Fainiukai labai. Turėtų pasidovanoti ateity visi. Nu du rusų mėlynųjų atspavių, o rainiukas toks į sidabro pilkumą, ne rusvas kaip Tigos.
Sveikos
labai aciu visoms uz palaikyma
tikiuosi, kad viskas i gera, bet dabar sudetinga situacjja...
rytoj paskutine diena dirbu, po to dvi savaites atostogu, pailsesiu, gal viskas kitaip atrodys

rytoj paskutine diena dirbu, po to dvi savaites atostogu, pailsesiu, gal viskas kitaip atrodys

QUOTE(renatelexx @ 2015 07 09, 18:04)
Sveikos

Viskas visada į gera

Merginos- gal galit patart- kaip pradėti su darbdaviu pokalbį dėl atlyginimo padidinimo?
neturiu tokios patirties..

QUOTE(vilkra @ 2015 07 09, 18:36)
Merginos- gal galit patart- kaip pradėti su darbdaviu pokalbį dėl atlyginimo padidinimo?
neturiu tokios patirties.. 

Apsirengti akių spalvos rūbą. Taip apsirengę, mes atrodom taip, kad mūsų kalbos labiau įtikina.
Manau reikėtų paklausti apie įmonės pelną, ar gerai sekasi su pardavimais. O tada paklausti ar nebūtų galimybės padidinti atlyginimą, nes tu juk irgi prisidedi prie pardavimų, kurie (galbūt) didėja.
Sveikos
Šiąnakt mano tėvai išsivežė vaikus 9 dienoms kartu paatostogauti. Grįžau iš darbo, ir taip tuščia namie- tik Čija su Ainu tyliai į mane dėbso:
Labai noriu pagirti Diinkos šunes razbaininkes, mezgimą ir Pimpačkiukę.
Dar patiko Nikitos šlanginis guolis.
Colombos fotoreportažas smagiai nuteikė, gerai kačiams ten gyventi.
Vėtra, o TB neskaito slapta sm?
O Stasiuką aš tai tikrai balkone uždaryčiau nakčiai dėl šeimos šventos naktinės ramybės.
Renatelexx, stiprybės
Kruopcės ąsotėlis
Rustės mažieji globotinukai

Šiąnakt mano tėvai išsivežė vaikus 9 dienoms kartu paatostogauti. Grįžau iš darbo, ir taip tuščia namie- tik Čija su Ainu tyliai į mane dėbso:

Labai noriu pagirti Diinkos šunes razbaininkes, mezgimą ir Pimpačkiukę.

QUOTE(Rustė @ 2015 07 09, 18:48)
Apsirengti akių spalvos rūbą. Taip apsirengę, mes atrodom taip, kad mūsų kalbos labiau įtikina.
Manau reikėtų paklausti apie įmonės pelną, ar gerai sekasi su pardavimais. O tada paklausti ar nebūtų galimybės padidinti atlyginimą, nes tu juk irgi prisidedi prie pardavimų, kurie (galbūt) didėja.
Oi , Rustyt, tai labai oficiali versija- aš su savo šefė sėdžiu viena prieš kitą. Geriam kavą iš vieno puoduko- ir visas pelnus nuostolius žinau geriau nei ji.. vat- man dabar reiktų tavąs paprašyti didesnės algos. Kaip pradėti?

A taip gerai?
Vilkra, man tai visai gerai skamba, bet aš nesu buvusi tokioje situacijoje, tai sunku nuspėt, kaip čia geriau tą pokalbį išrutuliot. Bet kokiu atveju, sėkmės!
Na, Čija, kadangi vaikų nėra namie ir turiu atliekamos podarbinės energijos, pažiūrėkim, ar neatėjo laikas valyti tau akmenukus?

Prašome išsižioti, miela paciente. Ajajaj, akivaizdu, kad reikia imtis priemonių

Asistentė Ainu parenka tinkamus instrumentus

Po procedūros pacientės dantys švyti, visi laimingi ir linksmučiai šypsomės

Na, Čija, kadangi vaikų nėra namie ir turiu atliekamos podarbinės energijos, pažiūrėkim, ar neatėjo laikas valyti tau akmenukus?

Prašome išsižioti, miela paciente. Ajajaj, akivaizdu, kad reikia imtis priemonių

Asistentė Ainu parenka tinkamus instrumentus

Po procedūros pacientės dantys švyti, visi laimingi ir linksmučiai šypsomės

Ainu turbūt stengiasi įsiteikti, kad tik jai nevalytų dantų
Kokia Čijos švytinti holivudinė šypsena
Apžiūrėjau Nikitos dantis, tai iltys jau apsinešusios

Apžiūrėjau Nikitos dantis, tai iltys jau apsinešusios

Aist ir Čija ramiai leidžiasi?
Aš savo chebrai pamėginčiau taip, ranką nukastų

QUOTE(Colomba @ 2015 07 09, 18:47)
Čija dūsauja, šnopuoja, akis varto, bet aš jai galiu daryti bet ką, viską iškenčia

Ainu iltys irgi apsinešusios, bet čia jau kitas lygis- nė už ką nesiduoda, kaip vanduo išslysta man iš rankų.

1) šukavimas
2) nagų kirpimas
3) skiepų injekcijos
4) rūros nuplovimas, jei koks nenumatytas atvejis
5) glostymas su arba be murkimo
6) nešiojimas, nepersistengiant
7) išžaidinimas
8) maitinimas
9) miegojimas mano lovoje, kai vyro nėra namie
10) apipūkinimas visko aplink
Šiame sąraše tikrai nėra konkrementų nuo dantų nuėmimo

QUOTE(Aist @ 2015 07 09, 18:53)
Čija dūsauja, šnopuoja, akis varto, bet aš jai galiu daryti bet ką, viską iškenčia
Ainu iltys irgi apsinešusios, bet čia jau kitas lygis- nė už ką nesiduoda, kaip vanduo išslysta man iš rankų.

Vargšė Čija, taip ir matau jos akis, tokias nuskriaustas