Trumpam įsikišiu dėl didesnės algos prašymo
Tokiose (o ir kitose) situacijose į klausimą "ar
negalėtų" atsakymas 90 proc būna: ne, negalėtų, / taip, negalėtų

"Aš norėčiau" irgi skamba neįtikinamai - norėtum tai dar nenori. Taigi, aiškini, kaip viskas pasikeitė ir naudoji afirmatyvus - darbo apimtys padidėjo (tiek tai kartų), nenumatytų darbų atsirado tokio tai dydžio ir t.t. ir pan. "Aš darbo nebijau / jį myliu / sergu už įmonę, bet geram darbui (o blogai dirbti nesutinku) reikalinga adekvati motyvacija (užduodi klausimą - "tiesa"? - kadangi tai tikrai tiesa, manyk, kad jau gavai pirmą sutikimą ir pritarimą, pratink prie jų pašnekovą - į teoriškai nekenksmingus klausimus su akivaizdžiais atsakymais gauk teigiamus atsakymus - taip, tiesa, taip, sutinku ir pan.) o tada sakyk, kad tokio ir tokio tai darbo kiekio / rimtose įmonėse (arba paieškai kitos jautrios vietos) atkygis yra toks ir toks (jokių "norėčiau) - tiek yra vertas šiandien toks darbas (na ar pan...) tiesa? (žiū, teigiamamas atsakymas jau turėtų gautis automatiškas

)
čia tokia grubi schema... svarbiausia, elgtis beveik taip, lyg pati darytum malonę - kai drąsiai ir atvirai kažką darai, visi mano, kad taip ir turi būti

Aišku, visur su saiku
Кто гордая??? Я-гордая??? Да нет...мы, царицы, бабы простые!...