Diinka ,aš šoke ,taigi Gliukas buvo paimtas į Lampėdžius
negi sugražino?O kita katytė ,ją tai mačiau kai paskutinį kartą buvau,trynėsi man apie kojas....lekiu į darbą dabar ,neturiu kada mąstyt,bet manaau pakalbėsiu su drauge...

diinka labai įdomu kaip suskiukė Sofi gyvena ? Gal atsiuntė dabartinių nuotraukų?
Gliukas prieglaudoj

QUOTE(zundyte @ 2015 07 02, 12:27)
Diinka ,aš šoke ,taigi Gliukas buvo paimtas į Lampėdžius
negi sugražino?O kita katytė ,ją tai mačiau kai paskutinį kartą buvau,trynėsi man apie kojas....lekiu į darbą dabar ,neturiu kada mąstyt,bet manaau pakalbėsiu su drauge...

taip Gliukas prieglaudoj ir jau senokai, ji gražino į vet kliniką, tipo grybas...bet panašu, kad jam alergija....plačiau reiktų merginų klausti

QUOTE(Vidam @ 2015 07 02, 12:34)
diinka labai įdomu kaip suskiukė Sofi gyvena ? Gal atsiuntė dabartinių nuotraukų?
Sofi gyvena pikiai, vis pasiskambinam, su tecjhnika nedraugauja, o dukrai aš vis nerandu laiko paskambinti

Diinka, pasikeisk avatarą, nes daraisi, kaip tas pūkis

QUOTE(Nikuna @ 2015 07 02, 13:42)
kuris ?

Papildyta:
šitas Pūkisssss tiks ?

diinka tai savaime suprantama kad su visais nebendrausi
tiesiog Sofi atvejis buvo toks įsimintiniausias tai ir paklausiau ar jai viskas gerai, kai sirgo neaišku kuo. Nesuk galvos dėl nuotraukų, svarbu gerai gyvena ir šaunu
rūpinkis turimais, tu šaunuolė

QUOTE(Vidam @ 2015 07 02, 14:10)
diinka tai savaime suprantama kad su visais nebendrausi
tiesiog Sofi atvejis buvo toks įsimintiniausias tai ir paklausiau ar jai viskas gerai, kai sirgo neaišku kuo. Nesuk galvos dėl nuotraukų, svarbu gerai gyvena ir šaunu
rūpinkis turimais, tu šaunuolė 

Vidam, žinok man visi įsimintini, ir vardais pamenu, nors "paveiksliukais" atminty geriau

Bet ačiū už eilinį spyrį į subinę, paskambinau dukrai...pažadėjo šiandien ryt, labai tikiuosi pasiilgau tos mažos suskytės

nebemoku avataro pasikeisti
ai namie pažiūrėsiu dar

pasirodo moku 

QUOTE(diinka @ 2015 07 02, 14:21)
Bet ačiū už eilinį spyrį į subinę
O kas tau spardo į s....ę

QUOTE(diinka @ 2015 07 02, 14:40)
nekeisk, aš pajuokavau