Dėkavoju, grilinamės su šeimyna

Musu katyte labai jau namine. Zundytes draugyte sake, kad laikytu tik lauke, o miegotu priestate. Nes suniukas Haskis toleruoja kates tik lauke, o viduj, namuose puola ir nedraugauja.
Taigi musu rainine Tigre dar vis iesko seimininku
Ievut, mes vaziuosim sekmadieni i Kedainius. Galetume nuvezti katukus
Taigi musu rainine Tigre dar vis iesko seimininku

Ievut, mes vaziuosim sekmadieni i Kedainius. Galetume nuvezti katukus

Draugė ūkiškai gyvena ,ten gi yra ir šieno privežta ir gyvuliukai tvarte,tai tikrai yra kur prisiglausti,nu žinot,tiesiog katės kaime,jos gi laikosi prie žmogaus,niekur nebėga ,bet yra laisvos,gauna ėsti kasdien,gal ir papeliauja,nu aišku ant pagalvėlių negulės,bet ir aš nieko prieš ant šieno pamiegot
,draugė turi keturis vaikus,viena jau uaugusi dukra,dvi papaulės ir mažiausias berniukas trečiokas,tai jau ne tokie ,kad tampytų už uodegos ar skriaustų

QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 15:48)
Ačiū jums visoms, be jūsų gerų minčių galios, nebūč gavusi to darbo.
Su šampano vonia ir viena braškike sutinku, bet su viena sąlyga, kad atsitarabanysit iki tos vonios su braškike 

cha, taigis kaipgis o vonios tai neturi

QUOTE(Weronica @ 2015 07 01, 15:59)

QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 16:08)
ups

Vetra.l, jei katyte jauki, tai gyvenimas lauke be demesio jai bus kancia. Geriau tada i prieglauda (prieglauda, o ne sanitarine tarnyba), kad surastu atsakings seimininkus. Nes jaukia kate i lauka dovanoti, mazu maziausiai neatsakinga.
Nesutinku su dovanojimu bele kam, kad tik prakisti gyvuna.
I sodybas peliauti tai nebent tik puslaukinius, kurie nesikankns be zmogaus demesio ir meiles. Ir tai jei jie butu papildomai maitinam.
I sodybas peliauti tai nebent tik puslaukinius, kurie nesikankns be zmogaus demesio ir meiles. Ir tai jei jie butu papildomai maitinam.
QUOTE(zundyte @ 2015 07 01, 21:27)
Draugė ūkiškai gyvena ,ten gi yra ir šieno privežta ir gyvuliukai tvarte,tai tikrai yra kur prisiglausti,nu žinot,tiesiog katės kaime,jos gi laikosi prie žmogaus,niekur nebėga ,bet yra laisvos,gauna ėsti kasdien,gal ir papeliauja,nu aišku ant pagalvėlių negulės,bet ir aš nieko prieš ant šieno pamiegot
,draugė turi keturis vaikus,viena jau uaugusi dukra,dvi papaulės ir mažiausias berniukas trečiokas,tai jau ne tokie ,kad tampytų už uodegos ar skriaustų

Zundyte, manau, kad katinukams ten butu gera, pas Tavo drauge. Ir labai grazu, kad pasiulei toki varianta. Tu nepaprastai draugiskas ir mielas zmogutis

Jei mes nesurasim kokio butuko, rainai princesei, dar oi kaip prasysimes pas Tavo drauge

Akiai merkias...Busy, skanaus Tau griliaus

Labanaktukas temele...
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2015 07 01, 23:45)
Vetra.l, jei katyte jauki, tai gyvenimas lauke be demesio jai bus kancia. Geriau tada i prieglauda (prieglauda, o ne sanitarine tarnyba), kad surastu atsakings seimininkus. Nes jaukia kate i lauka dovanoti, mazu maziausiai neatsakinga.
Pilnai su Tavim sutinku. Esu turejus vaikystej katyte,kuriai kancia buvo gyventi bute. Tikrai...Buvo isklijuotas izoplenas koridoriui. Tevai ilgai jam taupe. Jaunimas jau nebeatmeno tokiu daiktu

Musu rastinuke - vienareiksmiai namine katyte. Jai smagiausia ir saugiausia ant ranku. Glaustos, murkia. Nenori niekur eiti nuo zmogaus. Taigi aisku, kad jai geriausia butu butas. Bet Zundytei vistiek as nepaprastai dekinga, Turedama savo du katinukus, ji ieskojo rastinukei namus. Tai mane labai dziugina, ir taip silta ir gera ant dusios, kad yra tokiu geru zmoniu. Taigi...issisakiau, uf...

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 01, 21:53)
Musu rastinuke - vienareiksmiai namine katyte. Jai smagiausia ir saugiausia ant ranku. Glaustos, murkia. Nenori niekur eiti nuo zmogaus. Taigi aisku, kad jai geriausia butu butas. Bet Zundytei vistiek as nepaprastai dekinga, Turedama savo du katinukus, ji ieskojo rastinukei namus. Tai mane labai dziugina, ir taip silta ir gera ant dusios, kad yra tokiu geru zmoniu. Taigi...issisakiau, uf...

Sitai naminukei ne vieta sodyboje ukiskai gyventi. Sterilizuok kad ir ryt ir ieskot namu/globos tada. Sterilizuotai lengviau surasti globa ar namus. Ir is vis, nesterilizuota dovanoti yra blogiausia ka galima padaryti.
QUOTE(Colomba @ 2015 07 02, 00:04)
Sitai naminukei ne vieta sodyboje ukiskai gyventi. Sterilizuok kad ir ryt ir ieskot namu/globos tada. Sterilizuotai lengviau surasti globa ar namus. Ir is vis, nesterilizuota dovanoti yra blogiausia ka galima padaryti.
As pakalbesiu su Aiste

QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 17:08)
Nikuna, ką jau čia... tigi karšta, terasa didele, miegmaisiu pora turiu, kas grycioj, kas terasoj

a tai sakai, nebijai

ne
labas rytas ir viso gero, lekiu darban, o po to į oro uostą, šian mano dvi podružkės iš gimtojo miesto ataskrenda

labas rytas ir viso gero, lekiu darban, o po to į oro uostą, šian mano dvi podružkės iš gimtojo miesto ataskrenda

QUOTE(busycat @ 2015 07 02, 08:54)
ne

Iš to kur yra "euro kebabai"?

QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 16:48)
Ačiū Busiuk, tu ir taip daug padėjai, čia tik galo mėn. depresija

QUOTE(zundyte @ 2015 07 01, 20:27)
Draugė ūkiškai gyvena ,ten gi yra ir šieno privežta ir gyvuliukai tvarte,tai tikrai yra kur prisiglausti,
Zundyte, taigi "tavo du katinėliai vis dar be namų. KS gal juos paimk į laisvę

QUOTE(busycat @ 2015 07 02, 08:54)

Sėkmės darbe ir gero laiko su draugelėm