Žiūriu kalbat apie higieninį valymą.O kai valo dantukus tai narkozę duoda?Takso dantys
O man gaila kačiukų ,gaila savęs
.Nuotaika pagrabinė.Tap mane biauriai veikiai tokia dargana.Tegu būna vėsiau, bet tegul saulutė šviečia.Suprantu, kad Nikita atgyjo tokiu oru.Su tokiais kailinukais, oi kaip karšta.Vienas dalykas gerai - Molis parpūtė namo.Rytą nespėjau durų atidaryti, girdžiu rėkia kaip sirena
.Matyt šalta pasidarė.
Žiūriu kalbat apie higieninį valymą.O kai valo dantukus tai narkozę duoda?Takso dantys
.Savo kaimo vetams neduosiu valyti,teks sostinę siekti.Bijau ir pagalvoti apie visokias narkozes.
QUOTE(busycat @ 2015 07 10, 09:08)
.. man įsiminė, kad tam namuke (galima laisvai užeiti) neprisis... kampai, pas mus seniai būtų padarytas viešas tualetas, nes žmonių tenm nedaug, mes kai buvom šiokia dieną apie 11 val., tai buvom vieni, kas dar labiau sustiprino tą pasaulio galo vaizdą...noriu atgal
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 10, 09:19)
Na manau Grikis su Kruopa manau neužtruks nei savaitės ir suras šilumą.... taigi pagal planą sekančią sav. daug dirbu(nes bus vėsu) o dar sekančia sąžiningai atostogausiu, bus karšta...priimu kvietimus
QUOTE(Magnuna @ 2015 07 10, 09:00)
Vilnietės - vakar niekas nepataikėt į lietų, nenusiprausėt lietuje? Aš mašiniuką nuprausiau lietuje, kaip tik iš Ozo išvažiavau per patį smagumą
Aš pakliūvau pakeliui į pokalbį dėl darbo. Šlapia atšlepsėjau į įstaigą.
Ir "geros" žinios - Inteligentas oficialiai ieško namų.
Sveikos. Šiandien eidama į darbą užsukau atlikti procedūrų kačiokams. tai kai kurios mergos tikrai greit pasidarys rankiniais katinais . Šiandien gal nufotkinsiu su telefonu visus.
palikau skėtį namuos, labai tikiuosi nepareiti namo permirkusi po darbo.
palikau skėtį namuos, labai tikiuosi nepareiti namo permirkusi po darbo.
Colomba, kaip sekėsi "šlapias" pokalbis
QUOTE(Nikuna @ 2015 07 10, 09:53)
Rezultatų oficialių dar nėra, bet žinau, kad nepraėjau.
sveikos, mano katytėm irgi jau reiktų valyti dantukus su narkoze, Martinukui ir ištraukt reiktų, nes labai į dantenas atsiremia, tai jos paburkusios, negražios dvejose vietose... bet taip bijau
kas gaudėt su paprasta gaudykle kačiukus mažus mažus? ar sureaguoja ji į kačiuko svorį?
kas gaudėt su paprasta gaudykle kačiukus mažus mažus? ar sureaguoja ji į kačiuko svorį?
Grikiuk, atsiųsk man saulės, žiauriai šalta
QUOTE(-Ieva- @ 2015 07 10, 11:29)
mažus tik rankom gaudžiau....su gaudyklę tik nuo kažkur 6 mėn., nepatarsiu, pabandyk uždėt ant mechanizmo kažkokį daikttą apie 0,5 kg, bus matyti