Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Diinka ,aš šoke ,taigi Gliukas buvo paimtas į Lampėdžius verysad.gif negi sugražino?O kita katytė ,ją tai mačiau kai paskutinį kartą buvau,trynėsi man apie kojas....lekiu į darbą dabar ,neturiu kada mąstyt,bet manaau pakalbėsiu su drauge...
Atsakyti
diinka labai įdomu kaip suskiukė Sofi gyvena ? Gal atsiuntė dabartinių nuotraukų?

Atsakyti
Gliukas prieglaudoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 07 02, 12:27)
Diinka ,aš šoke ,taigi Gliukas buvo paimtas į Lampėdžius verysad.gif negi sugražino?O kita katytė ,ją tai mačiau kai paskutinį kartą buvau,trynėsi man apie kojas....lekiu į darbą dabar ,neturiu kada mąstyt,bet manaau pakalbėsiu su drauge...

taip Gliukas prieglaudoj ir jau senokai, ji gražino į vet kliniką, tipo grybas...bet panašu, kad jam alergija....plačiau reiktų merginų klausti 4u.gif

QUOTE(Vidam @ 2015 07 02, 12:34)
diinka labai įdomu kaip suskiukė Sofi gyvena ? Gal atsiuntė dabartinių nuotraukų?

Sofi gyvena pikiai, vis pasiskambinam, su tecjhnika nedraugauja, o dukrai aš vis nerandu laiko paskambinti blush2.gif O jei rimtai...kažkas negali vieno kačiuko skelbimų sumesti... pas mane virš 300 padovanotų katinėlių ir 9 dovanojami, būkit geros nelipkite ant sąžinės, na nespėjų, tikrai nebespėju pasiteirauti kaip seėkasi buvusiem, rūpi ne vien Sofi...smagu kai žmonės patys parašo, deja tokių mažai...dar įsivaizduoju dalius rašo nebeegzistuojančiu paštu...sad.gif Kai tik turėsiu foto (o aš jų laukiu labiau nei kas kitas) tikrai su jumis pasidalinsiu. Tikrai nepamiršau kas padėjo man Sofi ištraukti, ir esu begalo dėkinga
Atsakyti
Diinka, pasikeisk avatarą, nes daraisi, kaip tas pūkis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2015 07 02, 13:42)
Diinka, pasikeisk avatarą, nes daraisi, kaip tas pūkis  biggrin.gif

kuris ? smile.gif mano a.a numylėtinis pukas buvo smile.gif///reik keisti į pakalikus ar pimpačkukus ? smile.gif
Papildyta:
šitas Pūkisssss tiks ? smile.gif kaip tik atitinka šios dienos būsena lotuliukas.gif
Atsakyti
diinka tai savaime suprantama kad su visais nebendrausi mirksiukas.gif tiesiog Sofi atvejis buvo toks įsimintiniausias tai ir paklausiau ar jai viskas gerai, kai sirgo neaišku kuo. Nesuk galvos dėl nuotraukų, svarbu gerai gyvena ir šaunu thumbup.gif rūpinkis turimais, tu šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 07 02, 14:10)
diinka tai savaime suprantama kad su visais nebendrausi  mirksiukas.gif  tiesiog Sofi atvejis buvo toks įsimintiniausias tai ir paklausiau ar jai viskas gerai, kai sirgo neaišku kuo. Nesuk galvos dėl nuotraukų, svarbu gerai gyvena ir šaunu  thumbup.gif rūpinkis turimais, tu šaunuolė  4u.gif

Vidam, žinok man visi įsimintini, ir vardais pamenu, nors "paveiksliukais" atminty geriau smile.gif Sofi taip buvo kitokia, bet ji ne viena tokia kitokia...dabar pvz Furbė.....oi oi oi, tik skundžiuos mažiau, nes gi šiek tiek gavom pinigų (veseliai...žadėjom atostogų važiuoti...atostogos jau išplaukė... biggrin.gif )
Bet ačiū už eilinį spyrį į subinę, paskambinau dukrai...pažadėjo šiandien ryt, labai tikiuosi pasiilgau tos mažos suskytės smile.gif wub.gif
Atsakyti
nebemoku avataro pasikeisti g.gif verysad.gif ai namie pažiūrėsiu dar
Atsakyti
pasirodo moku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 07 02, 14:21)
Bet ačiū už eilinį spyrį į subinę

O kas tau spardo į s....ę g.gif aš tai jau tikrai net neketinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2015 07 02, 14:40)
nebemoku avataro pasikeisti  g.gif  verysad.gif  ai namie pažiūrėsiu dar

nekeisk, aš pajuokavau biggrin.gif