Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Grikio sąrašas thumbup.gif nu net pavydžiu šito meiliūzo wub.gif
Erendiros postas labai informatyvus, gal kada prireiks pasinaudoti drinks_cheers.gif
Busy, įspūdingas pasaulio galas thumbup.gif kaip vadinasi ši vieta?
Sagyte liūdna dėl tavo šarpuko dantų, bet kartais aš leidžiu sau švelniai pajuokauti, kad geriau silpni dantys, nei silpna širdis. 4u.gif
Labanakt 4u.gif
Atsakyti
Taip ir vadinasi, pasaulio galas (Verdens ende). Čia pavadinimai labai paprasti, prekybcentris Zuikio žemė, miestas Riešutų sala, prekybcentris Kiaulė ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Šponkiukui sėkmės egzaminuose 4u.gif

Vilkra, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Busy pasaulio kraštas thumbup.gif

Aist, aš čia kažkada mokomąją medžiagą verčiau ir šį bei tą gyvenime pritaikiau rolleyes.gif Afirmatyvai išties veikia mirksiukas.gif

Ruste, kaip mažyliai?

Aš pai dabar lovoj su pilna sterble murkiančių katyčių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 liepos 2015 - 07:42
Paroo sterblę bigsmile.gif
Atsakyti
Busyt, ne mano nepažengusiems techniniams sugebėjimams sutalpinti tapšniklio foto į SM unsure.gif Nerandu kaip sumažinti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 07 09, 22:07)
Diinka atnešu pasaulio galą... buvau drinks_cheers.gif Kvapą gniaužia 4u.gif

Labas rytas 4u.gif niūrus tas pasaulio galas smile.gif o koks ten nameliukas su svirtimi?

Kiek užderėjo mažiukų pūkuočių, atrodo jau nematyti benamių kačių visos išgaudytos, bet mažylių nemažėja.

Užjaučiu driežiukus dėl atvėsusio oro, bet mes su Nikita mėgaujamės smile.gif Nikita skraido po kambarius, ką tik pralėkė kaip kumeliukas parietus uodegą, akys tik blizga kaip velniuko smile.gif
Atsakyti
Erendira, duok sumažysiu 4u.gif

Vidam, labai magiškas tas pasaulio galas. Gaila nuotrauka neperduoda viso to jausmo 4u.gif Ten švyturys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 10 liepos 2015 - 08:09
Laba 4u.gif
Vaje, kur visa šiluma pradingo? unsure.gif
user posted image
Busy - pasaulio galas thumbup.gif daba žinosiu kaip jį reikia įsivaizduoti biggrin.gif
QUOTE(Vidam @ 2015 07 10, 08:03)
Užjaučiu driežiukus dėl atvėsusio oro, bet mes su Nikita mėgaujamės smile.gif Nikita skraido po kambarius, ką tik pralėkė kaip kumeliukas parietus uodegą, akys tik blizga kaip velniuko smile.gif

Priimu užuojautą, tokiu oru esu labai užuojautos reikalinga unsure.gif bet sutinku dėl Nikitos pakentėti, nes ir ji dydvyriškai karščius iškentė smile.gif
Erendira - labai jaukiai nuskambėjo pilna sterblė murkiančių katyčių , ypač tokiu oru wub.gif wub.gif wub.gif vos susilaukiau, kad nešokti iš už darbo stalo, netrenkti visko į šoną ir šokus į mašiną atlėkti iki tavęs sukišti rankų otn murkiančion sterblėn biggrin.gif
Atsakyti
Kas čia per oras toks vasarą ir dar per atostogą ? doh.gif

Busy, įdėjau Fb, bet kol fotografavau, viena murkalė nusiplovė unsure.gif

Magnun, et... rolleyes.gif Gaila, kad tavo pietų pertrauka trumpa, nesikelčiau ir sterblę nors su Trečiadiene palaikyčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 liepos 2015 - 08:31
Laba 4u.gif ,

pirmiausia tai ačiū Busy, sukėlus nostalgiją...tai reikia pamatyti, nei nufotografuot nei papasakot neįmanoma wub.gif it tik atsitiktinumas lėmė, kad mes ten atsoidūrėm, Busy pakeitė viešnagės laiką, kadangi mašina gavom nuo ryto, o Busy galėjo priimt tik apie pietus, tai ačiū draugelėj kuri pasiūųlė aplankint pasaulio kraštą, jis buvo pakeliui pas Busy, tik apie 50 km į šoną biggrin.gif

atlyginimo pakėlimo niekad neprašaiu... man prašyti visad labai sunku ...negaliu per save perlipti...kai buvo užknysę, pasakiau, kad išeinu(praktiškai buvau sutarus dėl kito darbo) šefas sutiko, o kitos dienos ryte gavau iš esamo šefo viliojantį pasiūlymą`, pakelti visai neblogai atlyginimą, sutikau biggrin.gif Dabar vėl vertėtų kalbėti, bet šiek tiek pats pasiūlė....manau reiktų daugiau g.gif

ai darį Grikio sąrašas wub.gif

Aist, mano kaukazui beveik 12 (vis dar gyvas ir pakankamai gyvibingas...labai pagerėjo, kaip pamatė mažes...sakau iš piktumo dar ilgai gyvens biggrin.gif ) visi dantai vietoj ir (tiek kiek galiu matyti ir suprasti aš) sveiki, vis dar įveikia be problemų karkos kaulą...jokių procedurų dantim nedarėm, kaip beje ir pukučiui, su kuriuo atsisveikinom 16 metų su visais sveikais dantim. O va persiukai, Fifa beveik 10m jau be priekinių, o Bučkiui beveik 11, tai nespėjam valyti apnašų, ir nemažai jau ištrauktų...
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2015 07 10, 08:31)
Magnun, et... rolleyes.gif  Gaila, kad tavo pietų pertrauka trumpa, nesikelčiau ir sterblę nors su Trečiadiene palaikyčiau biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif och gerai būt rolleyes.gif o tai darbe visi atostogauja, o aš vargstu unsure.gif tokiu oru nei atsotogauti nei dirbti nesinori unsure.gif
Vilnietės - vakar niekas nepataikėt į lietų, nenusiprausėt lietuje? Aš mašiniuką nuprausiau lietuje, kaip tik iš Ozo išvažiavau per patį smagumą doh.gif pasijaučiau tarsi motorine valtimi plaukčiau blink.gif dar paštan turėjau užsukti, tai kol per aikštelę iki pašto nušlepsėjau, galvojau kad basutės išsileis ir nukris nuo kojų doh.gif bet kaip tikra motera negalėjau iki šiandien palaukti ir vistiek nusiyriau paštan siuntinio atsiimti biggrin.gif
Atsakyti