinai per daug (juolab apie vaikus masto) ir senbuviai jos niekaip nenori ...gal pavyktų, katytė meili
http://www.gyvunuglo...ser.897;g.72433
QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 12:31)
Mergytės, ačiū už jūsų mintis
Aš gavau darbą, gavau..... nuo rugpjūčio pradedu dirbti buhalteriu 
Dideliausi sveikinimai, nuostabu
Laba
Ačiū, dar negaliu atsigauti, nežinau kur eiti, nežinau ką daryti, durnai šypsausi tik ir tiek
Šokas vienu žodžiu 
Furbytei sveikatytės, o Diinkai stiprybės
Furbytei sveikatytės, o Diinkai stiprybės
Sveikinu busy
link to ėjai , ne vieną mokslo šaknį sugraužei, šaunuolė -tikrai nusipelnei įvertinimo
Oi Giliukas vargšelis išsigandęs kad teks žemuoges graužti per žiemą
Čia kiekvieną stiokas apimtų
Oi Giliukas vargšelis išsigandęs kad teks žemuoges graužti per žiemą
Sagyte, negąsdink katulio
QUOTE(Nikuna @ 2015 07 01, 15:35)
Kita savaite vaziuosim i kaima zvejoti, mazum labiau pasiseks katineliui
Busy - šaunios naujienos
sveikinam
kryptingai siekiai tikslo ir štai yra rezultatas
Dabar ir tu turėsi morališkai pagrįsta teise kartu su mumis skustis pirmadieniu ir džiaugtis penktadieniu
ai, dar iš pirmo atlyginimo mums šumpano vonia ir tortas sulig kalnu priklausys iš tavy
Furbytei
Vargšiukas Giliukas nusigandęs
Grikis irgi šleptelėjo and dupcės iš strioko kai pamatė kiek mamka braškiu žiemai prišaldė
o dar mamka kėsinasi pusę Grikio kameros stalčiaus rekvizuoti šaldytoms vyšnioms ir mėlynėms susidėti tai Grikiukui net ausytės nulėpo
žodž žiema iš tiesu nusimato šalta ir badmetis bus
Furbytei
Vargšiukas Giliukas nusigandęs
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 01, 15:08)
Busy - šaunios naujienos
sveikinam
kryptingai siekiai tikslo ir štai yra rezultatas
Dabar ir tu turėsi morališkai pagrįsta teise kartu su mumis skustis pirmadieniu ir džiaugtis penktadieniu
ai, dar iš pirmo atlyginimo mums šumpano vonia ir tortas sulig kalnu priklausys iš tavy
taip taip, vien dėl šito laikėm uodegas, špygas, padalkas ir ką tik galėjom sukryžiuotas
Vajezau Grikis ir taip ant dietos sedi o cia dar mamka braskes , vysnias, melynes deda ziemai
siaip melyniu jau yra, tik man jos taip sunkiai rinkosi, kad greiciau zemuoges
siaip melyniu jau yra, tik man jos taip sunkiai rinkosi, kad greiciau zemuoges
Oi Busy, kaip dziaugiuosi
Saunuolyte tu musu
Diinka, kazkaip nerimas apima tyrimu rezultatus pamacius. Na turiu omeny, ta lapeli....Bet kaip smagu kai perskaiciau - Normal
Labai gerai, gerules naujienos 
Papildyta:
Taip taip...su Braskike...i nekitaip
Diinka, kazkaip nerimas apima tyrimu rezultatus pamacius. Na turiu omeny, ta lapeli....Bet kaip smagu kai perskaiciau - Normal
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 01, 16:08)
Busy - dar iš pirmo atlyginimo mums šumpano vonia ir tortas sulig kalnu priklausys iš tavy
Taip taip...su Braskike...i nekitaip
Busy, sveikinimai gavus darba
Furbytei, sveikatos
Sveikos
Furbytei, sveikatos
Sveikos