Čijai 7 metai ir žinau, kad jos brolis ir viena sesuo jau barsto dantis.
stengiuosi, kad maniškė kuo ilgiau išbūtų pilna burna, todėl akmenis jai valau kas 3-4 mėnesius. Pagal dabartinę burnos būklę, prognozuoju, kad iki 10 metų turėčiau išsaugoti visus sveikus dantis Čijai.
o vėliau, jei reiks, suksiu implantus
QUOTE(Aist @ 2015 07 09, 19:54)
]Vėtra[/b], o TB neskaito slapta sm?
Neee, zinok jis pas mane kulturingas ir nenusiristu tiek. As pati nemegstu svetimu zinuciu skaityt, svetimu daiktu imt (ta prasme, kai merginos keicias rubais pvz), esu individualiste, MB irgi toks
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2015 07 09, 19:54)
O Stasiuką aš tai tikrai balkone uždaryčiau nakčiai dėl šeimos šventos naktinės ramybės.
Rustės labai mieli globotinukai
man labai įdomu kaip toliau išdykėlė Tiga reaguos į mažylius
labai lauksiu tolimesnių reportažų
Šponkiuk - sėkmės egzaminuose
Vilkrai - sėkmingo pokalbio ir padidėjusio atlyginimo
Čijos spindinti šypsena
ir asistentė Ainu
labai kompetentingai atrodo
Azu - kaip pas jus orai? ar jau darbe nebebūna nei per šalta nei per karšta?
Stasiukui - ramios naktelės vasaros stovykloje
Ainu sąrašas
Mes su Grikiu irgi turim bendrą sąrašiuką dalykų, kuriuos galima daryti
1. Šukuoti Grikį kita ranka glostant
2. Glostyti Grikį
3. Išpūkuoti mamką
4. Dar glostyti Grikį
5. Skrupulingai išpūkuoti mamką ryte kol mamka dažosi
6. Labai glostyti Grikį
7. Palaukti kol mamka išlips iš dušo ir kol mamkos kojos dar šlapios skubiai apipūkuoti kol mamka pasilenkusi glosto Grikį
8.Žiūrėti į mamką įsimylėjusiomis akimis kol mamka glosto Grikį
9. Ateiti mamkos pabučiuoti prieš miegą kartu apipūkuojant mamkai skruostus ir leisti mamkai dar paglostyti Grikį
10. Leisti mamkai daryti viską jeigu mamka glosto Grikį
Šponkiuk - sėkmės egzaminuose
Vilkrai - sėkmingo pokalbio ir padidėjusio atlyginimo
Čijos spindinti šypsena
Azu - kaip pas jus orai? ar jau darbe nebebūna nei per šalta nei per karšta?
Stasiukui - ramios naktelės vasaros stovykloje
Ainu sąrašas
Mes su Grikiu irgi turim bendrą sąrašiuką dalykų, kuriuos galima daryti
1. Šukuoti Grikį kita ranka glostant
2. Glostyti Grikį
3. Išpūkuoti mamką
4. Dar glostyti Grikį
5. Skrupulingai išpūkuoti mamką ryte kol mamka dažosi
6. Labai glostyti Grikį
7. Palaukti kol mamka išlips iš dušo ir kol mamkos kojos dar šlapios skubiai apipūkuoti kol mamka pasilenkusi glosto Grikį
9. Ateiti mamkos pabučiuoti prieš miegą kartu apipūkuojant mamkai skruostus ir leisti mamkai dar paglostyti Grikį
10. Leisti mamkai daryti viską jeigu mamka glosto Grikį
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 09, 20:02)
Ir kaip tokio fainuolio nemylėti.
Trumpam įsikišiu dėl didesnės algos prašymo
Tokiose (o ir kitose) situacijose į klausimą "ar negalėtų" atsakymas 90 proc būna: ne, negalėtų, / taip, negalėtų
"Aš norėčiau" irgi skamba neįtikinamai - norėtum tai dar nenori. Taigi, aiškini, kaip viskas pasikeitė ir naudoji afirmatyvus - darbo apimtys padidėjo (tiek tai kartų), nenumatytų darbų atsirado tokio tai dydžio ir t.t. ir pan. "Aš darbo nebijau / jį myliu / sergu už įmonę, bet geram darbui (o blogai dirbti nesutinku) reikalinga adekvati motyvacija (užduodi klausimą - "tiesa"? - kadangi tai tikrai tiesa, manyk, kad jau gavai pirmą sutikimą ir pritarimą, pratink prie jų pašnekovą - į teoriškai nekenksmingus klausimus su akivaizdžiais atsakymais gauk teigiamus atsakymus - taip, tiesa, taip, sutinku ir pan.) o tada sakyk, kad tokio ir tokio tai darbo kiekio / rimtose įmonėse (arba paieškai kitos jautrios vietos) atkygis yra toks ir toks (jokių "norėčiau) - tiek yra vertas šiandien toks darbas (na ar pan...) tiesa? (žiū, teigiamamas atsakymas jau turėtų gautis automatiškas
)
čia tokia grubi schema... svarbiausia, elgtis beveik taip, lyg pati darytum malonę - kai drąsiai ir atvirai kažką darai, visi mano, kad taip ir turi būti
Aišku, visur su saiku
Tokiose (o ir kitose) situacijose į klausimą "ar negalėtų" atsakymas 90 proc būna: ne, negalėtų, / taip, negalėtų
čia tokia grubi schema... svarbiausia, elgtis beveik taip, lyg pati darytum malonę - kai drąsiai ir atvirai kažką darai, visi mano, kad taip ir turi būti
Ruste gražus taviškiai
Aš saviškių dar nefotkinau, dar bailiai, i boksa susislepia. Tik ne senai gryžom iš vet, tai yra liūdnų žinių- vienam štaria gybą, paėmė pasėlį. Viena merga sirguliuoja, tai ryte ir vakare eisiu tept akis tetraciklinu ir girdyt vaistus. Visa ketveriukė dehidratavusi. Turėsim veiklos. tuo pačiu teks imti ir taip jie pratinsis prie žmogaus.
Aš saviškių dar nefotkinau, dar bailiai, i boksa susislepia. Tik ne senai gryžom iš vet, tai yra liūdnų žinių- vienam štaria gybą, paėmė pasėlį. Viena merga sirguliuoja, tai ryte ir vakare eisiu tept akis tetraciklinu ir girdyt vaistus. Visa ketveriukė dehidratavusi. Turėsim veiklos. tuo pačiu teks imti ir taip jie pratinsis prie žmogaus.
Vilkra, svarbiausiai nutaikyti momentą kai bus geros nuotaikos , jei sėdit vieną priš kitą, tai bus nesunku
pasakyk kada prašysi, tai įjungsim gerų minčių ryšį
Aist ***** pavydziu Cijai su tvarkingais dantimis bus
Maniskio baisus dantys, be narkozes jam neisvalytu, o narkoziu jis nepernesa, paskutini karta vos atgaivino
9 metai bus rudeni 
Rustes mazyliai labai faini, tikrai socializuosis ir ras labai geras seimas
Vilkra, sekmes algos didinime, tikiu, kad pakels
Rustes mazyliai labai faini, tikrai socializuosis ir ras labai geras seimas
Vilkra, sekmes algos didinime, tikiu, kad pakels
Mažiai drąsėja, jau ne tik rainiukas lenda valgio ieškoti. Tik ką išlindo pažiūrėti aplinkos tamsesnis pilkiukas.
Paėmus ant rankų buvau jau visus, visu paglosčiau, na malonumo dar jie nesuprato
Paėmus ant rankų buvau jau visus, visu paglosčiau, na malonumo dar jie nesuprato
Dėl algos pakėlimo esu tik vieną kartą ėjusi kalbėtis
Su direktoriumi apkalbėjome viską, tik ne algą. Galiausiai, pabaigoje, jis ir sako, taigi čia susirinkom apie atlygimo pakėlimą pakalbėti, tai paminėk priežastis, kodėl nusipelnei pakėlimo?
O tada ir sako, siūlau tau tiek ir tiek pakelti, ar tinka?
Man, aišku, tiko, nes planavau net mažiau prašyti
O kitoje darbovietėje išvis kas pusmetį paskambindavo pavaduotoja ir pasakydavo, kad nuo kito mėnesio tiek ir tiek keliam algą