o aš po grupės susitikimo, jau trečia savaite sutinusia ranka...žaidžiau tinklinį
o aš darausi materialistė ko gero, galvoj tik pinigai sukasi
mažius rastas soduose (FB matėt) už pusvalandžio bus pas mane, žmonėms atostogos jie išvažiuoja...
o aš po grupės susitikimo, jau trečia savaite sutinusia ranka...žaidžiau tinklinį
pas daktarus nėr kada...pagalvojau važiuosiu gi pas savo vetkę paprašysiu , kad padarytų rentgeną ir langetę uždėtų
visai puyiki mintys, šovė šiandien, kai kalbėt vetė negalėjo, sako deda šuniui langetę ....
Diinka ,tai kad parašyta ,kad Zosytė tik į namus,lauke negali gyvent?Draugė jau ima tą Vėtros katytę (tik nežinau kaip su ta sterilizacija)ir nori dar dviejų mažiukų,bet jie gyvens sodyboj ,vienkiemyje,ne namuose ,namuose jau yra vienas katinas ir Haskė,labai draugiška visiems ,su katinu iš vieno dubenėlio laka .Ar tu turi kokių mažiukų?
Busy didziausi sveikinimai ir labai dziaugiuosi uz tavy
QUOTE(zundyte @ 2015 07 01, 16:27)
Diinka ,tai kad parašyta ,kad Zosytė tik į namus,lauke negali gyvent?Draugė jau ima tą Vėtros katytę (tik nežinau kaip su ta sterilizacija)ir nori dar dviejų mažiukų,bet jie gyvens sodyboj ,vienkiemyje,ne namuose ,namuose jau yra vienas katinas ir Haskė,labai draugiška visiems ,su katinu iš vieno dubenėlio laka .Ar tu turi kokių mažiukų?
Zosytė gali ir ne namie, prie namų
Žinok jaukių į kiemą nesinori dovanoti...aišku geriau nei kažkur prie daugiaaukščio... o jie kažkur į galės viduj prisiglausti ?
Ačiū jums visoms, be jūsų gerų minčių galios, nebūč gavusi to darbo.
Su šampano vonia ir viena braškike sutinku, bet su viena sąlyga, kad atsitarabanysit iki tos vonios su braškike 
Diinka, nenukabink nosies. Jau greit aš tave galėsiu paremti daug stipriau
Diinka, nenukabink nosies. Jau greit aš tave galėsiu paremti daug stipriau
užmigo vaikis, eisim MB nudžiuginsim..... jis dar nežino
Busy, neprisikalbėk, o tai kai sugužėsim visos, kur dėsies
QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 16:48)
Ačiū jums visoms, be jūsų gerų minčių galios, nebūč gavusi to darbo.
Su šampano vonia ir viena braškike sutinku, bet su viena sąlyga, kad atsitarabanysit iki tos vonios su braškike 
Magnuna jau turbūt lagaminus pakuoja
Magnunos lagaminą jau išsiunčiau į Lietuvą, galės pakuoti iš naujo
Nikuna, ką jau čia... tigi karšta, terasa didele, miegmaisiu pora turiu, kas grycioj, kas terasoj
Nikuna, ką jau čia... tigi karšta, terasa didele, miegmaisiu pora turiu, kas grycioj, kas terasoj
QUOTE(zundyte @ 2015 07 01, 16:27)
Palangoj turiu cielus keturis mažiukus raini su baltu... Db per tel rašau, gal Busy galėtų parodyt?
http://www.gyvunupai...l/view/id/43447 va pačiai gavos...