Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Vėtra.l @ 2015 07 09, 12:34)
Sios savaites situacija, metu laiko berniukas trenktas i siena girto tevo.
Motinai surasyt protokolo negalim, nes ji gi NEMATE, tevas po sulaikymo gris. Bus baustas ar ne, po kiek laiko jis sugris i seima.

Man tai pikta dėl tokių durnų bobų, kurioms senis svarbiau nei vaikas mad.gif ph34r.gif NESUVOKIAMA schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2015 07 09, 13:17)
Šponkiuk, kokie egzaminai?  4u.gif  Esu porą IT srities laikius, gal padėt kuo galėsiu wink.gif
Už kačiukus -  te balioną  4u.gif

Keičiasi mano sritis iš it į marketingą smile.gif Google adwords egzaminus reik išsilaikyt.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 07 09, 14:29)
Keičiasi mano sritis iš it į marketingą smile.gif Google adwords egzaminus reik išsilaikyt.

Supratau, skamba įdomiai 4u.gif Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2015 07 09, 14:56)
Supratau, skamba įdomiai  4u.gif  Sėkmės  mirksiukas.gif

tik labai nuobodu skaityt biggrin.gif o sėkmės prireiks, ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Turim 3 globotinius smile.gif

Kačiukai, apie 2mėn gal amžiaus (ėda patys). Paimti nuo katės, labai stesuojantys ir bijantys. Vienas drąsesnis. Lytis kol kas neaiški.

user posted image

Drąsiausias/-ia išlindo paėsti, kiti tupi bokse ir bijo. Plaikom vienus kambary (Jei narve), kad apsiprastų. Mūsų trijulė nuėjo, pauostė ir nebesidomi.

user posted image
Atsakyti
Labas rytas
Renatelexx stiprybes, paskui viskas susitvarkys, 4u.gif cia musu nemazai pereje ta pati console.gif
Ruste tu saunuole 4u.gif
Sponkiuk sekmes egzaminuose smartass.gif
Nikitos guolis superinis thumbup.gif
Palikit Griki ramybej, kam jam ta talija, jis gi nesiruosia parodom lotuliukas.gif Kruopos bliudelis ir man labai patiko
Del vaiku teisiu, tai ir cia UK negalima vaiku nei vienu palikt nei lauke vieni negali but, lietuvaiciai priprate pas mus daryt kaip nori ir likt nenubausti, tai ir keikia paskui nesusiprate, kad isvaziavai i kita sali ir privalai ju istatymu laikytis ...
Atsakyti
Kačiukai atvažiavo su visa manta, prieglauda gi viskuo aprūpina - silikonas, ėdalas, wc dėžė, narvas.
Mum tik įdomiausia dalis - socializavimas smile.gif
Atsakyti
Nu va, net tris gavai mažiukus wub.gif kai apsipras taibildės namai biggrin.gif

O ten WC dėžė matosi ? tiek mažai grunto įpili? juk sušlaps jiems kojos ir nebus kaip išimti sysiuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 07 09, 17:17)
Nu va, net tris gavai mažiukus  wub.gif kai apsipras taibildės namai  biggrin.gif

O ten WC dėžė matosi ?  tiek mažai grunto įpili? juk sušlaps jiems kojos ir nebus kaip išimti sysiuko g.gif

Jo, dėžė, ten pjuvenų granulės. Aš ir saviem pilu kelias saujas (visi į vieną daro), ir po kelių dienų metu viską lauk. Smarvės nėra. Magnuna primokino didis.gif

Šitiem žiūrėsim kaip bus, pilsiu silikoną paskui.
Atsakyti
Gal taviškiai mažai sysioja biggrin.gif Nikita kai pavaro su garsia srove,tai iš karto būtų bala, o per parą būna kokie trys -keturi kukuliai smile.gif pjūvenino nebandžiau gal jis labai gerai sugeria kai tokios granulės didelės.
Atsakyti
Ruste, jetus kokie grazuciai wub.gif wub.gif wub.gif
Kai i Juos ziuriu, matau, kad Staselis jau mano dickis rolleyes.gif

Miargai, mano Vasiaus gimtadienis bus liepos 15 d. taip ir zinokit. Kadangi tikslios dienos nezinau, tai liepos 15 d. jam sueina 7 metukai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidam @ 2015 07 09, 18:41)
Gal taviškiai mažai sysioja  biggrin.gif Nikita kai pavaro su garsia srove,tai iš karto būtų bala, o  per parą būna kokie trys -keturi kukuliai smile.gif pjūvenino nebandžiau gal jis labai gerai sugeria kai tokios granulės didelės.

Vidut, musu gi dickiai, del to sauja netiktu. O va Vasiukui tikrai tiktu toks variantas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 09 liepos 2015 - 16:49
QUOTE(Rustė @ 2015 07 09, 16:38)
Sveikos smile.gif

Turim 3 globotinius smile.gif

jetaus kokie kleckaliukušiai... wub.gif
Atsakyti