Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Dėkavoju, grilinamės su šeimyna biggrin.gif
Atsakyti
Musu katyte labai jau namine. Zundytes draugyte sake, kad laikytu tik lauke, o miegotu priestate. Nes suniukas Haskis toleruoja kates tik lauke, o viduj, namuose puola ir nedraugauja.
Taigi musu rainine Tigre dar vis iesko seimininku ax.gif

Ievut, mes vaziuosim sekmadieni i Kedainius. Galetume nuvezti katukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 01 liepos 2015 - 18:56
Draugė ūkiškai gyvena ,ten gi yra ir šieno privežta ir gyvuliukai tvarte,tai tikrai yra kur prisiglausti,nu žinot,tiesiog katės kaime,jos gi laikosi prie žmogaus,niekur nebėga ,bet yra laisvos,gauna ėsti kasdien,gal ir papeliauja,nu aišku ant pagalvėlių negulės,bet ir aš nieko prieš ant šieno pamiegot mirksiukas.gif ,draugė turi keturis vaikus,viena jau uaugusi dukra,dvi papaulės ir mažiausias berniukas trečiokas,tai jau ne tokie ,kad tampytų už uodegos ar skriaustų
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 15:48)
Ačiū jums visoms, be jūsų gerų minčių galios, nebūč gavusi to darbo.  4u.gif Su šampano vonia ir viena braškike sutinku, bet su viena sąlyga, kad atsitarabanysit iki tos vonios su braškike hihihi.gif

cha, taigis kaipgis o vonios tai neturi g.gif nebent dušinėj šumpano fontaną TB pajungs biggrin.gif gaunas kad iš pirmos algos gausi vonią pirkti o iš antros jau šumpaną biggrin.gif
QUOTE(Weronica @ 2015 07 01, 15:59)
Magnuna jau turbūt lagaminus pakuoja biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif juokinga, ania? beee.gif biggrin.gif da ne, da nesikraunu, man dar norvegiškas įdegis nenusiplovė, tiksliau ant norvegiško įdegio lietuviškas įdegis rudai dėjosi tai nieks netikėjo kad Norvegijoj o ne kur nors pietuose buvau biggrin.gif
QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 16:08)
Magnunos lagaminą jau išsiunčiau į Lietuvą, galės pakuoti iš naujo  biggrin.gif

ups biggrin.gif kaip tik norėjau Weronicai parašyti kad lagaminas tai Norvegijoj tai nė ką pakuoti, o pasirodo mano keliautojas lagaminas atgal parlinguos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vetra.l, jei katyte jauki, tai gyvenimas lauke be demesio jai bus kancia. Geriau tada i prieglauda (prieglauda, o ne sanitarine tarnyba), kad surastu atsakings seimininkus. Nes jaukia kate i lauka dovanoti, mazu maziausiai neatsakinga.
Nesutinku su dovanojimu bele kam, kad tik prakisti gyvuna.
I sodybas peliauti tai nebent tik puslaukinius, kurie nesikankns be zmogaus demesio ir meiles. Ir tai jei jie butu papildomai maitinam.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2015 07 01, 21:27)
Draugė ūkiškai gyvena ,ten gi yra ir šieno privežta ir gyvuliukai tvarte,tai tikrai yra kur prisiglausti,nu žinot,tiesiog katės kaime,jos gi laikosi prie žmogaus,niekur nebėga ,bet yra laisvos,gauna ėsti kasdien,gal ir papeliauja,nu aišku ant pagalvėlių negulės,bet ir aš nieko prieš ant šieno pamiegot mirksiukas.gif ,draugė turi keturis vaikus,viena jau uaugusi dukra,dvi papaulės ir mažiausias berniukas trečiokas,tai jau ne tokie ,kad tampytų už uodegos ar skriaustų

Zundyte, manau, kad katinukams ten butu gera, pas Tavo drauge. Ir labai grazu, kad pasiulei toki varianta. Tu nepaprastai draugiskas ir mielas zmogutis 4u.gif
Jei mes nesurasim kokio butuko, rainai princesei, dar oi kaip prasysimes pas Tavo drauge 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Akiai merkias...Busy, skanaus Tau griliaus 4u.gif
Labanaktukas temele...
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2015 07 01, 23:45)
Vetra.l, jei katyte jauki, tai gyvenimas lauke be demesio jai bus kancia. Geriau tada i prieglauda (prieglauda, o ne sanitarine tarnyba), kad surastu atsakings seimininkus.  Nes jaukia kate i lauka dovanoti, mazu maziausiai neatsakinga.
Nesutinku su dovanojimu bele kam, kad tik prakisti gyvuna.
I sodybas peliauti tai nebent tik puslaukinius, kurie nesikankns be zmogaus demesio ir meiles. Ir tai jei jie butu papildomai maitinam.

Pilnai su Tavim sutinku. Esu turejus vaikystej katyte,kuriai kancia buvo gyventi bute. Tikrai...Buvo isklijuotas izoplenas koridoriui. Tevai ilgai jam taupe. Jaunimas jau nebeatmeno tokiu daiktu biggrin.gif bigsmile.gif Tei va, rainoji taip duodavos, kad ant izopleno kabodavo zemyn galva i is virsaus i mus ziuredavo. Prie duru kaukdavo ir kaukdavo. Uztai peles dingo su visam is daugiabucio. Po keliu menesiu buvom priversti ieskot namuciu katytei kaime. Aisku suradom. Ten ji jautesi laiminga ir savoj stichijoj,
Musu rastinuke - vienareiksmiai namine katyte. Jai smagiausia ir saugiausia ant ranku. Glaustos, murkia. Nenori niekur eiti nuo zmogaus. Taigi aisku, kad jai geriausia butu butas. Bet Zundytei vistiek as nepaprastai dekinga, Turedama savo du katinukus, ji ieskojo rastinukei namus. Tai mane labai dziugina, ir taip silta ir gera ant dusios, kad yra tokiu geru zmoniu. Taigi...issisakiau, uf... karsta.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 01, 21:53)
Musu rastinuke - vienareiksmiai namine katyte. Jai smagiausia ir saugiausia ant ranku. Glaustos, murkia. Nenori niekur eiti nuo zmogaus. Taigi aisku, kad jai geriausia butu butas. Bet Zundytei vistiek as nepaprastai dekinga, Turedama savo du katinukus, ji ieskojo rastinukei namus. Tai mane labai dziugina, ir taip silta ir gera ant dusios, kad yra tokiu geru zmoniu. Taigi...issisakiau, uf... karsta.gif  bigsmile.gif

Sitai naminukei ne vieta sodyboje ukiskai gyventi. Sterilizuok kad ir ryt ir ieskot namu/globos tada. Sterilizuotai lengviau surasti globa ar namus. Ir is vis, nesterilizuota dovanoti yra blogiausia ka galima padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 07 02, 00:04)
Sitai naminukei ne vieta sodyboje ukiskai gyventi. Sterilizuok kad ir ryt ir ieskot namu/globos tada. Sterilizuotai lengviau surasti globa ar namus.  Ir is vis, nesterilizuota dovanoti yra blogiausia ka galima padaryti.

As pakalbesiu su Aiste drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 17:08)

Nikuna, ką jau čia... tigi karšta, terasa didele, miegmaisiu pora turiu, kas grycioj, kas terasoj laugh.gif

a tai sakai, nebijai assa.gif yess.gif yahoo.gif
Atsakyti
ne beee.gif biggrin.gif

labas rytas ir viso gero, lekiu darban, o po to į oro uostą, šian mano dvi podružkės iš gimtojo miesto ataskrenda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 07 02, 08:54)
ne beee.gif biggrin.gif

labas rytas ir viso gero, lekiu darban, o po to į oro uostą, šian mano dvi podružkės iš gimtojo miesto ataskrenda thumbup.gif

Iš to kur yra "euro kebabai"? biggrin.gif nu negaliu kaip juokiausi kai pamačiau savaitgalį, kai pas mamą buvau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 07 01, 16:48)

Diinka, nenukabink nosies. Jau greit aš tave galėsiu paremti daug stipriau

Ačiū Busiuk, tu ir taip daug padėjai, čia tik galo mėn. depresija biggrin.gif išsikapstysim kaip visada....

QUOTE(zundyte @ 2015 07 01, 20:27)
Draugė ūkiškai gyvena ,ten gi yra ir šieno privežta ir gyvuliukai tvarte,tai tikrai yra kur prisiglausti,

Zundyte, taigi "tavo du katinėliai vis dar be namų. KS gal juos paimk į laisvę g.gif Katytė praktiškai pasmerkta gyvent prieglaudoj visą gyvenimą....o ir Gliukui manau nelabai prieglaudoje patinka. Gal juos ?

QUOTE(busycat @ 2015 07 02, 08:54)

Sėkmės darbe ir gero laiko su draugelėm 4u.gif
Atsakyti