Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Čijai 7 metai ir žinau, kad jos brolis ir viena sesuo jau barsto dantis. doh.gif stengiuosi, kad maniškė kuo ilgiau išbūtų pilna burna, todėl akmenis jai valau kas 3-4 mėnesius. Pagal dabartinę burnos būklę, prognozuoju, kad iki 10 metų turėčiau išsaugoti visus sveikus dantis Čijai. biggrin.gif o vėliau, jei reiks, suksiu implantus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 07 09, 19:54)
]Vėtra[/b], o TB neskaito slapta sm?  mirksiukas.gif

Neee, zinok jis pas mane kulturingas ir nenusiristu tiek. As pati nemegstu svetimu zinuciu skaityt, svetimu daiktu imt (ta prasme, kai merginos keicias rubais pvz), esu individualiste, MB irgi toks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2015 07 09, 19:54)
O Stasiuką aš tai tikrai balkone uždaryčiau nakčiai dėl šeimos šventos naktinės ramybės.  biggrin.gif 

pioneer.gif Jau uzdarytas jaunuolis, kaip tai tuscia be jo, bet priprasiu...
Atsakyti
Rustės labai mieli globotinukai wub.gif man labai įdomu kaip toliau išdykėlė Tiga reaguos į mažylius smile.gif labai lauksiu tolimesnių reportažų smile.gif
Šponkiuk - sėkmės egzaminuose 4u.gif
Vilkrai - sėkmingo pokalbio ir padidėjusio atlyginimo 4u.gif
Čijos spindinti šypsena thumbup.gif ir asistentė Ainu thumbup.gif labai kompetentingai atrodo biggrin.gif
Azu - kaip pas jus orai? ar jau darbe nebebūna nei per šalta nei per karšta? 4u.gif
Stasiukui - ramios naktelės vasaros stovykloje smile.gif
Ainu sąrašas thumbup.gif
Mes su Grikiu irgi turim bendrą sąrašiuką dalykų, kuriuos galima daryti smile.gif
1. Šukuoti Grikį kita ranka glostant
2. Glostyti Grikį
3. Išpūkuoti mamką
4. Dar glostyti Grikį
5. Skrupulingai išpūkuoti mamką ryte kol mamka dažosi
6. Labai glostyti Grikį
7. Palaukti kol mamka išlips iš dušo ir kol mamkos kojos dar šlapios skubiai apipūkuoti kol mamka pasilenkusi glosto Grikį
8.Žiūrėti į mamką įsimylėjusiomis akimis kol mamka glosto Grikį
9. Ateiti mamkos pabučiuoti prieš miegą kartu apipūkuojant mamkai skruostus ir leisti mamkai dar paglostyti Grikį
10. Leisti mamkai daryti viską jeigu mamka glosto Grikį
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 09, 20:02)
8.Žiūrėti į mamką įsimylėjusiomis akimis kol mamka glosto Grikį
9. Ateiti mamkos pabučiuoti prieš miegą kartu apipūkuojant mamkai skruostus ir leisti mamkai dar paglostyti Grikį

Ir kaip tokio fainuolio nemylėti. wub.gif
Atsakyti
Trumpam įsikišiu dėl didesnės algos prašymo ax.gif

Tokiose (o ir kitose) situacijose į klausimą "ar negalėtų" atsakymas 90 proc būna: ne, negalėtų, / taip, negalėtų mirksiukas.gif "Aš norėčiau" irgi skamba neįtikinamai - norėtum tai dar nenori. Taigi, aiškini, kaip viskas pasikeitė ir naudoji afirmatyvus - darbo apimtys padidėjo (tiek tai kartų), nenumatytų darbų atsirado tokio tai dydžio ir t.t. ir pan. "Aš darbo nebijau / jį myliu / sergu už įmonę, bet geram darbui (o blogai dirbti nesutinku) reikalinga adekvati motyvacija (užduodi klausimą - "tiesa"? - kadangi tai tikrai tiesa, manyk, kad jau gavai pirmą sutikimą ir pritarimą, pratink prie jų pašnekovą - į teoriškai nekenksmingus klausimus su akivaizdžiais atsakymais gauk teigiamus atsakymus - taip, tiesa, taip, sutinku ir pan.) o tada sakyk, kad tokio ir tokio tai darbo kiekio / rimtose įmonėse (arba paieškai kitos jautrios vietos) atkygis yra toks ir toks (jokių "norėčiau) - tiek yra vertas šiandien toks darbas (na ar pan...) tiesa? (žiū, teigiamamas atsakymas jau turėtų gautis automatiškas lotuliukas.gif )

čia tokia grubi schema... svarbiausia, elgtis beveik taip, lyg pati darytum malonę - kai drąsiai ir atvirai kažką darai, visi mano, kad taip ir turi būti biggrin.gif Aišku, visur su saiku rolleyes.gif
Atsakyti
Ruste gražus taviškiai 4u.gif

Aš saviškių dar nefotkinau, dar bailiai, i boksa susislepia. Tik ne senai gryžom iš vet, tai yra liūdnų žinių- vienam štaria gybą, paėmė pasėlį. Viena merga sirguliuoja, tai ryte ir vakare eisiu tept akis tetraciklinu ir girdyt vaistus. Visa ketveriukė dehidratavusi. Turėsim veiklos. tuo pačiu teks imti ir taip jie pratinsis prie žmogaus.
Atsakyti
Grikucio neimanoma nemylet, cia jau faktas thumbup.gif

Zinokit keistas dalykas, uzdarius Stasiuka labai sumeilejo Vosylijus. Eina paskui mane, murksina, ir prasosi glostomas. Net ant ranku paemiau - MURKIA...mmm... rolleyes.gif
Atsakyti
Vilkra, svarbiausiai nutaikyti momentą kai bus geros nuotaikos , jei sėdit vieną priš kitą, tai bus nesunku smile.gif pasakyk kada prašysi, tai įjungsim gerų minčių ryšį 4u.gif
Atsakyti
Aist ***** pavydziu Cijai su tvarkingais dantimis bus smile.gif Maniskio baisus dantys, be narkozes jam neisvalytu, o narkoziu jis nepernesa, paskutini karta vos atgaivino sad.gif 9 metai bus rudeni smile.gif
Rustes mazyliai labai faini, tikrai socializuosis ir ras labai geras seimas 4u.gif

Vilkra, sekmes algos didinime, tikiu, kad pakels 4u.gif
Atsakyti
Mažiai drąsėja, jau ne tik rainiukas lenda valgio ieškoti. Tik ką išlindo pažiūrėti aplinkos tamsesnis pilkiukas.

Paėmus ant rankų buvau jau visus, visu paglosčiau, na malonumo dar jie nesuprato biggrin.gif
Atsakyti
Dėl algos pakėlimo esu tik vieną kartą ėjusi kalbėtis biggrin.gif Su direktoriumi apkalbėjome viską, tik ne algą. Galiausiai, pabaigoje, jis ir sako, taigi čia susirinkom apie atlygimo pakėlimą pakalbėti, tai paminėk priežastis, kodėl nusipelnei pakėlimo? biggrin.gif O tada ir sako, siūlau tau tiek ir tiek pakelti, ar tinka? biggrin.gif Man, aišku, tiko, nes planavau net mažiau prašyti biggrin.gif O kitoje darbovietėje išvis kas pusmetį paskambindavo pavaduotoja ir pasakydavo, kad nuo kito mėnesio tiek ir tiek keliam algą biggrin.gif
Atsakyti
Diinka atnešu pasaulio galą... buvau drinks_cheers.gif Kvapą gniaužia 4u.gif

Linkėjimai visoms 4u.gif

user posted image
Atsakyti