Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Fainiukai labai. Turėtų pasidovanoti ateity visi. Nu du rusų mėlynųjų atspavių, o rainiukas toks į sidabro pilkumą, ne rusvas kaip Tigos.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
labai aciu visoms uz palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tikiuosi, kad viskas i gera, bet dabar sudetinga situacjja...
rytoj paskutine diena dirbu, po to dvi savaites atostogu, pailsesiu, gal viskas kitaip atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2015 07 09, 18:04)
Sveikos 4u.gif
labai aciu visoms uz palaikyma 4u.gif  4u.gif  4u.gif
tikiuosi, kad viskas i gera, bet dabar sudetinga situacjja...
rytoj paskutine diena dirbu, po to dvi savaites atostogu, pailsesiu, gal viskas kitaip atrodys g.gif

Viskas visada į gera smile.gif Tereikia tikėti ir matyti tai, kas gera, ir nematyti to, kas bloga smile.gif
Atsakyti
Merginos- gal galit patart- kaip pradėti su darbdaviu pokalbį dėl atlyginimo padidinimo? g.gif neturiu tokios patirties.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 07 09, 18:36)
Merginos- gal galit patart- kaip pradėti su darbdaviu pokalbį dėl atlyginimo padidinimo? g.gif  neturiu tokios patirties.. blush2.gif

Apsirengti akių spalvos rūbą. Taip apsirengę, mes atrodom taip, kad mūsų kalbos labiau įtikina.
Manau reikėtų paklausti apie įmonės pelną, ar gerai sekasi su pardavimais. O tada paklausti ar nebūtų galimybės padidinti atlyginimą, nes tu juk irgi prisidedi prie pardavimų, kurie (galbūt) didėja.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiąnakt mano tėvai išsivežė vaikus 9 dienoms kartu paatostogauti. Grįžau iš darbo, ir taip tuščia namie- tik Čija su Ainu tyliai į mane dėbso: blink.gif
Labai noriu pagirti Diinkos šunes razbaininkes, mezgimą ir Pimpačkiukę. 4u.gif Dar patiko Nikitos šlanginis guolis. thumbup.gif biggrin.gif Colombos fotoreportažas smagiai nuteikė, gerai kačiams ten gyventi. drinks_cheers.gif Vėtra, o TB neskaito slapta sm? mirksiukas.gif O Stasiuką aš tai tikrai balkone uždaryčiau nakčiai dėl šeimos šventos naktinės ramybės. biggrin.gif Renatelexx, stiprybės 4u.gif Kruopcės ąsotėlis thumbup.gif Rustės mažieji globotinukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2015 07 09, 18:48)
Apsirengti akių spalvos rūbą. Taip apsirengę, mes atrodom taip, kad mūsų kalbos labiau įtikina.
Manau reikėtų paklausti apie įmonės pelną, ar gerai sekasi su pardavimais. O tada paklausti ar nebūtų galimybės padidinti atlyginimą, nes tu juk irgi prisidedi prie pardavimų, kurie (galbūt) didėja.

Oi , Rustyt, tai labai oficiali versija- aš su savo šefė sėdžiu viena prieš kitą. Geriam kavą iš vieno puoduko- ir visas pelnus nuostolius žinau geriau nei ji.. vat- man dabar reiktų tavąs paprašyti didesnės algos. Kaip pradėti?

4u.gif - Ruste, manau, kad atėjo laikas pasikalbėti apie mano algos pakėlimą. Manau, kad kai darbinausi- buvo darbo mažiau- dabar aš dirbu ir tai ir anai, plius tai ir visai "ne po delu" tai. Norėčiau, kad mano alga būtų bent jau kaip valytojos. X? 4u.gif

A taip gerai?

Atsakyti
Vilkra, man tai visai gerai skamba, bet aš nesu buvusi tokioje situacijoje, tai sunku nuspėt, kaip čia geriau tą pokalbį išrutuliot. Bet kokiu atveju, sėkmės! 4u.gif

Na, Čija, kadangi vaikų nėra namie ir turiu atliekamos podarbinės energijos, pažiūrėkim, ar neatėjo laikas valyti tau akmenukus? g.gif
user posted image
Prašome išsižioti, miela paciente. Ajajaj, akivaizdu, kad reikia imtis priemonių rolleyes.gif
user posted image
Asistentė Ainu parenka tinkamus instrumentus cool.gif
user posted image
user posted image
Po procedūros pacientės dantys švyti, visi laimingi ir linksmučiai šypsomės biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ainu turbūt stengiasi įsiteikti, kad tik jai nevalytų dantų biggrin.gif Kokia Čijos švytinti holivudinė šypsena thumbup.gif
Apžiūrėjau Nikitos dantis, tai iltys jau apsinešusios g.gif
Atsakyti
Aist ir Čija ramiai leidžiasi? g.gif Aš savo chebrai pamėginčiau taip, ranką nukastų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2015 07 09, 18:47)
Aist ir Čija ramiai leidžiasi?  g.gif  Aš savo chebrai pamėginčiau taip, ranką nukastų biggrin.gif

Čija dūsauja, šnopuoja, akis varto, bet aš jai galiu daryti bet ką, viską iškenčia biggrin.gif
Ainu iltys irgi apsinešusios, bet čia jau kitas lygis- nė už ką nesiduoda, kaip vanduo išslysta man iš rankų. doh.gif Su Ainu mes turim pasirašytą aiškų sąrašą dalykų, kuriuos aš galiu daryti be problemų:
1) šukavimas
2) nagų kirpimas
3) skiepų injekcijos
4) rūros nuplovimas, jei koks nenumatytas atvejis
5) glostymas su arba be murkimo
6) nešiojimas, nepersistengiant
7) išžaidinimas
8) maitinimas
9) miegojimas mano lovoje, kai vyro nėra namie
10) apipūkinimas visko aplink

Šiame sąraše tikrai nėra konkrementų nuo dantų nuėmimo schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 09 liepos 2015 - 19:04
QUOTE(Aist @ 2015 07 09, 18:53)
Čija dūsauja, šnopuoja, akis varto, bet aš jai galiu daryti bet ką, viską iškenčia  biggrin.gif
Ainu iltys irgi apsinešusios, bet čia jau kitas lygis- nė už ką nesiduoda, kaip vanduo išslysta man iš rankų.  doh.gif

Vargšė Čija, taip ir matau jos akis, tokias nuskriaustas biggrin.gif
Atsakyti